Dudak Makyajı Mac Media Muadili

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

eceturanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
265
173
33
meraba arkadaşlar ben Mac'in media rujunun uygun fiyatlı muadilin arıyorum ama bulamadım. bilen varsa yardım eder mi acaba

Eklentiler

• içerik.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 198
meraba arkadaşlar ben Mac'in media rujunun uygun fiyatlı muadilin arıyorum ama bulamadım. bilen varsa yardım eder mi acaba
Cok guzel bi renkmis gercekten
Es degerini bulabldn mi bulduysanz bizmle de paylasr misnz

Canım farmasi mat rujlara bak aynı rengi var benim arkadaşım almıştı ondakini fotoğrafını cekerim

wet n wild cherry bomb aldım canım bence çok yakın. baya beğendim ben :)
Bende nette baya baktm resmlere gercekten cok benziyo tonlari birebr ayni nerdeyse :) bende alicam en kisa surede bi de o ruj cabuk bulasiyo demsler oyle mi ?

Bende nette baya baktm resmlere gercekten cok benziyo tonlari birebr ayni nerdeyse :) bende alicam en kisa surede bi de o ruj cabuk bulasiyo demsler oyle mi ?

yoo öyle bi şey yaşamadım açıkçası. aldırış etmeyin herkes her şeye iyi kötü yorum yapıyor işte :)

Bugun gttm gratise denedm ruju ama resmdeki gbi kirmzlik bordoluk deglde daha cok morluk verdi kismetmde yokms alamadm .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…