Maç tutkusu

Ben ve eşim koyu BEŞİKTAŞLIYIZ. Evlenmeden önce tabiki ben bu kadar sık maç izlemezdim ama şimdi hiç bir maçı kaçırmıyoruz :)) Aslında insan bir kaç kere izleyince tutku haline geliyo :) Eşim hiç maça gitmek istemez yani stada falan evinde izler ve bunu kendisi istiyo çünkü ben karşı çıkmıyorum oturup onunla izliyorum sonra yorum falan yapıoruz aramızda çok eğlenceli oluyo :)) Maç sevmeyen kızların sayısı çok çok fazla bence dizilerden çok daha zevkli tavsiye ederim herkese :34: :9:

sevgilim süper ama tek sorunu beşiktaşlı. fenerbahçeli olsaydı keşke:27: herşey harika olurdu. elinden tuttuğum gibi şükrü saraçoğluna. yaa bende futboldan hoşlanmayan erkekle mutlu olamam. çünkü bende futbolu çok seviyorum. bana ne kadar pasif fenerli diyip arkadaşlarıma rezil etsede hatta beşiktaşlı olacağımı iddia etsede (ki bu hayal imkansız bişey) böylesi beni mutlu ediyor :1:

Son düzenleme:
Eşim deli fanatiktir. Öyle böyle değil. Ben artık rüyalarımdabile spor programları görüyorum. Zor,ama yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

aynen benim eşimde öyle. sabah kalkar kalkmaz maç programları açar. flört ederken maçları izlemezdi bazen.. ama şimdi hafta sonları işimizi maça göre ayarlıyoruz... korkunç bir durum...

Aşırıya kaçmadıkça bence maç izlemelerine eşlik edilebilir. Ama hastalık derecesinde bağımlı olanları tenzih ediyorum tabi.

Benim eşim de koyu beşiktaşlıdır yıllardır kombine biletini alır ve istisnasız tüm maçlara gider, ben de onun maç günleride alemlere akarım genelde, maç çıkışı beni alır biraz da birlikte takılıp eve döneriz, hiç sorun olmadı o yüzden maçlara gitmesi :9:

benimkisi tuttugu takimla bile ilgilenmez, futbolla isi yoktur. sukurler olsun :86:

Son düzenleme:
aynen benim eşimde öyle. sabah kalkar kalkmaz maç programları açar. flört ederken maçları izlemezdi bazen.. ama şimdi hafta sonları işimizi maça göre ayarlıyoruz... korkunç bir durum...

buna izin veremem umarım başımada gelmez yaa:18:

şimdiden sinir oluyorum da ozaman ne yaparım kii:97:

kızlar benim derdim dert :96: ama merak ettim benim gibi sevgilisiyle bu konuda anlaşmazlık yaşayan inatlaşanlar varmı ?? sevgiliniz/eşiniz fanatik mii ??

şekerim her erkekte vardır ama sen bunu sorun etttiğin için canın sıkılıoo:51: bırk bakalım nereye kadar gidicek erkeker kafasına bişeyi koyduğu zaman yapıyolar işteee sen böle kendini yersin duruyrsn kendimden biliyorum bebemmm:9::9::9::9::9::9:

şekerim her erkekte vardır ama sen bunu sorun etttiğin için canın sıkılıoo:51: bırk bakalım nereye kadar gidicek erkeker kafasına bişeyi koyduğu zaman yapıyolar işteee sen böle kendini yersin duruyrsn kendimden biliyorum bebemmm:9::9::9::9::9::9:

haklııısın bebişim bıraz bırakıncaa zaten sıkılır. bu yolu denicem zaten düşünmekten ben sıkıldım:1:takılsın biraz bakalım baktım olmuyo yeniden zorlarım :8::8::29:

eşim sadece milli takımın maç özetını bır kez izler.. yanı senede bır gun...

bayramdan bayrama da bır puro içer....

bızım ailedede hiç maç merakı yoktur. ne abim ne de kardeşlerim asla maç izlemez ve bakmazlar.. hatta hiç sokakta maç oynamışlardır...

eşim sadece milli takımın maç özetını bır kez izler.. yanı senede bır gun...

bayramdan bayrama da bır puro içer....

bızım ailedede hiç maç merakı yoktur. ne abim ne de kardeşlerim asla maç izlemez ve bakmazlar.. hatta hiç sokakta maç oynamışlardır...

evet aynen.bizim evde abimler babam hayatta görmedim maç var dediklerini halı sahaya gittiklerinide .belkide bu yüzden bukadar tuhaf boş geliyo bana alışık oldugum bi durum degil

tabiki de evet:27: hatta maç izlerken kimse rahatsız etmesin diye telefonlarını dahi kapatır:9: artı maç sonrası geniş özeti ve spor yorumlarını da kaçırmaz. ilk başta ben de üstünde duruyordum ama şimdi alıştım artık beraber bile izleyebiliyoruz:1: çalışan , yorulan bir insan eve gelince biraz da hakkı olarak görüyorum ben bunu zevk meselesi nasıl benim dizilerim varsa onun da maçları var.hıı tabi bu arada bunun çözümü de var evli misiniz bilmiyorum ama ben evlendiğimde en az 2 televizyonum olucak :9::9::9:

ya bende ızlıyorum ve sevıyorum maçı ama su maç özetı ve spor yorumlarını hıc sevmıyorum cok sıkıcı

Back
X