• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş kartı

Muallimee1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
152
109
33
28
Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi😑

Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi😑

Lütfen cahil degilsiniz taviz vermeyin. Ne güzel çalısmiş ,okumus ,memur olmuşsunuz hakkınızı yedirmeyin.

Ben başlıkta görmüştüm ama okuyamamistim eski konunuzu,sakin vermeyin siz bir kadınsınız ,özel ihtiyaçlarımız oluyor, çocuk gibi bi de bunlardan her seferinde para mi isteyecez,boşanma sürecim devam eden eski eşin tek elle tutulur artı özelliği ne aldığıma, ne sattığıma, ne maaşıma karışırdı, bi bu konuda iyiydi,diğer huyları leş tabi:))

Sinirsiz kart yok yalniz. Ben oyle biliyorum, çok yuksek rakamlar var ama "sinirsiz" değil.
Milyonluk karti olan eşiniz 1000 liranizi napcaktiysa...
Black card sınırsızmış ve Türkiye'de 2 bin kişide varmış.Seaslug da 2 bin kişinin içinde sanırım

Durusunuzdan taviz vermeyin ,ortak hesab olacak işine gelirse de hayatını yaşa ye iç ödemelerin bir ikisini öde gerisini ona bırak o ödesin, ne ala memleket oku atan çalış kocanın eline ver maaşı siz sanki eve para vermem diyorsunuz

Back
X