Maaş sorunu

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
Ben bi yıldır iş arıyorum çok şükür sonunda bi işee başladım derken bu seferde sorunlar başladı özel sektör başlı başına problem zaten.. maaşım hala yatmadı yaklasık 10 gün oldu hala yok ve diğer personelden duyduğuma göre hep böyle gecikiyomuş.. ben yarı devlet olan bi krumda özel şirketten işe girmiş giibi gösterilip çalıştırılıyorum.. o yüzden de maaşımı benim işyerim değil şirketin yatırması lazım..muhasebecime söyledim 2 kere aradı şirketi bugün 3. kez söylücektim bugün yatırcaklarmış dedi..ama yine yatmadı şeytan çık diyo ama yüksek lsans yapıyorum bi yandan aileme yük olmak istemiyorum..mecburum yani.bulunduğum yerde küçük bi yer zor iş buluuyo..ben bu durumda napmalıyım acaba direkt şirketle mi görüşsemki? işin hukuki boyutunu da araştırdım ama daha bi aylık iş ya :(

Ben bi yıldır iş arıyorum çok şükür sonunda bi işee başladım derken bu seferde sorunlar başladı özel sektör başlı başına problem zaten.. maaşım hala yatmadı yaklasık 10 gün oldu hala yok ve diğer personelden duyduğuma göre hep böyle gecikiyomuş.. ben yarı devlet olan bi krumda özel şirketten işe girmiş giibi gösterilip çalıştırılıyorum.. o yüzden de maaşımı benim işyerim değil şirketin yatırması lazım..muhasebecime söyledim 2 kere aradı şirketi bugün 3. kez söylücektim bugün yatırcaklarmış dedi..ama yine yatmadı şeytan çık diyo ama yüksek lsans yapıyorum bi yandan aileme yük olmak istemiyorum..mecburum yani.bulunduğum yerde küçük bi yer zor iş buluuyo..ben bu durumda napmalıyım acaba direkt şirketle mi görüşsemki? işin hukuki boyutunu da araştırdım ama daha bi aylık iş ya :KK43:
İş olanakları sıkıntılıysa sabırlı olmakta fayda var derim.

Hep geç yatıyor dediyseler öyledir. İşle ilgili başka bir sıkıntı yoksa bir süre sabredilir belki? Bu arada başka iş bulursanız çıkarsınız.

Sözleşmeniz de maaşların ayın kaçından kaçına yatacağı belirtilmediyse ayın 20 sine kadar ödeme yapmaması gecikme sayılmaz.

şikayet edebilirsiniz bu durum tekrarlarsa yanlış bilmiyorsam 20sine kadar yatırmak zorundalar. Bu durum tekrarlarsa tazminat alıp çıkabilirsiniz.

Back
X