• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maç maç maç

sedef0

A.H.I.S.K.A
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
618
386
53
merhaba
şimdi geçen günler bir maç vardı gece 11 de maça gitçem dedi öğlen gibi bende gidemezsin dedim sonra
11 oldu baktım bu yatak odasına gitti giyinmiş ben gidiyorum dedi ben kızdım gidemezsin izin vermiyorum dedim. indına gitti arkadaşlarına söz vermiş diye.
sonra ben kızdım tabi hemen yastıgımı yorganımı aldım salonda uyudum geldi gece sarıldı öptü yataga gel dedi ben de gitmedim tabi kızdım ya şimdi sonra oda baktı benden hayır yok gitti yattı.
sabah oldu ben işe gittim oda gitti hiç konuşmadık, akşam yemek yaptım yemek yerken barışıverdik dayanamadık ama bunu unutamıyorum hiç hep kalımda kaldı ilk kez ayrı yattık inşallah ilk ve son olur onu çok seviyorum çünkü o benim canım kocammm
..
not : kocalarına sürekli küsen hanımlar lütfen yapmayın yıpratmayın kendinizi inanın yarın belki kızacak küsecek birini bulamayabilrisiniz

Arkadaşım maça gitmesinde ne sorun var ki? Stres atıyor, spor yapıyor me güzel.
Adama önce küsmüşsün sonra da barışmışsın e bu adam da seni artık hiç önemsemez. Ya baştan küsmeyin yA da sınırlarınızı belli edin.
Bir de kendinle çelişmişsin hem kocalarınızla küsmeyin demişsin hem de kendin basit bir şeye küsüp yatak ayırmışsın? İlginç yani.

Adama önce küsmüşsün sonra da barışmışsın e bu adam da seni artık hiç önemsemez. Ya baştan küsmeyin yA da sınırlarınızı belli edin.
Bir de kendinle çelişmişsin hem kocalarınızla küsmeyin demişsin hem de kendin basit bir şeye küsüp yatak ayırmışsın? İlginç yani.
tamam haklısın canım yok bizimki biraz fanatik bayağıda ondan ilk kez nböyle birşey oldu ondan şimdi okuyunca konuları hep kocalara çok küsülme konusu var benim de başımdan geçne bir olayı yazmak istemiştim

yok ben takıntı haline falan getirmem beraber bile izliyoruz maçlarıda sadece yazmak istedim hep küsmeler var konularda o yüzden

Son not kamu spotu niteliğinde. Sizin yaptığınızı erkekler yapınca nasıl itici oluyor farkında değilsiniz galiba? Yani şöyle bir adam karısına ailene gitme çarşıya çıkma etek giyme diyor ya sizinki de o hesap. İtici yani neyse böyle küserek sözünüzü dinletmeye kalkıyorsunuz da abartırsanız bir kocanız olmayabilir dikkat.

son nota istinaden, madem kocanı çok seviyorsun çok kıymetli, niye inatlaştın, niye ayrı yattın, niye gel teklifini reddettin, niye işe küs gittin?
işte beni dinlemeyip maşa gittiya ondan azıcık bir naz yapayım dedim o kadar zaten uzatmadık çok çünkü uzarsa üzüntü çok artıyor

Bu ne yav halı saha derdinden muzdarip olan/olacağını düşünen bir erkeksin herhalde. Kamu spotuna mı geldin? Göndermiycem ben kocamı tamam mı, diz dize oturup pembe dizi seyredicez nihahaha.

Son not kamu spotu niteliğinde. Sizin yaptığınızı erkekler yapınca nasıl itici oluyor farkında değilsiniz galiba? Yani şöyle bir adam karısına ailene gitme çarşıya çıkma etek giyme diyor ya sizinki de o hesap. İtici yani neyse böyle küserek sözünüzü dinletmeye kalkıyorsunuz da abartırsanız bir kocanız olmayabilir dikkat.
peki teşekkürler dikkate alacağım :)

Erkeklerde herseye kiz ama erkek erkege yaptigi planlara karisma :) ayni sekilde senin kadin kadina yaptigin planlara da saygi duymasini saglamak gerek tabi.
Nefes almak aldirmak lazim ki mutlu olalim :super:

ı gece 11 de maça gitçem dedi öğlen gibi bende gidemezsin dedim

ben kızdım gidemezsin izin vermiyorum dedim

İzin vermemek? İzin istemiş miydi ki izin vermediniz?
İzin vermemeniz(!) için geçerli bir sebebiniz var mıydı yoksa o ponçik canınız o an öyle mi istedi?

not : kocalarına sürekli küsen hanımlar lütfen yapmayın yıpratmayın kendinizi inanın yarın belki kızacak küsecek birini bulamayabilrisiniz

Dalga mı geçiyorsunuz, adam mı seçiyorsunuz?

tam dedim yok artık 11de ne maçıymış , küsmelisin, ayrı yatmalısın yürü bee

Sonra dedim, yok yok küsme barış ayy ponçik kocam canım kocamm...

Yani??? Vallahi ne anlamamız gerekiyor ben bilemedim. Küselim mi maçına gidip tezahürat mı yapalım?

Bu ne yav halı saha derdinden muzdarip olan/olacağını düşünen bir erkeksin herhalde. Kamu spotuna mı geldin? Göndermiycem ben kocamı tamam mı, diz dize oturup pembe dizi seyredicez nihahaha.
:) yok cnm o kadar değil bir konu geçmişti başımdan ondan dile getirdim

Back
X