Madde bağımlısı tanıdığı yakını olan ?

2 gün önce kardeşimin sınıf arkadaşı daha 18 yaşındaki körpecik çocuğu bonzai alıp parasını ödemedi borç yaptı diye ağzını gözünü bağlayıp döverek öldürmüşler evimizin dibindeki ormanda. Babası altına araba mı almadı, en lüks telefonlar mı? Hepsini sattı uyuşturucuya yatırdı. Öldüğü gün babası dükkanını devretmiş memlekete yerleşmek için belki orda düzelir diye ama akşamında çocuğu öldürdüler. Kaç gündür ben etkisinden çıkamadım

Kızlar yakınımızın kardeşi madde bağımlısı bırakmıyor.sizin cevrenizde bu durumda olan kurtulan ölen vs var mı hikayelerinizi bekliyorum ona okutucaz hepsini ne yasadiysaniz gördüyseniz duyduysanız yazmanızı rica ediyorum iyi ya da kötü ...
Aybuder isminde bir dernek var tam bu sorduğunuz soruyu yaşayan bağımlılRın kurduğu dernek bakın derim

Evet çok yakınım bağımliydi kurtuldu çok şükür istemek niyet etmek inanmak irade!
Zor ama çok zor;defalarca rezil bir duruma geldi artık midesi kalduramıyor kusuyor kusdugunun içine yüzü koyun düşüyor cırpiniyordu,ailesi karısı çocuğuyla iki sene sabretti olmadı uzaklaştı olmadı.anne babası neredeyse vazgeçeçek duruma gelmişti...sonra çok tuhaf bir şey yaşadı,bir arkadaşı onu olduresiye dövdü neden mi?
Senin gibi bir dostu öldürecekse kardeşi oldursun kalleşi değil diye!en son boğazını sıkıyor ya seç diyor ya ............. yada tevbe edip adam olacaksın! İşte böyle

Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bize bir bilgi ulaşmıştı sakin yakın takibe alamayacaginiz tedavi merkezlerine yatirmayin diye içeriye Sağlayıcılar oluyormuş....

Back
X