Sağol canımm benım. Onu bnede düşünüyorum ama bı kac arkadsın resmını gordum benım gbı yok yuvarlak da gayet ıyı annem tuttrdu damla sarkık duruyo:)yaptrmısken daha az sarksınlar barı dıye :) bende bı o fto bı bu fto meme manyagı oldum
ıyı barı ıkı ercan beyın hastasıyla gorusyorum:)11 doktor gezdım ercan beye karar verdım yuvarlakda yapılcaksa damlada ona yaptrcam sanıırm ama bana damla dedı ben yuvarlak yaptıklarını gordum begendım.yarın bende olcıyım nerelerımı olcıcem santım olarak canım gogsumun tam altı bıde uc kısmından mı
İdeal ölçü kalça çevren ile göğüs çevrenin aynı olması şeklinde imiş. Ben bu ölçüyü kontrol ettiğimde tam 80 B cup'a denk geliyor zaten :)
Sevgiler
benim bu durumda memelerimi biraz küçük bulmam gayet doğal. göğüs üst ölçüm 86, kalça 90. memelerimi beğeniyorum da biraz daha büyük olsaydı keşkeee meme açlığı!
Öncelikle merhaba kızlar,ben 2 senedir meme estetiği ve doğal göğüs büyütme yöntemleri okuyan ama yenı kayıt acan birisiyim.İstanbul'da oturuyorum şuana kadar 11 doktordan randevu aldım.Bugün 4.doktorumla görüştüm ve bunları ağlayarak yazıyorumNolur yardım edin kafayı yicem..Ben mi kafamda yanlış hayal ettim bilmiyorum ilk kez bugün 225 cc lik kas altı yuvarlak hiç de küçük durmayan bana göre biri 6 aylık diğeri 2.5 senelik göğsü gördüm ve dokundum.göğüslewrin yattığnda dimdik durcagını ve yurudukce kosunca hareket etmeyeceğini gördüm ama benı aglatan sey asırı sertler (yanı tamm kendı göğüs dokumuz kadar olamıcaktır ama bırı elleyınce kesın anlasılır kı ben sözlüme sölememeyi düşünüyordum.Tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum Nolur bişey deyin sizdede okadar sert mi yani sıkılacak gibi değil mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?