madanın evi :))

mutfağın çok dolaplı olması çok güzel madan, güle güle kullan..
yalnız salondaki çerçeve çok tepede olmuş, onu göz hizasına indirirsen daha şık durur..
iyi günlerde, mutlulukla oturun

Güle güle otur canım evin çok huzurlu ferah sade

İyi günlerde mutlulukla oturun, eviniz çok güzel olmuş, özellikle yatak odana bayıldım, bende bellona dan bu yatak odası takımına baktım ve çok beğeniyorum, alacağım inşallah.

Ev kendi eviniz sanırım mutfaga bayıldım , çok huzurlu bi evin var eşyalarınızda çok güzell :) Güle güle oturun

mutfağın çok dolaplı olması çok güzel madan, güle güle kullan..
yalnız salondaki çerçeve çok tepede olmuş, onu göz hizasına indirirsen daha şık durur..
iyi günlerde, mutlulukla oturun

teşekkürler.. onun yeri orası değil aslında aynanın üstüne bir şey koymayı düşünmüyorum eşim ayak altında kalmasın diye asmış oraya.. evin tam olarak düzenlemesi bitmedi bitince yeni fot. koyarım inşallah :))

bu arada benim babam da Manisalı, merkez
18 yaşında İzmir'e yerleşmiş ama olsun Manisalı
En son 2 sene önce geldim Manisa'ya, çok değişmiş, çok şaşırdım
evet bitince yeni fotoğraflarını bekliyoruz..
sevgiler

madan güle güle oturun inş. Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin. hayırlı olsun.
darısı tüm ev isteyenlerin başına olsun :))))))

amin canım inşallahh... evet akvaryum eşimin :)) aynen valla çoook memnunum kendisinden...

umarım sende benim gibi balıklarını kıskanmazsın zamanla bide sinir bozan sakinliğine hep alttan almasına daha çok yeniymiş evliliğin hep ilk günkü gibi olun inşaallah :)

canım gerçekten burda her eve yorum yapmıyorum, ancak beğendiklerime.. sadece iyi şeyler söylemek adına veee senin evini inan çoooook beğendim.
pembeyle beyazın uyumu harika olmuş, mutfağın ayrı güzel, yatak odanın şirinliği ayrı. huzurla yaşanabilecek güzellikte bi ev.
yalnız salonunun halısı biraz küçük sanırım, biraz daha büyük bi halı olsa orda daha da sıcak gösterebilir odanı, tabiki yine pembe tonlarında bi halı tercih et çnk bu ev pembeler içinde o kadar güzel kii

umarım sende benim gibi balıklarını kıskanmazsın zamanla bide sinir bozan sakinliğine hep alttan almasına daha çok yeniymiş evliliğin hep ilk günkü gibi olun inşaallah :)

evet yaa arada kıskanmıyorum değil benimki alttan alır alır bir patlar kaç ondan sonra hehe :)) evet canım çok yeni inşallah yaa rabbim herkesin evliliğini mutlu bir şekilde daim etsin inşallah...

canım benim çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için beğenmene sevindim.. evet bende hayalimdeki gibi döşedim çok şükür.. klasik bir evim olsun istemedim ve sonuç itibariyle bu şekli aldı :)) evimizin daha eksikleri var.. salonumda halı yok henüz fırsat olmadı bakmaya perdelerim alınacak daha tüllerim var ama daha takamadık vs vs... zaman içinde oturacak inşallah hem yeni fikirler geliyor aklına daha güzel oluyor.. pembe duvar maviyle beyazı kabul edermi diye düşünmüştüm ama çoook güzel oldu ferah ve sıcak oldu..

canım evin çok güzel zevkle döşemişsin gerçekten bayıldım güle güle otur

ben ev bile bulamadım burda kaç hafta istediğim gibi gitmedi hiç bişey bulduğumuz en iyi evi tuttuk o yüzden çok özeniyorum

Çok güzel zevkli bir ev olmuş. Allah huzurla yaşamayı nasip etsin.

ikea evimizin her şeyi

yatak odası da benim de zamanında baktığım bellona victoria galiba :))

salonun ve yatak odanı çok beğendiğim yalnız mutfaktaki halı çok sempatik gelmedi bana onu daha düz az desenli bi halıyla değiştirsen daha iyi olur gibi sanki.

en çok da bu köşeyi sevdim

baharda balkona böyle iki koltuk alıp balkon sefası yapmayı planlıyorum :))

mutlulukla oturun inşallah evinizde bir çok eşyamız aynı zaten beğendim diye tekrar etmeme gerek yok heralde o yüzden :))

güle güle otur çok güzel yumuşak göz yormayan renkler kullanmışsın. özellikle de mutfağın harika

mavi koltuklarını pembe yatak odanı çok beğendim koridor halınıda
güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…