ben sırf bu yüzden çok sevdiğim insandan ayrıldım. öğretmenlik mezunuyum arkadaşlara ama kpss den atanamadım geçen yıl karşıma biri çıktı hayatımda ilk kez aşkı tatdım dedim güya onun içinde öyleydi ne yapsam hayallerindeki kız oluyodum. kpss ye girdim atanırım gözüyle bakıyodum aileside öyle düşünüyodu ama olmadı atanamadım.herşey hazırdı nişan kıyafeti bile alındı nişandan birgün önce annesi aradı ve olmayacak ben öğretmen istiyorum dedi. annesini ikna edeceğini söyledi asla bırakmam seni dedi ama 2 ay sonra artık huzursuzluğa dayanamıyorum dedi ve bitirdi ne acıla çektim anlatamam hergünüm ağlamakla geçti 7 kilo verdim bi yandanda kpssye hazırlandım o kitaplarım gözyaşlarımla yıkandı resmen. ara ara arıyo yokluyo kimse varmı hayatımda diye yalan değil hala çok seviyorum bu yıl 82 aldım herkes atanırsın diyo ama nolur bilmiyorum. dua edin bana allah hakımda hayırlısını versin. zaten atanamadım diye çok üzülüyordum bunlarda karşıma çıkıp iyice yaraladılar beni...
Eee öğretmen olursan ve de dam seni geri isterse koşa koşa geri mi gideceksin yani?