Maço eşim

Neden? Böyle bir kural mı var? Benim eşim taşıyor. Mecbur içine bir sürü şey koyuyorum dışarı çıktığım için ve ağır oluyor. Eşim gocunmadan da taşır sanki ne olmuş?
Ki erkekler de çanta kullanıyor artık. Anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ne bu öfke ? Ne bu agresiflik? Spor çantasının içine bir sürü eşya koyup bende srvgilime veriyorum çünkü bildiğin el çantası gibi ve siyah renkli . Hanım çantası diye belirttim. Taşıyamayacaksanız dışarı gezmeye giderken içini o kadar doldurmayın yani. Hamilelik hastalık vs olmadıkça hanım çantası taşıtmak dışardan gülünç duruyor bu kadar basit.

Ne bu öfke ? Ne bu agresiflik? Spor çantasının içine bir sürü eşya koyup bende srvgilime veriyorum çünkü bildiğin el çantası gibi ve siyah renkli . Hanım çantası diye belirttim. Taşıyamayacaksanız dışarı gezmeye giderken içini o kadar doldurmayın yani. Hamilelik hastalık vs olmadıkça hanım çantası taşıtmak dışardan gülünç duruyor bu kadar basit.
Ne agresifliği ya hu? :)) kimseyi kalıplara koymayın diyorum. Çanta taşımak absürt bir durum değildir. Gerektiğinde taşınır. İstersem hep taşıtırım.!
Dışarıda eşini, sevgilisini dövmek, sövmek, hakaret etmek absürtlüktür. Yani erkek kadın diye insanları belli kalıplara sokmayın, normal olması gereken şeyler anormal görünmesin. Anormal olanlar da normal karşılanmasın yeter.

Dışarıda eşini, sevgilisini dövmek, sövmek, hakaret etmek absürtlüktür. Yani erkek kadın diye insanları belli kalıplara sokmayın, normal olması gereken şeyler anormal görünmesin. Anormal olanlar da normal karşılanmasın yeter.
Evet bu konuda çok haklısınız

yıllarca erkeklere 'beni sahiplenecek, sahip çıkacak, kıskanacak, masaya elini vurunca ses çıkaracak, ağır adam olacak' misyonunu yükledik yükledik şimdi de güncelleme gelsin 'cool, düşünceli, naif, sevgi dolu' oluversinler istiyoruz ama işte böyle eski sürümlere yeni güncellemeler kasıyor :KK70::KK70::KK70:

yıllarca erkeklere 'beni sahiplenecek, sahip çıkacak, kıskanacak, masaya elini vurunca ses çıkaracak, ağır adam olacak' misyonunu yükledik yükledik şimdi de güncelleme gelsin 'cool, düşünceli, naif, sevgi dolu' oluversinler istiyoruz ama işte böyle eski sürümlere yeni güncellemeler kasıyor :KK70::KK70::KK70:
Hahahahahahahaaaaa

Ne bileyim banada sevgi gösterisi gibi geliyor
böyle yazınca gözümde şirket sahibinin şöfürü ve elinde patronun çantasını odasına kadar taşıyan adam görüntüsü oluştu.
bana göre çanta taşıması tegilde tlf la tacizi kafama takar o tlf parçalamadan eline vermezdim.
kıskançlık bile bayıyor çogu zaman

Eşim çok mu çok maçodur bıktım artık ya kıskançlıkları faln ilk başta gencken falan hosuma gidiyordu artık ama zamanla yaşlandıkça çekilmez bir sey oldu herşeyime ama herseyime karısir bir yere gitsem eve gidene kadar telden taciz edeer neyse hiç-bir romantizmi yok yok yani sözle söylersem zoraki belki olur yatakta romantiktir he ordada olmasın öyle aşkım bebeğim sözleri arama daha sempatik bir sözü var sürekli olarak onu soyler o şeklde hitap eder elimi tutmaz dışarda samimi olmaz ay mesela çantamı tasimaz ne var taşısa geçen ilk defa sinemada elimi tuttu yakınlaştı falan ben şok oldum taciz ediliyorum sandım:) yani cevredekilrr o kadar samimi ki mesela bana gün ortasında durduk yere aşkım dediğini hatırlamam yoktur yani bu durumlar beni yoruyor artik gencligim giidyor adam da ask yok ask heyecanim ölüyor deli dolu ask dolsn icimiz istiyorum ama yok yani nasl olurda degismezmi bu adam
Ne kadarlik evlisiniz? Odun adam odundur romantk olmayan degildir. Bunda yapck bisy yok. Deger versin. Insan olsun

1 yil olmadi henüz odun değil kalas
Kiskanclik gecebilir eski tip erkeklerde oluyo genelde ilk yillar perde bile actirtmamalar:) babalarmzdan bilyrm. Yada benm esimde ilk yil uzak biyere tek yollamazken 2.sene yolladi mesela. Zaman geçtikçe guvendikce ve coluk cocuk he artik buna kimse bakmaz mi diyolar bilmyrm ama bu geceblr. Ama odunlk uzgunm gecmez. Bende odun oldgm icin esim tuhafima gitmez. Deger vermesi benm icin daha onemli

Kiskanclik gecebilir eski tip erkeklerde oluyo genelde ilk yillar perde bile actirtmamalar:) babalarmzdan bilyrm. Yada benm esimde ilk yil uzak biyere tek yollamazken 2.sene yolladi mesela. Zaman geçtikçe guvendikce ve coluk cocuk he artik buna kimse bakmaz mi diyolar bilmyrm ama bu geceblr. Ama odunlk uzgunm gecmez. Bende odun oldgm icin esim tuhafima gitmez. Deger vermesi benm icin daha onemli
Of yandık desene

Canta tasitmak cooooooook komik gozukuyo disardan. Hayatta yaptrmadim. Eskiden kocaman omuz cantasi takiyodum cocuklardan sonra capraz cantaya terfi ettik.

Biraz maco guzel.. biraz kiskansin filan. Ama bi yere gidince gelene kdr telle taciz ne demek. Dayanamiycam seylerden bj tanesi

Türk kadınları olarak kibar erkeği ya gay görürüz ya dikkate almaz, "Böyle erkek mi olur? " diye dalga geçeriz. Elbette tüm genellemeler yanlıştır ama kıskanan erkek seven erkek değil çoğunlukla kısıtlayan, kontrol etmeyi seven erkektir. Bir öğrenemedik şunu. Efendi erkek candır, adamdır, yardır.

Back
X