Maç tutkusu

.EcLiPSe.

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
3.633
10
0
Diğer
kızlar benim derdim dert :96: ama merak ettim benim gibi sevgilisiyle bu konuda anlaşmazlık yaşayan inatlaşanlar varmı ?? sevgiliniz/eşiniz fanatik mii ??

kesınlıkle maç nedir bilmez 3 sene once ılk tanıstıgımız zaman sormustum hangı takımlısın dıye galatasaray demıstı daha yenı sordum sen hangı takımlıydın dıye bende unuttum dıyor tabıkıde saka olarak dıyor ama.ben cok memnunum maç izlememesinden.

bizimde öyleydi 4 senedir ama bu sene oldu ne olduysa halı saha maçları var tamam ona dicek bişey yok ama sehir dışına maçlara gitme istegi yeni cıktı...

fanatiklik derken benim sevgilim halı sahayada gider takımının maçlarınıda izler ancak ki en önemli olanı bana sorar bi programımız var mı diye..ama ben insanların özel zevklerini yapması taraftarıyım..

valla benim sevgilim koyu beşiktaşlıdır ben koyu fenerbahçeliyim. tatlı atışmalarımız oluyor. bundan da asla rahatsız değilim...

tabiki de evet:27: hatta maç izlerken kimse rahatsız etmesin diye telefonlarını dahi kapatır:9: artı maç sonrası geniş özeti ve spor yorumlarını da kaçırmaz. ilk başta ben de üstünde duruyordum ama şimdi alıştım artık beraber bile izleyebiliyoruz:1: çalışan , yorulan bir insan eve gelince biraz da hakkı olarak görüyorum ben bunu zevk meselesi nasıl benim dizilerim varsa onun da maçları var.hıı tabi bu arada bunun çözümü de var evli misiniz bilmiyorum ama ben evlendiğimde en az 2 televizyonum olucak :9::9::9:

Koyu fenerbahçeli(ydi) sevgilim.
Ama artık derbi dışında maç izlemiyor.
Bu hale gelmesinde çok büyük etkim var :34:
hiç yasaklama, kızma vs. tepkileri vermedim...
sadece bazı maç zamanları, onunla vakit geçiresim geldi ya da iş çıkarttım böylece izlemedi :52:

çok nadir olarak da halı saha maçı yapar, saat geç olmadıkça ona da ses çıkarmıyorum.
evlilik hayatında farklı olur tabi...
her hafta maç diye tutturursa kavga çıkar :52:

Eşim deli fanatiktir. Öyle böyle değil. Ben artık rüyalarımdabile spor programları görüyorum. Zor,ama yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

yani bana bi etkisi yok maç tutkusunun.halı sahada maçlarını cok izledim.özellikle aldı götürdü beni onu izleyim diye.hoşuma gitmeyen şey şehir dışına cıkmak istemesi.buna neden bukadar taktım bilmiyorum gerçi ama bitmeyecegi için dert ettim yaz kış maçlar oluyo oda sürekli bunu gündeme getirir diye korkuyorum.benim hiç alakam yoktur maçla ama o benim tuttugum takımı bile degiştiriyim istiyo yeni cıktı bunlar 5 senedir:1:

Eşim deli fanatiktir. Öyle böyle değil. Ben artık rüyalarımdabile spor programları görüyorum. Zor,ama yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

ya evlendikten sonra benimle gitmek istesin giderim hiç sorun degil bende seviyorum stad dan maç izlemeyi sesim kısılana kadar bagırmayı bu başka bişey işte. senin durum daha kötüymüş.benim de aklım almıyo o böyle takımımın yanında olmalıyım gibisinden konusuyo sanki maçı o yapıyo kupa alıcada odasına koyacak sanki işte ilgi alanları farklı olnca böyle oluyo sonuçç.

Benim eşimde her hafta halı sahaya maça gider, evde genelde spor kanalı açık olur. Ben bu konuya pek takılmıyorum zaten çok çalışıyor kendine pek vakit ayıramıyor onun için halı sahaya pek ses çıkarmıyorum açıkçası.

yani bana bi etkisi yok maç tutkusunun.halı sahada maçlarını cok izledim.özellikle aldı götürdü beni onu izleyim diye.hoşuma gitmeyen şey şehir dışına cıkmak istemesi.buna neden bukadar taktım bilmiyorum gerçi ama bitmeyecegi için dert ettim yaz kış maçlar oluyo oda sürekli bunu gündeme getirir diye korkuyorum.benim hiç alakam yoktur maçla ama o benim tuttugum takımı bile degiştiriyim istiyo yeni cıktı bunlar 5 senedir:1:

:) bana da değiştirtti.. sanki ne olacaksa. aldı forma bile giydirtti :)
ben de hıı değiştirdim artık Fb liyim, falan diyorum. sorsa teknik direktör kim oyuncusu kim, ligde kaçıncı dese bilmiyorum ki :1:

şehir dışı sıkıntılı bence. ben rahatsız olurdum her hafta, her hafta. Allah'tan maç izlemeye gitmek gibi bir hobisi yok.

Koyu fenerbahçeli(ydi) sevgilim.
Ama artık derbi dışında maç izlemiyor.
Bu hale gelmesinde çok büyük etkim var :34:
hiç yasaklama, kızma vs. tepkileri vermedim...
sadece bazı maç zamanları, onunla vakit geçiresim geldi ya da iş çıkarttım böylece izlemedi :52:

çok nadir olarak da halı saha maçı yapar, saat geç olmadıkça ona da ses çıkarmıyorum.
evlilik hayatında farklı olur tabi...
her hafta maç diye tutturursa kavga çıkar :52:

benim sevgilim haftanın belirli günleri aksatmadan halı saha maçlarını yapar :1:
zaten onun için önceden kavga ettik şimdi sorun yok gidişlerinde ama şehir dışına cıksın bunu alışkanlık haline getirsinn ve gitmek için beni kırsın istemiyorum..
biraz bırakmayı denicem zaten sıkılır okadar yol gidip gelmek yorucu yani.otursun 90dk maçı izlesin snra otursun saatlerce özetleri izlesin oda ayrı komik durum ya :9:

Birlikte olduğumuz ilk günden beri hemen hemen bütün macları beraber izleriz. Derbi olayını hic söylemiyorum bile :)

Eğer dışarıda izleyecekse onu yalnız bırakmm ben de giderim, zevkle :)

:) bana da değiştirtti.. sanki ne olacaksa. aldı forma bile giydirtti :)
ben de hıı değiştirdim artık Fb liyim, falan diyorum. sorsa teknik direktör kim oyuncusu kim, ligde kaçıncı dese bilmiyorum ki :1:

şehir dışı sıkıntılı bence. ben rahatsız olurdum her hafta, her hafta. Allah'tan maç izlemeye gitmek gibi bir hobisi yok.

ya aynen illa degiştirtcek ve forma alıcak giydiricek öyle gezicez :9: nedir bu ya neresi mantıklı bu işin.kendiside diyo boş işler bunlar ama gel gör ki icraat yok

kızlarrr şu tarafından bakalımm. bazıları sevgilisinin ya da eşinin eve geç gelmesinden,geç vakitlere kadar cafe bar dolaşmasından şikayet eder. varsın olsun yanımızda olsun, maç izlesin,halı sahaya gitsin top oynasın bence bunlar çok çok daha iyi:65:

Benim eşimde her hafta halı sahaya maça gider, evde genelde spor kanalı açık olur. Ben bu konuya pek takılmıyorum zaten çok çalışıyor kendine pek vakit ayıramıyor onun için halı sahaya pek ses çıkarmıyorum açıkçası.

ya bende kıyamıyorum zaten calışıyo tek istedigi maç maç maç. izlesin oynasın ama şehir dışına gitmesin istiyorum ya bilmiyorum kii nereye kadar sürer bu böyle :97:

kızlarrr şu tarafından bakalımm. bazıları sevgilisinin ya da eşinin eve geç gelmesinden,geç vakitlere kadar cafe bar dolaşmasından şikayet eder. varsın olsun yanımızda olsun, maç izlesin,halı sahaya gitsin top oynasın bence bunlar çok çok daha iyi:65:

bunuda cok düşünüyorum rahatlamak için :1: başka başka istekleri ilgileri olabilirdi ama bunuda cok abartmasın yani ama tek derdimiz maç olsun tabiki(olmasa iyidi ama) :9:

neyseki yanlız değilmişim..oda bende ögrenicez biraz biraz törpülenicez sorun olmaktan cıkar umarım:93:

Back
X