Mad Men

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
MAD MEN
"Reklamın altın çağı,piyasanın dahi çocukları"
Kim olduğunuzun, ne istediğinizin ya da neyi sevdiğinizin hiçbir önemi yok. Her şey elinizdekini nasıl pazarladığınızla alakalı. İşte The Sopranos’un Emmy ödüllü yapımcı ve yazarı Matthew Weiner’den gerçeğin nasıl satılabileceğine dair kışkırtıcı bir dram. 1960’ların New York’unda geçen Mad Men, sizi herkesin bir şeyler sattığı ve hiçbir şeyin beklentiniz doğrultusunda gerçekleşmediği sürprizlerle dolu bir dünyaya, reklamcılığın güçlü ve görkemli “Altın Çağı”na götürüyor. Egonun hüküm sürdüğü bu dünyada esas oyuncular satış sanatındaki ustalıklarını sergilerken, bazen satışa çıkan kendi özel yaşantıları olacak. Mad Men’de olaylar reklam gurusu Don Draper etrafında dönüyor ama sektörde yerini korumak o kadar kolay değil.

ALTIN KÜRE ZAFERİ
Oscar’dan sonra en prestijli ödül kabul edilen Altın Küreler sahiplerini buldu. 65. Altın Küre Ödülleri’nin sahipleri bir basın toplantısıyla açıklandı. NTV’den de canlı yayınlanan basın toplantısında 7 dalda Altın Küre’ye aday gösterilen “Atonement”, en iyi film ve en iyi şarkı dalında iki ödülle yetinmek zorunda kaldı. Geceye damgasını vuran diziyse Mad Men oldu. En İyi Drama ve En İyi Erkek Oyuncu (Jon Hamm) dallarında iki ana ödülü eve götüren Mad Men böylece başarısını ispatlamış oldu.

Yayın saati: e-2 kanalında, 1.sezon tekrarı Cumartesi saat 21.00
2. sezon (yeni bölümleri) çok yakında...........

yeni sezon bölümlerini sabırsızlıkla beklediğim tek dizi oldu kendisi. hatta dayanamayıp bir kaç bölümü önceden internetten izledim, tahlili bu kadar derinden vurubilen başka bir dizi yok şu tv aleminde.
ha tabiki önceden de vardı.
maalesef six feet under'ın bitimi ile ,hele ki angels in america'nın muhteşemliği de gözönüne alınınca, yerini tutabilen tek dizi.
zaten emmy de kendini yeteri kadar gösterdi.
bir adamın birden fazla insan olması, kadınların çaresizlikleri.. hayat,çocuk sahibi olmak öylesine ince detaylarla verilmiş ki, izledikten sonra durup bir düşünmek gerekiyor bu kavramlar hakkında.
ben bayılıyorum.

hatta izleyen arkadaşlar bölüm yorumlarını yazarsa sevinirim.

her pazar hafta tekrarını izlediğim
her pazartesi ekrana yapışıp hayatla bağımı kopardığım dizi

eş olabilmek ne zormuş gerçekten
evliliği hatta şöyle diyelim bağlılığı koyduğunuz kalıpları sarsıyor diyebilirim

bets in bağlılığı ve don un ona verdiği özgürlük çerçevesindeki tavırları beni delirtiyor
evlilik hep bayan için sorumluluk , erkek için haritanın kenarlarını belirlemek gibi...

mad man de dona bayılıyorum ama hep tekrar hep tekrar baydılar

enazından 2.sezonun tekrarını verinnnnn

Bu yorumun üzerinden çok zaman geçmiş tabii, fikrin değişmiştir :jeyyar:.
Ben hala betsin donu üstelik de hamileyken aldatmasını unutamadım

bence 2. sezon o kadar yerinde biryerde son buldu ki
bets yeterli intikamı aldı
hatta o muhafazarlıkta bir kadın daha fazla gunaha girdiğini bile düşünebilir diyelim
3.sezon süper başladı
gerci ben kaçak yollardan episode8 de bıraktım üçüncü sezonu
e2 keşke daha aynı zamanlı gitse
hep derim
izlediğim en iyi diziler bu güne dek 'angels in america ve six feet under' idi
kendi çapında
şimdi üçledim
bu kusursuz kurguyu
hikayeyei
ve yaşamak için savaşanları görmekten hoşnutum
hoşgelmiş yeni sezonumuz

ohooooo 2. sezonun bitişinde kalmışsınız
izleyen yok mu bu diziyi :44::44:

Hiç izlemem diye düşünüyordum. Ama bugün başladım. İlk bölüm epey sardı beni. :)
Güzel olacağa benziyor. :)

Don Draper'a şimdiden ısındım. Çok karizma adam.

yapım ve oyunculuk olarak piyasadaki en kaliteli dizilerden biri. gereken değerin verilmemesi beni sinir krizine sokuyor aptal saptal vampirli cadılı diziler izlenme rekorları kırıyor bu dizinin çevirisi bile 1 haftaya yakın zamanda yapılıyor. mad men izleyenler kalitenin farkında olan bir azınlık bence şanslıyız yine de

Aslında diziye genel olarak bakınca "insan ilişkileri üzerine kurulmuş bir dizi ne kadar ilgi çekici olabilir kardeşim" demiştim. Bir bölüme denk gelip izledim, müptelası oldum yau... Dizi müthiş sarıyor. Dediğin doğru bence, kalite konuşuyor.

çevirisi hala yok piyasada ne kadar dandik dizi varsa anında çevirip koyarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…