O meşhur tatile kocamın ailesinin yanına gittik.. kaynana, kayınpeder ve görümcemin arkamdan konuştuğu her şeyi öğrendim.
Kayınpeder benim için salak garı diyor. Bana güya laf sokuyormus ve bu hoşuna gidiyor.
Kaynana, her gün gezdiğimden bir giydiğimi bir daha giymedigimden ( çamaşır çok çıkıyormuş)
Her gün ben ve çocuklar duş alınca su çok gidiyormuş, onlara hizmet etmediğimden şikayetçi daha var ama sizi sıkmak istemiyorum.
Kısa geçiyorum.
Görümcem, eşimin bana neden hiç kizmadigindan bağırmadığından şikayetçi.
Artık gitsinler kafamız sisti çocuklarla. Evde yalnız kalsak diye konuşmuşlar. Yaşlanınca kayınpedere bakmazsam bize mirasından pay vermeyecekmiş her seyi satacakmış

Bunlara şu ana kadar hiç bir kötülük yapmadım evlenirken bile ne kadar paranız varsa o kadar altın alın dedim. Evimde her zaman iyi davrandım. Normalde hepsi yüzüme gülüyor ama arkamdan çok pis şeyler konuşuyorlarmış öğrenmiş oldum. Bu beni biraz sarstı. Çocuklarımı bile kötülemişler torunlarını. Ayrıca oğlunu sevmediğini kızını daha çok sevdiğini söylemiş. Oğlu da benim kocam.
Bunlara bir açıklama yapıp sizinle görüşmek istemiyorum deyip irtibatı kesmek mi daha iyi yoksa sessizce uzaklaşmak mi? Ben kimsenin mirasına da muhtaç biri değilim. Kocama ailesinin bu pisliklerini anlatmalı miyim?