Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim deli fanatiktir. Öyle böyle değil. Ben artık rüyalarımdabile spor programları görüyorum. Zor,ama yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
yani bana bi etkisi yok maç tutkusunun.halı sahada maçlarını cok izledim.özellikle aldı götürdü beni onu izleyim diye.hoşuma gitmeyen şey şehir dışına cıkmak istemesi.buna neden bukadar taktım bilmiyorum gerçi ama bitmeyecegi için dert ettim yaz kış maçlar oluyo oda sürekli bunu gündeme getirir diye korkuyorum.benim hiç alakam yoktur maçla ama o benim tuttugum takımı bile degiştiriyim istiyo yeni cıktı bunlar 5 senedir![]()
Koyu fenerbahçeli(ydi) sevgilim.
Ama artık derbi dışında maç izlemiyor.
Bu hale gelmesinde çok büyük etkim var
hiç yasaklama, kızma vs. tepkileri vermedim...
sadece bazı maç zamanları, onunla vakit geçiresim geldi ya da iş çıkarttım böylece izlemedi
çok nadir olarak da halı saha maçı yapar, saat geç olmadıkça ona da ses çıkarmıyorum.
evlilik hayatında farklı olur tabi...
her hafta maç diye tutturursa kavga çıkar![]()
:) bana da değiştirtti.. sanki ne olacaksa. aldı forma bile giydirtti :)
ben de hıı değiştirdim artık Fb liyim, falan diyorum. sorsa teknik direktör kim oyuncusu kim, ligde kaçıncı dese bilmiyorum ki
şehir dışı sıkıntılı bence. ben rahatsız olurdum her hafta, her hafta. Allah'tan maç izlemeye gitmek gibi bir hobisi yok.
Benim eşimde her hafta halı sahaya maça gider, evde genelde spor kanalı açık olur. Ben bu konuya pek takılmıyorum zaten çok çalışıyor kendine pek vakit ayıramıyor onun için halı sahaya pek ses çıkarmıyorum açıkçası.
kızlarrr şu tarafından bakalımm. bazıları sevgilisinin ya da eşinin eve geç gelmesinden,geç vakitlere kadar cafe bar dolaşmasından şikayet eder. varsın olsun yanımızda olsun, maç izlesin,halı sahaya gitsin top oynasın bence bunlar çok çok daha iyi![]()
bunuda cok düşünüyorum rahatlamak içinbaşka başka istekleri ilgileri olabilirdi ama bunuda cok abartmasın yani ama tek derdimiz maç olsun tabiki(olmasa iyidi ama)
![]()