- 15 Temmuz 2019
- 4.448
- 6.875
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
Merhaba hanımlar aşırı mutsuzum işimle alakalı konudan. 1,5 yıldır bir firmada sekreterim ve sürekli para sıkıntısı olan bir yer burası. Maaşlar geldiğimden beri bazı aylar zamanında ama çoğu zaman yarım yatar yada ayın 15i olur hala hiç yatmaz. Yemek ücretleri bazı aylar yatmadı bazen de kartlar geç dolduruldu. Yani burası aşırı düzensiz ve bir ayı bir ayını tutmayan bir yer.
Bu son olayda ise ki bu bir kez daha olmuştu daha önceden yine personellerden bazılarının maaşı yattı bazıları yatmadı. Ayrımcılık var yani onlar işe yarıyor biz yaramıyoruz. 1,5 yıldır nerdeyse iş bakıyorum hatta yarın bir görüşmem var. Kesin kararlıyım beni bu kadar değersizleştiren bu yerden kurtulmak istiyorum.
Çok yorgunum bu iş konusundan yazıp paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bu son olayda ise ki bu bir kez daha olmuştu daha önceden yine personellerden bazılarının maaşı yattı bazıları yatmadı. Ayrımcılık var yani onlar işe yarıyor biz yaramıyoruz. 1,5 yıldır nerdeyse iş bakıyorum hatta yarın bir görüşmem var. Kesin kararlıyım beni bu kadar değersizleştiren bu yerden kurtulmak istiyorum.
Çok yorgunum bu iş konusundan yazıp paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim.