MAAŞIMDA ZAM YOK !

superchef

Nefsini öldür yoksa o seni öldürür!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
656
219
35
Merhaba hanımlar benim sorun maaş bana akıl verin

ben 1 sene mi mart ayında doldurdum aldığım para da çok değil açıkçası 1170,00 alıorm on muhasebe artı teelfonlarada bakıorum ama az once maas zarfımı aldığımda zam paramı göremedim bu şirkette de 2 3 senede bı yaparlarmış zam ole dıyo çalışşnalar hayır yanı bana şaçma geldi gidip konuşmalımıyım ne demeliyim sizce ?

Normalde maaşınızı bankadan almanız gerek. Asgarinin üst kısmını zarf ile mi alıyorsunuz?
Zam konusu da şöyle bizde, ben de nisanda girdim ama yeni yılda zam aldım. Sizinki farklıymış.
Konuşun.

ben 1 sene mi mart ayında doldurdum aldığım para da çok değil açıkçası 1170,00 alıorm on muhasebe artı teelfonlarada bakıorum ama az once maas zarfımı aldığımda zam paramı göremedim bu şirkette de 2 3 senede bı yaparlarmış zam ole dıyo çalışşnalar hayır yanı bana şaçma geldi gidip konuşmalımıyım ne demeliyim sizce ?
bence konuşsanda fayda etmez zam politikamız bu derler. ben 5 yıllık şirketimde 3 sene asgari ücrete çalıştım. ayrıca zarf usulu fi döneminden kalma. ssk var mı?

seneni martta doldurduğun için bidaha ki ocakta zam alabilirsin tatlım. Bende muhasebeciyim sana oranla maaşım çok iyimiş şaşırdım hatta maaşla alakalı bi konu açtım kimsenin dikkatini çekmedi. benim çalıstığım yerde %5 de olsa her sene zam var tatlım konuş bence geçim zor :KK64:

bence konuş konuşmazsan oyle gıder....1 senemı doldurdum zam beklıyordum de...

sigortanızı asgariden gösteriyorlar. brütten yatırmaları lazım. yazık valla.

konuşsanız bile zam yapmayacak gibi duruyorlar. Enflasyon oranında zam yapmaları lazım.

bence yavaştan başka iş bulmaya bak.

Muhasebe isi icin az bir para degil
malesef ulkemizde o kadar fazla bu bolum mezunu var ki maaslar iyice yerlerde
Eger alternatifiniz olmadigini dusunuyorsaniz gorusun ama dedigim gibi daha bir yillik elemansaniz fazla birsey vermeyeceklerdir

biz de bir seneyi aşkındır zam almıyoruz. çünkü iş yok. ülkenin hali ortada, piyasaların hali ortada. iş ve para akışı olmayınca valla bana gayet normal geliyor.

maaşını asgari ücretten gösteriyor kalanını elden yatıyorlar. yani vergi kaçırıyolar.
aynısı babamın başına geldi. işten çıkınca mahkemeye verdi parayı sigortasına yatırdılar.
+ böyle bir yer zam verse ne olur haram lokma yiyenden ne beklenir.

kimse 2-3 yıl beklemez...
maaş konusunda herkes kendi göbeğğini keser bu yüzden etraftan aman duymasın zam aldığımı paniği vardır özellik küçük yerlerde bu yüzden sizin gidip istemeniz lazım...
1 sene mi doldurduğum için zam bekliyordum... deyin... tabi sakın hiddetlenmeyin... sakin sakin konuşun birkaç ay isteyecektir... ben de zor durumdayım yoksa zam istemek için görüşmezdim deyin

işe girerken vaad de bulundular mı?
vaad olarak görmüyorum ki bunu hakdır bu işe girmeden önce bana deseydı zam yapmıyorum 2 3 yılda bir diy eona göre maaş durumunu konuşurdum ama bu şekilde aradayım yani üzülüyorum

bence konuş konuşmazsan oyle gıder....1 senemı doldurdum zam beklıyordum de...
bende onu düşünüyorum yanına gidip konuşacam birazdan da odası kalabalık bu arada da burdan fikirler alayım nasıl konuya gireyim diye akıl almak istedim

X