mutfağın çok dolaplı olması çok güzel madan, güle güle kullan..
yalnız salondaki çerçeve çok tepede olmuş, onu göz hizasına indirirsen daha şık durur..
iyi günlerde, mutlulukla oturun
Ev kendi eviniz sanırım mutfaga bayıldım , çok huzurlu bi evin var eşyalarınızda çok güzell :) Güle güle oturun
teşekkürler.. onun yeri orası değil aslında aynanın üstüne bir şey koymayı düşünmüyorum eşim ayak altında kalmasın diye asmış oraya.. evin tam olarak düzenlemesi bitmedi bitince yeni fot. koyarım inşallah :))
amin canım inşallahh... evet akvaryum eşimin :)) aynen valla çoook memnunum kendisinden...
umarım sende benim gibi balıklarını kıskanmazsın zamanlabide sinir bozan sakinliğine hep alttan almasına daha çok yeniymiş evliliğin hep ilk günkü gibi olun inşaallah :)
canım gerçekten burda her eve yorum yapmıyorum, ancak beğendiklerime.. sadece iyi şeyler söylemek adına veee senin evini inan çoooook beğendim.
pembeyle beyazın uyumu harika olmuş, mutfağın ayrı güzel, yatak odanın şirinliği ayrı. huzurla yaşanabilecek güzellikte bi ev.
yalnız salonunun halısı biraz küçük sanırım, biraz daha büyük bi halı olsa orda daha da sıcak gösterebilir odanı, tabiki yine pembe tonlarında bi halı tercih et çnk bu ev pembeler içinde o kadar güzel kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?