- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Bütün tuşlara basıyor işte aptal herifEşin resmen level atlıyor cesarete bak bu kadarmı düştü seviye olarak yazıklar olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün tuşlara basıyor işte aptal herifEşin resmen level atlıyor cesarete bak bu kadarmı düştü seviye olarak yazıklar olsun.
Amin inşallah. Tek celsede kurtulurumÇok tehlikeli bi eşiniz var. 3 çocuğu ne yer ne içer zerre umrumda değil. Yazık. Hayırlısıyla kurtulun tek dileğimiz bu
Kendi ayağına sıkıyor farkında olmadan,kuzeninle konuşması bile ne kadar boş olduğunu göstermiş.Bütün tuşlara basıyor işte aptal herif
Avukata anlatacağım hepsini.Kendi ayağına sıkıyor farkında olmadan,kuzeninle konuşması bile ne kadar boş olduğunu göstermiş.
Çok güzel bir avantaj vermiş sanada delil olarak kullansbilirsin bunu.
Hiç bir detayı atlamadan anlatmak lazım.Avukata anlatacağım hepsini.
Avukat ne delil ne değil düzgün bilgilendirsin evin durumu hakkınız ne..net cvplara göre hareket edin karisnizda mağdurum diye ağlayacak adam varAvukata anlatacağım hepsini.
Avukat aklına gelen her şeyi yaz dedi. Öyle yapacağım.Avukat ne delil ne değil düzgün bilgilendirsin evin durumu hakkınız ne..net cvplara göre hareket edin karisnizda mağdurum diye ağlayacak adam var
İnşallah anlaşmalıyı kabul eder.Adam ekonomik şiddetin alasını yapiyor size.Anlaşmalı boşanmasa kendisi zararlı çıkar.Çocuklara nafaka ödeyecek evden çıkmak zorunda kalacak.
yıllar var bu siteyi kullanıyorum bu özelliğini hiç bilmiyordum beganYukarıda üç nokta var. Kimler Kimler yazdı diye bir seçenek var. Oradan sadece beni seçip okuyabilirsiniz.
ne diyor manyakBugün yine para istedi.
Aminnn.yıllar var bu siteyi kullanıyorum bu özelliğini hiç bilmiyordum began
teşekkürler :)
kuzenini neden aramış o pis... şimdi o yöntemle bakacağım
Allah kurtarsın inşallah
Evet. He he dedim.ne diyor manyak
paraya sıkıştım para mı gönder diyor?
siz ne dediniz
Bak sana akıl veriyoruz ama benimde banka girişim eşim de ugrasmadigimdan kendi çekiyor kredi ödüyor ek çocuğun yemek taksidine bile yetmeyen ek tutar alıp bana bırakıyor,ben onun hesabına giriyorum kredi kartları kullanıyorum .Ama bütün bunlar çocuklar için olduğunu biliyorum adam eksi bakiyede yetmiyor..seninki araba keyf icin cocuklardan kısmak istiyor kızdığım nokta oBankacı kuzenimi aramış. Ben çekemem mi Began'ın maaşını demiş.
Ben de buna kızıyorum kendisinden kısması gerekirken bizden kısmaya çalışıyor.Bak sana akıl veriyoruz ama benimde banka girişim eşim de ugrasmadigimdan kendi çekiyor kredi ödüyor ek çocuğun yemek taksidine bile yetmeyen ek tutar alıp bana bırakıyor,ben onun hesabına giriyorum kredi kartları kullanıyorum .Ama bütün bunlar çocuklar için olduğunu biliyorum adam eksi bakiyede yetmiyor..seninki araba keyf icin cocuklardan kısmak istiyor kızdığım nokta o
ben boşanalı dört bitti beşe döndük adam hala para istiyor arada don atlet kazak bot felan istiyor istesin dursunlar gül geç havlasın dursunlarBugün yine para istedi.
Ben de he he diye geçiştirip duruyorumben boşanalı dört bitti beşe döndük adam hala para istiyor arada don atlet kazak bot felan istiyor istesin dursunlar gül geç havlasın dursunlar
neben boşanalı dört bitti beşe döndük adam hala para istiyor arada don atlet kazak bot felan istiyor istesin dursunlar gül geç havlasın dursunlar
Ben de he he diye geçiştirip duruyorum