Maça gitmek

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Arkadaşlar Ceza Nedeni İle, Sadece Kadınlar Ve 12 Yaş Altı Çocukların Bedava Bilet Aldıkları Maça Giden Var Mı Aranızda ?

Ben gitmedim ama şunu söylemek istiyorum.

Maç konusunda erkekler gidemiyor diye kadınlara bedava bilet verip sahayı doldurma mantığını çok aşağılayıcı buluyorum.

Bu bir fırsat değil, ikinci sınıflık.

Aklınızda olsun istedim. :16:

Ben gittim.. Erkeklerinde olduğu bir maça gittim be sadece bayanlar ve çocukların olduğu bir maça da gittim.
Ve şunu söylemiliyim ki, bayanların gittiği maç sadece bir kadınlar matinasi gibi :)))

Ben erkeklerinde olduğu bir maçı tercih ederim.. şöyle öküz gibi avaz avaz bağırırım haha :D

gitmedim, zaten maca gitmeyi sevmiyorum :27:

ama sadece kadinlarin gitmelerinide sacma buluyorum...cunku cogu birseyden anlamiyor :27::27:

Ben gitmedim ama şunu söylemek istiyorum.

Maç konusunda erkekler gidemiyor diye kadınlara bedava bilet verip sahayı doldurma mantığını çok aşağılayıcı buluyorum.

Bu bir fırsat değil, ikinci sınıflık.

Aklınızda olsun istedim. :16:

Evet cezalı birşeyin içinde bulunmayı ben de doğru bulmuyorum. Diğer zamanlarda önemsenmeyip, ceza sonrasında fark edilmek gerçekten hoş değil.

Ben gittim.. Erkeklerinde olduğu bir maça gittim be sadece bayanlar ve çocukların olduğu bir maça da gittim.
Ve şunu söylemiliyim ki, bayanların gittiği maç sadece bir kadınlar matinasi gibi :)))

Ben erkeklerinde olduğu bir maçı tercih ederim.. şöyle öküz gibi avaz avaz bağırırım haha :D

Sevindim giden birisinin olmasına. Bir arkadaşım gitmeyi düşünüyor ancak bilet alımı hakkında bilgisi yok. Netten baktım ben de sağlıklı bilgi bulamadım buraya yazayım dedim. 1 den fazla bilet almak için , alınan kişilerin de orada olması zorunlu mu? Nette kimlik fotokopisi yazıyor. Yoksa kimlik fotokopisi ile alınması yeterli mi?

Bende gitmedim ama fenerbahçe stadının yakınlarında oturuyorum. Maç başladıktan sonra dahi koştur koştur stada doğru giden formalı kokoş kızlar gördüğüm için hep biletsiz de olsa alıyorlar son dakka diye düşünmüştüm.

ben de gittim!
kişilerin olması gerekmiyor, kimlikleri ya da kimlik fotokopileri olsa yeterli

ayrıca bedava maç izlemek güzel de erkeklerin olduğu maçları tercih ederim.. kadınlar matinası gibi, çoğu maçtan anlamıyor. hayır anlamayabilir herkes anlamak zorunda değil.
ama önümde oturup 90 dk maçı izlemek yerine facebooktan arkadaşlarının resimlerine bakıp yorum yapacaksa gelmesin daha iyi.
ya da arkamda çekirdek çitleyip arkadaşıyla sohbet edicekse de gelmesin.
benim önüm arkama mı denk geldi bilemiyorum:)

Ben beşiktaşlıyım maça gitmeyi çok severim ama sadece bir defa nüfus cüzdanı fotokopimle kadınlar için olan bedava bilet alabildim.O da sadece kadın taraftarlar yoktu.Ama kadınlara zaten belli bir miktar bilet bedava oluyor her maçta.Onda da önceden sıraya girip almak gerekiyor neyse bir defa öyle bedava maç izlemiştim ama dediğim gibi sadece kadın ve çocuk yoktu.
Zaten sadece kadın ve çocukların olduğu maça gitmek istemem o ne yaaaa....
gerçi beşiktaşın kızları erkekleri aratmaz ama yine de olsun.Ben de taraftara kapalı ama kadınlara açık olayında bir aşağılama olduğunu düşünüyorum.Kadınlar taraftar değil mi yani.Beşiktaşın kadınları erkeklerden çok küfrediyor o da zaten ayrı bir komedi.

Derbi maçlara gitmedim ama hedefim gs-fb maçına gitmek gerçi rüya benim için ben gs li eşim fb li nasılolacaksa artık..

Onun için gs nin cezalı maçı olacakki gidebileym maça :10::10:

Şöyle döktürüp geleyim demi :8::8:

Geçen hafta gördüm televizyonda ts fb macında kadınlar hamamda gibiydi :1: Top tribüne kaçtı kadın kucağına aldı "vermeeem vermemm" falan diyo öldüm gülmekten :D

Çok isterim gitmek, ama ben genelde bedava olan seylere karşıyım :D

Geçen hafta gördüm televizyonda ts fb macında kadınlar hamamda gibiydi :1: Top tribüne kaçtı kadın kucağına aldı "vermeeem vermemm" falan diyo öldüm gülmekten :D

Çok isterim gitmek, ama ben genelde bedava olan seylere karşıyım :D

:60: Bedava maça gideceksek neden çalışıp para kazanıyoruz değil mi?

Ben maç izlemem ama gitmeyi düşünsem erkeklerinde olduğu bir maçı tercih ederdim sanırım... :31::31::31:

Fenerbahçe-Trabzonspor maçına gittim binpişman oldum bana sorarsanız sakın gitmeyin derim.. hiç keyif almadım.. biri otur göremiyorum der, diğeri çığlık çığlığa bağırır ayyhh kabustu, hep bir ağızdan kadın çığlıklarını tahmin edersiniz.. erkeklere küfürbaz diyoruz ama kadınlar daha betermiş, erkekler en azından seviyeyi kardeşliği dostluğu biliyor yuhalamayı bir yere kadar yapıyor ama kadınlar karşı takımdan birinin kaşı yarılsa oh ohh diye bağırabilen varlıklar malesef:) taraftar duygusu yok çok yapmacık bağırışlar vardı, itiraf etmeliyim ki erkeklerle daha keyifliydi:52:

:60: Bedava maça gideceksek neden çalışıp para kazanıyoruz değil mi?

Ben maç izlemem ama gitmeyi düşünsem erkeklerinde olduğu bir maçı tercih ederdim sanırım... :31::31::31:

Aynen :D Kadınları ceza unsuru olarak göstermeleri ayrı bir durum :D

Cıyak cıyak bağrıyolardı bi de :D

Fenerbahçe-Trabzonspor maçına gittim binpişman oldum bana sorarsanız sakın gitmeyin derim.. hiç keyif almadım.. biri otur göremiyorum der, diğeri çığlık çığlığa bağırır ayyhh kabustu, hep bir ağızdan kadın çığlıklarını tahmin edersiniz.. erkeklere küfürbaz diyoruz ama kadınlar daha betermiş, erkekler en azından seviyeyi kardeşliği dostluğu biliyor yuhalamayı bir yere kadar yapıyor ama kadınlar karşı takımdan birinin kaşı yarılsa oh ohh diye bağırabilen varlıklar malesef:) taraftar duygusu yok çok yapmacık bağırışlar vardı, itiraf etmeliyim ki erkeklerle daha keyifliydi:52:

Bahse girerim gidenlerin %90 nu ofsayt ne demek bilmiyordur bile :27::27::27:

Hemen hemen Fenerbahçemin ceza aldığı her maça gittim. Maç bittikten sonra baş ağrımın kaçınılmaz olacağını bildiğim halde.
Ama Fenerbahçe sevgisi için değer diyip bu hafta yine gideceğim. Gerçekten futboldan anlamayan o kadar insan var ki. Onlara
sırf eğlence olsun işte. Buna lafım yok değişiklik her zaman iyidir. Ama o çıkan sesler. 4 tribünden ayrı ayrı yapılan tezahüratlar.
Kesinlikle bir an önce bitmesi gerekir bu işgencenin :))

ben de gittim!
kişilerin olması gerekmiyor, kimlikleri ya da kimlik fotokopileri olsa yeterli

ayrıca bedava maç izlemek güzel de erkeklerin olduğu maçları tercih ederim.. kadınlar matinası gibi, çoğu maçtan anlamıyor. hayır anlamayabilir herkes anlamak zorunda değil.
ama önümde oturup 90 dk maçı izlemek yerine facebooktan arkadaşlarının resimlerine bakıp yorum yapacaksa gelmesin daha iyi.
ya da arkamda çekirdek çitleyip arkadaşıyla sohbet edicekse de gelmesin.
benim önüm arkama mı denk geldi bilemiyorum:)

ben gıtmek ısteıdm suanda kucuk bı pıknık ortamı yaratabılırım :D
ınce tiz cıglıklar fılanda baya bı deşarj olurum dıye dusunuyorum

Herkes free takılıyo zaten maç bir çoğunun umrunda bile değil. Benim Fenerbahçe-trabzon maçında önümde bi kız vardı aman Allahım...
Kız 2 dakika durmadı. Sürekli oynuyo.Sanırsın aralıksız mezdeke çalıyo statda :)))

Back
X