Muhasebe departmanı yokki şirketin. Küçük bir şirket. Toplam 4 kişiydik. Patronum ödemeleri yapıyorMuhasebeye sorun bence çekinmeden. Zaten işten ayrılmıssınız. Sorun öğrenin
Ama neden ki? Ben istememiştim. Normal mi böyle bir sistem?Evet şuanki almanız gereken, en başında ödenmiş.
Bazı şirketler işe başlandığı anda verir maaşı, onun üzerine 1 ay çalışırsınız.Ama neden ki? Ben istememiştim. Normal mi böyle bir sistem?
Peki 17 Temmuzda ben mesai yapmaya başladım ama resmi olarak kontratım 27 temmuza yetişti ve işleme kondu. O zaman onu sayacak olsa bile yine 1 haftalık vermesi lazım.en başına saysalar bile yine en azından 2 haftalık yatırmaları gerekti. yarın ara sor patronu çekinme
olmaz canım hakkın olan birşey sonuçta. 17 temmuzda başlar mesai ücretin çalışıyorsun sonuçtaPeki 17 Temmuzda ben mesai yapmaya başladım ama resmi olarak kontratım 27 temmuza yetişti ve işleme kondu. O zaman onu sayacak olsa bile yine 1 haftalık vermesi lazım.
Mail yazsam garip olur mu?
Bazı şirketler bir sonraki ayın ücretini peşin yatırarak çalışır. Eğer ay ortasında ayrılsaydınız fazladan aldığınız ücreti iade etmeniz gerekirdi. Kaç ay maaş aldınız kaç ay çalıştınız bi onu hesaplayın.Ama neden ki? Ben istememiştim. Normal mi böyle bir sistem?
Yok bordro hiç almadım.Bordro almiyor musunuz her ay, orada yazmasi lazim kalem kalem.
Ilk ayin birdrosu varsir elinizde bu son ayin olmasa bile.
Doğru o zamanBazı şirketler bir sonraki ayın ücretini peşin yatırarak çalışır. Eğer ay ortasında ayrılsaydınız fazladan aldığınız ücreti iade etmeniz gerekirdi. Kaç ay maaş aldınız kaç ay çalıştınız bi onu hesaplayın.
Tamam ama resmi olarak 27 temmuzda başlayıp 29 ocakta ayrılmışsınız, aslında tam hakkıyla almışsınız maaşınızı.Doğru o zamanama 6 bucuk ay calıştım 6 aylık maas aldım.
17 Temmuzda mesaiye başlamıştım.
Temmuz 31 çekiyor. Etik olarakta aslında kontrat tarihinden saymamaları gerekir değil mi? o zamanlar kontratı işletmekte çalışanları aylaklık yaptığı için 10 günü bulmuştu. 10 günlük ne var yoksa.Girişiniz 27.7 de yapılmış, 29.1 de ayrılmışsınız. Buna göre alacağınız bir maaş gözükmüyor. çalıştığınız ilk 10 gün gümbürtüye gitmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?