Macey Anne oldu :)

macey

fırtına öncesi sessizlik.
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
323
38
318
44
Kızlar selam...
14 ocakta saat 13:55 de normal doğumla dünyaya geldi küçük kızım...çok mutluyuz,,,sağlığı da yerinde mevlaya şükür...ALLAHIM isteyen herkese versin inşallah...
kızlar müjdemi verdim ama bi yandan da bebeğimi emzirmekte sıkıntı yaşıyorum maalesef..meme başlarım küçük emziremiyorum.sol taraf göğsümde emzirmeyi başardım ama bu kez de göğüs ucum acayip çatladı...sağ göğsümünse emzirmeye uğraştığım halde bir türlü meme ucu çıkmıyor.yavrum açlıktan basbas bağırarak ağlıyor iki üç derken bişekilde emziriyorum ama çok az oluyo doymuyor kuzum :( mecburen mama vermek zorunda kalıyorum...senağlama

ne yapacağım ben yaa çok üzülüyorum içimden sürekli ağlama geliyor...

canım gözün aydınn...Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği, beni de bir avazda kurtarsın inşallahhh :Saruboceq:

canım gözün aydınn...Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği, beni de bir avazda kurtarsın inşallahhh :Saruboceq:

Sağolasın bitanem...amiiiiiiin inşallah canım...hem seni bi avazda kurtarsın mevlam hem de isteyen herkese nasip eylesin inşaallah...

YAAAAA bi de çok fazla uyuyor kızım...uyandır emzir diyorlar ama uyandırmak ta çok zor...sizde de böyle oldu mu kızlar...acıkınca gazı olunca ve altını pisleyince uyanıyor sadece :(

YAAAAA bi de çok fazla uyuyor kızım...uyandır emzir diyorlar ama uyandırmak ta çok zor...sizde de böyle oldu mu kızlar...acıkınca gazı olunca ve altını pisleyince uyanıyor sadece :(

Öncelikle gözünaydın ,güle güle büyüt bebişini.Bebek acıksa uyanıp ağlar,demek tokki ağlamıyor.Onu doyurayım diye uykusundan uyandırma annesi! Yeni doğduğundan çok uyuyordur,bir-iki..haftalar geçtikçe "niye uyumuyor?" dersin.Uyurken uyusun.İlk bebeğin olduğundan herkes bu duyguları yaşar en başta.Bebişini benim için kokla,mis kokuyordur:))

en guzel mujde bir mucizenin hayata gozlerini acmasi :))

simdi birincisi hemen bi meme ucu edin bildigim kadariyla turkiyede eczanelerde satiliyor meme ucu kucuk anneleri icin birebir
ve sutun coksa meme ucunu halleddikten sonra mamayi birak ve yalnizca kendi sutunu ver
bebegin uyumasi cok guzel bu ilk zamanlar genelde cok uyurlar ne guzel iste sanada toparlanip kendine gelmen icin zaman birakiyo annesi
binkere masallah uyuyan prensesimize ...
ve sezeryana ihtiyaci olmayipta sezeryanla dogum yapan bunca annenin arasinda normal dogum yaptigin icin seni ozellikle tebrik ediyorum hayatim .. ;))) Rabbim anali babali buyutsun ..

Kızlar selam...
14 ocakta saat 13:55 de normal doğumla dünyaya geldi küçük kızım...çok mutluyuz,,,sağlığı da yerinde mevlaya şükür...ALLAHIM isteyen herkese versin inşallah...
kızlar müjdemi verdim ama bi yandan da bebeğimi emzirmekte sıkıntı yaşıyorum maalesef..meme başlarım küçük emziremiyorum.sol taraf göğsümde emzirmeyi başardım ama bu kez de göğüs ucum acayip çatladı...sağ göğsümünse emzirmeye uğraştığım halde bir türlü meme ucu çıkmıyor.yavrum açlıktan basbas bağırarak ağlıyor iki üç derken bişekilde emziriyorum ama çok az oluyo doymuyor kuzum :( mecburen mama vermek zorunda kalıyorum...senağlama

ne yapacağım ben yaa çok üzülüyorum içimden sürekli ağlama geliyor...

sakın bu sebepten dolayı mama verme her eczanede satılan bişey var memenin başına konuyo silikon gibi bişey meme şeklinde onu koyuyosun oraya bebek ondna emiyo biberon başı gibi bişey ve zaten zamanla çıkyıo uçları ve çatlak içinde krem satılıyo ondnada al ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

Gözünüz aydin..Rabbim anali babali büyütsün,saglikli,hayirli uzun ömürler versin insallah.. :Saruboceq:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.hem tebrikler için hem içimi rahatlattığınız için hem de verdiğiniz bilgiler için...bugün kendimi psikolojikmen çok daha iyi hissediyorum sayenizde...Rabbim hepinizin gönlünde ne yatıyorsa onu bağışlasın..

macey sen hamileliğinde clexane iğne kullanıyormuydun lütfen cevap yaz benim için çok önemli

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah

Mutlu koca bi omur dilerim.salih bir evlat olsn inşallah gogsunuzu gere gere o benim çocuğum dedirtsin size insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X