Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yaşında bu klinik nerde ?Kaç yaşında yakınıniz? Ben psikiyatri kliniğinde tedavi gören koca koca adamlar gördüm madde bağımlılarıymis..İyileşip cikiyorlarmis.ama çok yipranmislar.Allah şifalar versin yakininiza ikna etmeye çalışın.
Hepsi var hepsinden kullanıyor hap Esrar bonzai Jamaika eroin icmiyor galiba bildiğim kadarıylahangi madde? bi sürü madde var.
Gerçekten çok yazık ediyorlar kendilerine ve böyle insanlktan ckyorlar hepsini okutucazBu arada eklemek istedim öyle boş bir adam değildi,zengin kültürlü kendine baktıran,saygı duyulan ve asla hafife alınmayacak bir karakterdi ;sonunda o zıkkımlara para yetiştirmek için sevgilisini pazarladığını bile duydum...Bunları okutun lütfen'!
Denediler canım ama hiç birine yanıt vermiyor kimseyi dinlemiyor belki dedik bunları okur ne bilelim işte :/Öncelikle geçmiş olsun ve şunu söylemek isterim: Böyle bağımlılık gibi ciddi problemler için bu şekilde kişisel deneyimlerin paylaşıldığı şeyleri maddeyi kullanan kişiye okutmanızın hiçbir faydası olmaz. Sadece yakınınız okuyup bilgi edinebilir o kadar.
Bağımlılık konusu benim özel ilgi alanım, çok acı verici ve kişisinin iradesini felç eden kötü bir deneyimdir. Kişi sağlıklı düşünemez sadece yoksunluk belirtilerini gidermekle meşguldür kafası.
Bağımlılık tedavisi uzun sürebilir ve masraflı olabilir. Özellikle Türkiye bu anlamda imkanların çok zayıf kaldığı bir ülke. Çoğu insan kendi maddi imkanlarıyla başa çıkmaya çalışıyor. Çünkü yatacak yer sayısı çok az.
O yüzden benim size önerim bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetlere mutlaka gidin. Sosyal hizmetler bunun için vardır. Sizin önünüze bir plan çıkarırlar gerekli kurumlarla yazışmaları yaparlar ve yapılabilecekleri söylerler. Sizi psiko-sosyal servislerden yararlandırırlar.
Denediler canım ama hiç birine yanıt vermiyor kimseyi dinlemiyor belki dedik bunları okur ne bilelim işte :/
22 ama çok yere başvurdular çok yere götürdüler ama brakmıyor malesefEvet anlıyorum bağımlılık konusunda en çok zorlanılan konu budur zaten. Eğer maddi durumu yeterliyse bağımlılık konusunda uzman birinden randevu alsın yakınınız. Önce kendisi gitsin bir görüşme yapsın durumu anlatsın ona göre bir planlama yapılıp kardeşi dahil edilir. Eğer durumu yoksa da sosyal hizmetlere gitsin görüşsün aynı şekilde. Kaç yaşında kardeşi?
22 ama çok yere başvurdular çok yere götürdüler ama brakmıyor malesef