Arkadaşlar vakit ayırıp cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.Benim burda konu açmaktaki amacım üzüldüğüm konuda haklı mı,haksız mı olduğumu anlamaktı.Ama çoğunluk arkadaşın cevabına göre sanırım haksız yere üzmüşüm kendimi.Ancak burası bir paylaşım ortamı,hepimiz birbirimize fikir paylaşımında bulunuyoruz ama bulunurken neden bazen kırıcı oluyoruz.Mesela bir arkadaş bana "sizinle aynı düşünmeyenleri paylamışsın" demiş.Paylamak ne haddime? Kimseye öyle birşeyde bulunmam.Bir arkadaşta kalkıp "sen bu mantıkla gidersen senden sonra gelen lise mezunununda altında alırsın" gibi birşey yazmış.Neden böyle kırıcı oluyoruz? Başka konulardada denk geliyorum.Üzülüyorum.Geçen başka bir sayfada eşinin kendisini aldattığından şüphelenen bir bayana teselli edici şeyler yazdım sayfalar dolusu,ama o bayan eşinin kendisini aldattığına inandığı için beni sayfasından kovdu.Şimdi bende burda kendi konumun dışına çıktım belki ama ben burda herkese fikrini sordum ve dediğim gibi düşüncemin yanlış olduğunu anladım.Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil tabiiki de.Ama lütfen kırıcı olmayalım.Teşekkürler...