MAC KULLANAN ARKADAŞLAR Bİ BAKABİLİR Mİ

babyline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
26
0
MRB ARKADAŞLAR SİZLERDEN YARDIM İSTEYECEĞİM.MAC ÜRÜNLERİNİZİN İÇERİKLERİNE BAKIP PARABEN VE PARAFİN İÇERİYOR MU BANA YAZABİLİR MİSİNİZ ÖZELLİKLE RUJLARI MERAK EDİYORUM,GÖZ KALEMLERİ FALAN...ALMAK İSTİYORUM AMA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

evet git altına bak yazıyor zat,mac şişrilmiş bir marka,sakın unutma,ve anlamsız pahalı

dudak kalemi macten gerek yok gerçekten, bende ürünlerimin bir çoğunu ordan alırım fakat dudak kalemlerim daha uygun yerlerden. rujları ise önerebilirim, çok iyiler gerçekten.

Dudak kalemi olarak emily ve essence markalarinin kalemleri çok daha güzel diye biliyorum ruj serisinde de bir çok dupe ürün var bana kalırsa bazı ürünleri hariç mac e o kadar para vermek anlamsız.. kendimden örnek vereyim soft and centle diye bi aydinlaticisini aldım bir kere bile kullanmadım. Fix plus tir , mineral serisinden pudrasi falan güzeldir verilen paraya bence değer . Yinede gidip kendiniz baksanız çok daha faydalı olur sizin için hem kendinize yakışanı bulursunuz hemde içeriklerini görmüş olursunuz :)

X