Maaşlarınız ne kadar

Bir kolejle anlaştım öğretmen olarak. 2350 tl artı servis ve yemek var. Hsonu çalışma yok ( Ctesi günleri veli toplantısı olabilir sadece bazen). Mesleğe yeni başlıyorum tecrübesizim. Ama yüksek lisans mezunuyum. 6 ayda bir performansa dayalı maaş zammı olacakmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben evde belesciyim

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
Başlığı ilk okuyunca biraz garipsedim ama içine girince hıı neyse dedim. :34:

ön muhasebe için bahsettiğiniz miktardan öyle çook fazla alan görmedim, genelde asgari ücret civarında gördüm hep. Piyasaya göre normal bence de. Ama benzer bi iş çok yerde bulabilirsiniz biraz daha araştıraanız daha iyi koşullarda bi iş bulursunuz sanki.

Izinliyim canım şu an işten ayrıldım. Doktorum ben.

En yakınım doktor olduktan sonra anladım ki en zor mesleklerden birisi. Hele bir de acilciyseniz . Ne bayramı var, ne düzeni. Nobetten nobete koşuyor zavallim. Uyku düzeni falan kalmadı. Buna ragmen hak ettiklerini alamadiklarini dusunuyorum.Allah yardım etsin bütün doktorlara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah 6 akşam allah ne verdiyse bazen sabaha kadar öyle zamanlar oluyoki yemek yeneyi unuttugumu baş dönmemden anlıyorum çoğu zaman ayakta çaloşıyorum tabi arada ekstradan işte çıkıyo bide karnımda ikinci işverenim geliyo oda çok memnuniyetsiz beğenmediği bişey olumca tekmeyi basıveriyo mesleğimde annelik maşıma gelince öpücük her akşam😄😄

Teşekkürler kızlar tabi biraz kademe atlamam gereriyor ama daha öncede belirttiğim gibi ben 4 sene muhasebe bürosunda çalıştım ön muhasebe değilde genel muhasebe olarak doğum nedeni ile çıktım kısmetim burasıymış şimdi buradaym inş. Istenilen performansı gösterip istediğim parayı alırım diyorum şuan :) :) :51:

Ne güzel ankarada kolay kolay bu sartlarda is bulunmuyor. Cumartesi
calisman, yol problemi de cabası. Benim için çok sorun oldu bunlar

cumartesi 1e kadar pazar da ızınlıyım. sen nerde çalısıyorsun.

Benim cumartesim de yoktu, 3 haftada 1 de pazar nöbeti vardı. Inşaat sektoruydu canım benimki. Şimdi ayrıldım

hayırlısı olsun canım inşallah istediğin türde bir iş bulursun.

Kizlar konu acim mi acmim mi diye dusundum burayi gorunce burdan yazim dedimm...
Dun aksam birsey ogrendimm cildirdim resmen boyle haksizlik olur mu yaaa deliriyorum valla :(((

Ben yurt disinda tip fakultesinde 4. sinif ogrencisiyim toplam 6 yil suruyor mezun olunca turkiyeye gelicem denklikti uzmanlikti derken bir 6 yil daha gececek ondan oncesindede fen lisesi mezunuyum...

Dun aksam sevgilimin bi arkadasinin bir hastanede anestezistlik yaptigini ogrendim aaa tip mezunu mu dedim yok lise mezunu dedim 😳😳😳 nasil yaaa dedimm meslek lisesi saglik bolumu mezunu 2800 maas aliyor dedi...
Yemin ediyorum size meslekten sogudum butun cabalarim sanki bosuna annemin beni var gucuyle okutmaya calismasi bosuna ben anestezistlik icin 6 sene tip okucam ustune 5 sene uzmanlik okucam brans diplomasi alabilmek icin tabi yetmicek uzmanliktan once denklik sinavina ve tusa gircem...
9 senemi bu meslege vericem ve meslek lisesi mezunu (kac yil oluyor bilmiyorum atiyorum 4-5 olsun) gelip benimle ayni konumda olucak ameliyatlara giricek hastanede anestezist adi altinda calisicak.
Ben anlamiyorum gercekten bu nasil bir sistemdir bu nasil birseydir.. Turkiyede hic yasamadim nedir ne degildir hic bilmiyorum sevgilimin soyledigi yetti zaten cildirmam icin butun docentleri profesorleri arayip beni egitmek icin bosa zaman kaybetmissiniz siz de ben de diyip isyan edesim var..
Nolur bana sen eksik biliyorsundur yada yalandir deyin NOLUURRR!!!!

kim demişse bilmiyor sanırım.Hiç doktorla meslek lisesi çıkışlı bir olur mu? İş yükünüz,maaşınız,kıdeminiz her zaman daha fazladır

kim demişse bilmiyor sanırım.Hiç doktorla meslek lisesi çıkışlı bir olur mu? İş yükünüz,maaşınız,kıdeminiz her zaman daha fazladır

Evet bi arkadas doktor degil teknisyendir o dedi... Sanirim dogru..
Nebilim valla delirdim ben bi an bosuna mi paraliyorum ben kendimi diye.

Canim radyoloji uzmani var radyoloji teknisyeni var, anestezi uzmani var anestezi teknisyeni var. yanlis anlama ama tipta okuyup bu ayrintilari bilmemene sasirdim. Dunyanin bir cok ulkesinde buna benzer meslekler var cunku. Bence calismalarina ofaklandigin kadar diyer saglik meslek gruplari hakkindada bilgi edinsen ilerde ki egitim kadrmelerin icin iyi olur.

Son düzenleme:

Sen tusunu musunu kazanip uzman olunca al sunu yap su igneyi vur diyeceksin anestesi teknikeride yapacak. O 2bin civari alirken sen 10bin alacaksin. Bunu az cok anlaman gerekti.
Ve uzmanlikta anestezi rahat cok yorucu degil bi akrabam anestezi uzmani 12bin falan aliyor oyle nobet skntisi asiri yok rahat yani. Oldugu kadar rahat dyeyim
Yanlis anlama hangi ulkedesin bilmiyorum ama yurtdisindaki tip egiimleri cok tusa uygun degil iyi calis birde bunun denkligi susu busu var. Cok zorluk cikardilar bi suru sey
tip da para icin okunmaz zaten sana ayda 10bin veriyolar ama 3kurus versinler az uyuyim diyosun abimden biliyorum. Cok fazla yorucu. Bende tip istiyorum tum rezilligine zorluguna ragmen. Ama hep hastalarimin hayir duasini alma hayalim vardir bunu yasamak istiyorum..
İnsallah birgun meslektas oluruz:) kolay gelsin

Son düzenleme:
Canim radyoloji uzmani var radyoloji teknisyeni var, anestezi uzmani var anestezi teknisyeni var. yanlis anlama ama tipta okuyup bu ayrintilari bilmemene sasirdim. Dunyanin bir cok ulkesinde buna benzer meslekler var cunku. Bence calismalarina ofaklandigin kadar diyer saglik meslek gruplari hakkindada bilgi edinsen ilerde ki egitim kadrmelerin icin iyi olur.
Ben bu mesleklerin var oldugunu gayet iyi biliyorum ama turkiyede hic yasamadim dogma buyume baska bir yerdeyim iste onemi yok.. Ve burda saglikla ilgili butun meslekler tip fakultesinin "kanadi" altinda oluyor..
Pek emin degilim ama sanirim hemsirelik ve ebelikte turkiyede meslek lisesi mezunu oluyor burda kesinlikle tip fakultelerine baglidir bunlar hatta ilk iki sene uni koridorlarinda ebelere ve hemsirelere denk geliyorduk.
Dediginiz gibi diger saglikla ilgili meslekleri bilmek benim yararima olur ki 3 asaga 5 yukari biliyorum cokunu ama ben her ulkede bu meslegi yapanlar nerden mezun oluyor nerden bilim ki yanlis bilgi aktarimi olmustu direk doktor vasfi altinda gorev yapiyor denildi...
Bana o an denilen sey doktorluk yapiyor seklindeydi bende cok sasirdim nasil olur bu dedim ve gerisi malum zaten..
Tesekkurler...

Son düzenleme:
Sen tusunu musunu kazanip uzman olunca al sunu yap su igneyi vur diyeceksin anestesi teknikeride yapacak. O 2bin civari alirken sen 10bin alacaksin. Bunu az cok anlaman gerekti.
Ve uzmanlikta anestezi rahat cok yorucu degil bi akrabam anestezi uzmani 12bin falan aliyor oyle nobet skntisi asiri yok rahat yani. Oldugu kadar rahat dyeyim
Yanlis anlama hangi ulkedesin bilmiyorum ama yurtdisindaki tip egiimleri cok tusa uygun degil iyi calis birde bunun denkligi susu busu var. Cok zorluk cikardilar bi suru sey
tip da para icin okunmaz zaten sana ayda 10bin veriyolar ama 3kurus versinler az uyuyim diyosun abimden biliyorum. Cok fazla yorucu. Bende tip istiyorum tum rezilligine zorluguna ragmen. Ama hep hastalarimin hayir duasini alma hayalim vardir bunu yasamak istiyorum..
İnsallah birgun meslektas oluruz:) kolay gelsin

Canim ben tam olarak anlatamadim derdimi sanirim turkiyede hic yasamadigim icin ordaki sistemi bilmiyorum ne yazikki yani burda saglikla ilgili hersey dis hekimligi tip eczaci hemsire ebe teknisyenler vs vs vs hepsi yine tip fakultelerine bagli..
Turkiyedede neyin ne oldugunu bilmedigim icin acikcasi burdaki gibi sandim ben meslek lisesinden nasil doktor cikilir diye sasirip kalmistim cunku bana oyle denildi hatta tam yazim ne denildigini iste sevgilim bi arkadasim anestezist dedi aa ne zaman mezun oldu dedim yok o lise terk dedi tabi ben sokk :D
yoksa saglikla ilgili diger meslekleride biliyorum yani :)
Bak mesela bir bilmedigim sey daha 12 bin maas mi olur yaaa delirir insan 12 bin maasla ben 5-6 bin alsam Allah bereket versin derim :))
İnsallah canim meslek zor ama napalim ben cocukluktan beri tek bunu istiyodum.

umarim universitede asistan deyilsiniz. Vah Turkiyenin bilimine diyim o zaman.

Üniversitede asistan değilim canım ayrıca Turkiye değil Türkiye yazman gerekirdi diyim değil diyeyim :31:

ayrıca Türkiye de o kadar ağır işlerde çalışan insanlar var ki ben akşama kadar bilgisayarın başında oturup para kazanıyorum (yatıyorum diye nitelendiriyorum ) bu sana neden rahatsızlık verdi anlayamadım.

Back
X