• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş konusunda personel kayırması

loveinnovember

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4.448
6.875
158
Merhaba hanımlar aşırı mutsuzum işimle alakalı konudan. 1,5 yıldır bir firmada sekreterim ve sürekli para sıkıntısı olan bir yer burası. Maaşlar geldiğimden beri bazı aylar zamanında ama çoğu zaman yarım yatar yada ayın 15i olur hala hiç yatmaz. Yemek ücretleri bazı aylar yatmadı bazen de kartlar geç dolduruldu. Yani burası aşırı düzensiz ve bir ayı bir ayını tutmayan bir yer.
Bu son olayda ise ki bu bir kez daha olmuştu daha önceden yine personellerden bazılarının maaşı yattı bazıları yatmadı. Ayrımcılık var yani onlar işe yarıyor biz yaramıyoruz. 1,5 yıldır nerdeyse iş bakıyorum hatta yarın bir görüşmem var. Kesin kararlıyım beni bu kadar değersizleştiren bu yerden kurtulmak istiyorum.
Çok yorgunum bu iş konusundan yazıp paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bencede başka yerlerle görüşün işyerinizin haberi olmadan. Sonrada iyi bir yer bulursanız çeker gidersiniz. Ha birde gitmeden önce maaşınızı alın ve alır almaz haydi ben gidiyorum dersiniz ki Maaşınız böylelikle içeride kalmaz. Bazı işyerleri kendini akıllı sanabiliyor da hani nasıl olsa gidecek vermeyeyim diyebilirler 🤷🏻‍♀️

Bencede başka yerlerle görüşün işyerinizin haberi olmadan. Sonrada iyi bir bulursanız çeker gidersiniz. Ha birde gitmeden önce maaşınızı alın ve alır almaz haydi ben gidiyorum dersiniz ki Maaşınız böylelikle içeride kalmaz
Kesinlikle alıcam maaşımı bunlara bırakmam inşallah bir yer bulurum da düzene girerim. Kart borcumu ödeyemiyorum zamanında bunların yüzünden

Kesinlikle alıcam maaşımı bunlara bırakmam inşallah bir yer bulurum da düzene girerim. Kart borcumu ödeyemiyorum zamanında bunların yüzünden
Bende böyle kayırma durumlarına sinir oluyorum sonuçta afedersiniz şey gibi çalıştırıyorlar zaten ve madem para geçiyor elinize herkesinki yarım olsun ama eşit olsun yani 🤷🏻‍♀️

Bilmiyorum işte nasıl yaparsınız orasını ama benimki naçizane bir tavsiye çünkü bende haksız yere işten çıkarılmıştım ve işimi gerçekten iyi yapıyordum bunu etraftakilerde söylüyordu. Sırf kayırma olayları,maaş durumları vs dolayısıyla sadece yüzlerine sırıtamaz hale gelmiştim bu yüzden çıkarmaya karar verdiler ve bir şey istemeyeyim kendim istifa ediyormuşum gibi maddeleri olan bir kağıt imzalatmaya kalktılar. Ben imzalamadım ancak içeride kalan maaşlarımda vardı onlarıda vermek istemediler. Neyse sonuç olarak kağıdı imzalamam ve maaşlarımı verin birdaha görüşmeyelim yoksa mahkemede görüşürüz dedim böylelikle maaşlarımı verdiler çıkış o çıkış daha yüzlerini görmedim.

Başka yer bakın acilen.

Sonra da SGKya şilayet edin vermedikleri paraları versinler reziller

Bende böyle kayırma durumlarına sinir oluyorum sonuçta afedersiniz şey gibi çalıştırıyorlar zaten ve madem para geçiyor elinize herkesinki yarım olsun ama eşit olsun yani 🤷🏻‍♀️

Bilmiyorum işte nasıl yaparsınız orasını ama benimki naçizane bir tavsiye çünkü bende haksız yere işten çıkarılmıştım ve işimi gerçekten iyi yapıyordum bunu etraftakilerde söylüyordu. Sırf kayırma olayları,maaş durumları vs dolayısıyla sadece yüzlerine sırıtamaz hale gelmiştim bu yüzden çıkarmaya karar verdiler ve bir şey istemeyeyim kendim istifa ediyormuşum gibi maddeleri olan bir kağıt imzalatmaya kalktılar. Ben imzalamadım ancak içeride kalan maaşlarımda vardı onlarıda vermek istemediler. Neyse sonuç olarak kağıdı imzalamam ve maaşlarımı verin birdaha görüşmeyelim yoksa mahkemede görüşürüz dedim böylelikle maaşlarımı verdiler çıkış o çıkış daha yüzlerini görmedim.
Ben de bunu söyledim madem paraları yok herkese yarım yatırsın yani haftaya yatsa bile hep aynı şekil devam ediyor yoruldum

Back
X