maç yüzünden kavga ettik. inadına FBliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlık sinir yüzünden neler neler olmuş öyle CADIARZU
hiç tartışmaya değmicek bi konu bence :umursamaz:
mesela ben fbliyim sevgilim gs li o da bana o akşam ''aşkım ya bi alamadınız kupayı gel en iisi gsli ol'' dedi ama gülerek dedi yani bilio zaten gsli olmıcağımı.dalgasına sölüo a.s
ee ztn onlar yenildiğinde ben de onu gülerek kızdırırım. boshayallersmile
kimse kimsenin değerlerine saygısızlık gösteremez. beni fbli olarak sevdi, bi yerden sonra da bunu değiştirmeye kalkamaz. :1closedeyes:
ama önce sevgilin başlatmış canım o abartmasa seninde bu kadar abartmıcağını düşünüyorum. çünkü iş inada binmiş.
bence elbet abarttığının farkına varıcak. bekle biraz daha..

hiç anlamam bu takım kavgalarını
ben gsliyim sevgilim bjkli
bana hiç takım değiştir dememiştir gerçek anlamda
yoksa gs yenildiğinde fln dalga geçtiği olur bırak sen gsyi dediği olur ama ben hiç sinir yapıp kavga çıkarmam onunla birlikte güler geçerim yeri gelince ben de bjkyle dalga geçerim o da güler geçer..
fanatik değilsin ondan diyebilirsiniz ama bu fanatik olmakla alakalı değil bence ölüm kalım meselesi mi uzatmayın bu kadar..
fenerli kuzenim var(akrabalarımın çoğu gslidir) onunla tartışırız mesela çok sever beni kızdırmayı, önce kızarım ama sonra geçer uzatmam yani değermi birbirimizi kırmaya bi takım için..
bence çok abartılı davranmışsın sevgiline ben olsam ben de bozulurdum..

ben bi maç için sevgilimi kırmam şahsen bende fbliyim o fanatik gs lı neler yapıo kendi sosyal yaşantısında oda facebooka bissürü şey yazıo dalga geçio fblilerle ama ben kaale almıorum onları çünkü yazarsa yazsın aşkımdan değerli mi yani futbol altı üstü bizimkide bazen gs-fb maçı olup gs yenince geçmiş olsun dio ben diorum bak sınırlarını zorlama istersen o zaman susuyo yani bi takımım için kalp kırmaya değmez sonuöta onu takımımdan daha çok seviyorum:kedi:

yaaa aynısı benimki ya shoktayım şuan:1shok:bende fbliyim o gslı benimkide bana aşkım ya kuapyı göremiceksiniz siz galiba gel galatasaylı ol doğru yolu bul diokaydirigubbakcemile3bide bazen sen fbli değilsin ki neyliyim diorum gslısın dio gülerek bende diorum ebnim nie haberim yok bundan diorum oda aşkım yaa öyle dedin yaa die dalga geçio bende diorum yok canım yemzler oda tühh ya yemedin dio bide biliorum bigün gslı olucaksın aşkım dio çok beklersin diorumdelikafadulden

Sevgilin bayagi abartmisss..
hic arama sorma, birak kendi arasin

bende koyu bursasporluyum oda beşiktaşlı normalde çok kavga ederdık bjk brs diye ben maçlara gidiyorum diye çokta kavga etmıştık ama ALLAHa şukur bulduk orta yolu sankı ben erkegım oda kızmış gibi hissettıgımız zamanlar çok oldu buluşucagımız gun bursasporun maçlarına denk getırrdı o gun maç izlemeye gıtmıyeyım dıye bende inadına onu maç izleyebılecegım yere goturrdum ben maçımı izlerdım garıbımde uslu uslu oturur maçın bıtmesını beklerdı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ahan..
az bile yapmış çocuk. hem fenerlisin hem üste çıkmaya çalışmışsın. arama msj atma falan demişsin bir de..
benim tuttuğum takım fenerin yaptığı sazanlığı yapsa , dilim minicik olurdu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…