- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi 6 ustu 1 anne
Artik bunaldim . maddi sıkıntı ve ruhi bunalım bitirdi beni. Nefes alamaz hale geldim.
Ve eşimin bu sıkıntılar karşısındaki rahatlığı benim ona olan sinir ve öfkemi arttırıyor.
Aldığı asgari ücretin yarısına banka el koydu ve bebek olduğu için bnde çalışamiyorum.
Ablaları ise Ac o kadar acki küçük bir arsamiza el koymak istiyorlar.satmayin bizim olsun diyorlar.borç bitince alin diyorlar ve borç ta kendi anne babaları için çekilen borctu.
Bize verin banka alamasin diyorlar .
Babalarından kalan herşeyi aldılar ve halada istiyorlar.
Hele bir tanesi afedersiniz donuma kadar istedi .
Kısaca özet bu.
Eşimin rahatlığı,maddi sıkıntı ve bnm tokama kadar göz diken ablaları.
Çok bunaldim
Saçma sapan yazmış olabilirim belki ama inanın kelimeleri bile toparlayamiyorum..ve bozuk telle bu kadar zor yaziyorum
Ve eşimin bu sıkıntılar karşısındaki rahatlığı benim ona olan sinir ve öfkemi arttırıyor.
Aldığı asgari ücretin yarısına banka el koydu ve bebek olduğu için bnde çalışamiyorum.
Ablaları ise Ac o kadar acki küçük bir arsamiza el koymak istiyorlar.satmayin bizim olsun diyorlar.borç bitince alin diyorlar ve borç ta kendi anne babaları için çekilen borctu.
Bize verin banka alamasin diyorlar .
Babalarından kalan herşeyi aldılar ve halada istiyorlar.
Hele bir tanesi afedersiniz donuma kadar istedi .
Kısaca özet bu.
Eşimin rahatlığı,maddi sıkıntı ve bnm tokama kadar göz diken ablaları.
Çok bunaldim
Saçma sapan yazmış olabilirim belki ama inanın kelimeleri bile toparlayamiyorum..ve bozuk telle bu kadar zor yaziyorum

Son düzenleme: