Maço eşim

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Eşim çok mu çok maçodur bıktım artık ya kıskançlıkları faln ilk başta gencken falan hosuma gidiyordu artık ama zamanla yaşlandıkça çekilmez bir sey oldu herşeyime ama herseyime karısir bir yere gitsem eve gidene kadar telden taciz edeer neyse hiç-bir romantizmi yok yok yani sözle söylersem zoraki belki olur yatakta romantiktir he ordada olmasın öyle aşkım bebeğim sözleri arama daha sempatik bir sözü var sürekli olarak onu soyler o şeklde hitap eder elimi tutmaz dışarda samimi olmaz ay mesela çantamı tasimaz ne var taşısa geçen ilk defa sinemada elimi tuttu yakınlaştı falan ben şok oldum taciz ediliyorum sandım:) yani cevredekilrr o kadar samimi ki mesela bana gün ortasında durduk yere aşkım dediğini hatırlamam yoktur yani bu durumlar beni yoruyor artik gencligim giidyor adam da ask yok ask heyecanim ölüyor deli dolu ask dolsn icimiz istiyorum ama yok yani nasl olurda degismezmi bu adam

kıskançlıkları faln ilk başta gencken falan hosuma gidiyordu

Sihirli cümle burada işte. Muhtemelen o da sizin hoşunuza gittiğini fark ediyordu. Adam değişmemiş ki maço aynı maço.
Siz değil o konu açsa " Eşim çok değişti eskiden hoşuna giderdi şimdi kızıyor." dese anlarım.
Keşke baştan net olsaydınız.

En baştan böyleymiş adam. Geleneksel bir erkek demek ki böyle kabul etmişsin zamanında şimdi değişmesi çok zor

Üniversitede bir çift vardı. Oğlan hep kızın çantasını taşırdı aklıma onlar geldi :olamaz:

Ama eşiniz hep böyleymiş sonradan olmamış.

Simdi Boyle adamlara asik oluruz sonra can't a mi tasir misin askimmmm deriz ki bi erkege can't a tasitmak kadar sacmaaa sapan bisey OLAMAZ !

Aka bize siirler okuyan Fuller veren supruzler yapan adamlara SEN BENIM KARDESIM GIBISINNN deriz :D

Kisaca hoslanmadigimiz ama duygusal romantic bir adamdansa yakisikli ama psikooat odun adamlar ilgimizi daha cok cekince sonuc bu :D

Simdi Boyle adamlara asik oluruz sonra can't a mi tasir misin askimmmm deriz ki bi erkege can't a tasitmak kadar sacmaaa sapan bisey OLAMAZ !

Aka bize siirler okuyan Fuller veren supruzler yapan adamlara SEN BENIM KARDESIM GIBISINNN deriz :KK70:

Kisaca hoslanmadigimiz ama duygusal romantic bir adamdansa yakisikli ama psikooat odun adamlar ilgimizi daha cok cekince sonuc bu :KK70:
Kessinlikle öyle vallahi:)

Erkeklere zaten bizahmet hanım çantanızı taşıtmayın :-)
Neden? Böyle bir kural mı var? Benim eşim taşıyor. Mecbur içine bir sürü şey koyuyorum dışarı çıktığım için ve ağır oluyor. Eşim gocunmadan da taşır sanki ne olmuş?
Ki erkekler de çanta kullanıyor artık. Anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Back
X