Madden ve manen cokmus durumdayim

Yanlış yazdm Kv de herşeyin i bıraktı kızına
Kp rahmetli oldu senesi olucak
Hastane koşturur ken iflas etti
Su anda sabah 6 aksa m 8 çalışıyor ek is zor biraz ama inşallah terfi yakin maaş artimi olacak
Şimdi hasta bakmıyor, çalışıyor yani.
Anladım.
Hayat her zaman güllük gülistanlık olmuyor. Bazen de en sert şekilde sınıyor Rabbim.
Ama gecenin en karanlık vakti sabaha en yakın olan vaktidir. İçini ferah tut. Rabbim yardımcınız olsun. ❤❤❤❤❤

Şimdi hasta bakmıyor, çalışıyor yani.
Anladım.
Hayat her zaman güllük gülistanlık olmuyor. Bazen de en sert şekilde sınıyor Rabbim.
Ama gecenin en karanlık vakti sabaha en yakın olan vaktidir. İçini ferah tut. Rabbim yardımcınız olsun. ❤❤❤❤❤
Amin hepimizin ferahliyim diye yazdım kim ne derse desin sonuç bu konuşacak kimse olmayınca insan gerçekten cokuyor

Bir bebek degil üstelik, 3 cocuk.

Ama dogru sorun cadaloz görümceler :KK14:
Sizin bir tane sanırım, durumunuz da iyi.
Başınıza gelen tüm aksilikler aynı anda gelse bir kuruş paranız kalmasa ne yapacaksınız?
Bunların olmayacağına garantinizin olduğunu sanmıyorum.

Başka bir konuda sizinle sohbet etmiştik, annenizle alakalı. Sizi seven bir anne mi olmasını tercih ederdiniz yoksa dünya kadar maddiyatı olan ama sizinle ilgilnemeyen, bir kere saçınızı okşamayan bir anne mi?

Maddiyat sandığınız kadar önemli bir şey değil. Asıl annelik babalık yapamayacak akıl yoksunları anne baba olmasın.
Bir çocuk varsın fakir olsun ama sevgi görsün, anne baba ilgilenmediği için sağda solda onun bunun minneti ile büyümesin.

Bn evlenmeden önce bir ekmeğe muhtaç durumları da gördüm çocukken
Şimdide gerekirse yavan ekmek yenir ama vurdumduymaz ve nispet yapıldığı nda ruhen bi bitkinlik te buluyor insan kendini

Ben size hak veriyorum. Lütfen görüşmeyin bu tip insanlarla.

Valla gercektn sinirleniyorum artik sizene milletin çoluğundan cocugundan.millet derdini anlatmaya korkuyor artik sizin gibiler yuzunden.. Benim ailemde cok fakirdi. Ekmek cay yapip yedirirdi bize cocukken bak ölmedik bisi olmadi bize. Yani butun haklar sanki zengilerinmis gibi davranmayin. Paran varsa cocuk yap yoksa sakin yapma. Cok zengin olup iflas eden insanlar var. Napicaklar var olan cocugu anasinin karnina gerimi sokacaklar. Oldu olacak kari koca iliskiye girince baslarinda bekleyin aaa fakirsin sen hemeb korun sakin cocuk yapma.ya gercekten soruyorum bu haddi nerden buluyorsunuz
Yargı dağıtmak maalesef kolay, basa gelmeden anlayamazlar,kimsesiz insanlar ailesiz olunca büyük aile özlemi kurarlar ve bnde kurdum 3 çocuğun var sağlıklı hele o aldir dedikleri çocuğun var ya o kadar sevecen ve akilliki
Bubkadar olumsuzluğu rağmen hepsi sevgi ve saygı dolu var ve yoku bilirler
Paralarına gore harcar pahalı olanları istemez ve para biriktirip istedikleri eşyayı alırlar
Bnce zengin şımarık herşeyi olan çocuk mu yoksa varlığı yokluğu bilip akli selim davranan mi

Esimle konuştum aksam sakince
(Ki BN hayatta sakin kalamam buradaki yorumlara bile sakin yaklasiyorun ruhen coktum sırf bu olaylar değil geçmiş im çocukluğum hepsi birden patladı bnde)
Sağlığınız yerinde olsun üzülme böyle çökmüş durunca üzülüyorum sarıçam gerekirse değeri altında veririm arsa umrunda değil gene yaparız dedi
Bnde dedim BN ablalarinin dediklerine takildim artik kaldiramiyorum nispet yapar gibi yediğine ictihine kadar sayıp bnn üst basıma bile göz dikmeleri artık koydu pes ettim BN savaşacak gücüm yok dedim
İnşallah bu ruh halinden çıkarım

Bazen düşünmüyor değilim neden kimseyi mutlu edemedim diye
Neden annen terketti neden ailen yok
Kötü bir çocukmuydun
Neden okula gönderme diler
Neden sevmediler
Eşimin ailesi bni neden kabullenemedi
İyi bir anne degilmiyinm
İyi bir es degulmiyin
İyi bir insan degilmiyin
İyi bir evlat degilmiyim

Eskiden işimiz vardı kendi işimiz durumuz iyiydi hatta birikin yapmaya başlamıştık
Kp hastalanınca eşim tedavi için il dışına çıktığından iflas ettik çünkü inşaat isi ve usta olan eşim olmadan is yürümesi
Kv ise kendi hasta kocasına bkmadi asla çocuğa da bakmm dedi iki yıl daha bnm çalışmam zor su arsayı sattirabilorsem borç bitiyor ve aylık serbest kalıyor ve mart ayında eşim terfi alınca maaş yükselecek
Umudum bu yönde inşallah ferah a kavusuruz ziraaaa ben çıldırmak uzereyim bu bosvermislikten

Sizin olan arsayı sattırabilirsem ne demek, kusura bakma ama kocanda iş yok bence.
3 çocuğu karısı perişan hala onun bunun sözüyle arsayı satmıyorsa ne bileyim.

Sizin olan arsayı sattırabilirsem ne demek, kusura bakma ama kocanda iş yok bence.
3 çocuğu karısı perişan hala onun bunun sözüyle arsayı satmıyorsa ne bileyim.
Vurdumduymaz maalesef biraz
Bi yani satiyim diyor bir yanıda dursun hastalık olursa satarım diyor

babası hastalanınca işini yapmaması falan değişik olmuş. o ayrı iş ayrı. neticede evli barklı çocuk sahibi insan bunu yapmamalı. bekar da olsa yapmamalı.

babası hastalanınca işini yapmaması falan değişik olmuş. o ayrı iş ayrı. neticede evli barklı çocuk sahibi insan bunu yapmamalı. bekar da olsa yapmamalı.
İl değişikliği yapınca iki gün orda bir gün burada olunca inşaat isi sonuçta teslimat tarihi sıkıntıya girdi ve mecburen isleri geri çektiler aniden gelişen agir ameliyat ve sancılı bir süreçti usta kendi olduğu için isler yurumedi

Dükkân vardı işlere gidemediği için inşaatlar isi geri çekti ve iflas oldu.çünkü bulunduğunuz yerde tedavi eden hastane bulamadık il dışına çıktı ve o adamcağız tek başına yabancı bi yerde hasta halde eli kolu tutmaz iken napilabilirdi o anda insan herşeyi detaylı düşünemiyor
Kızları neden gitmedi?

İl değişikliği yapınca iki gün orda bir gün burada olunca inşaat isi sonuçta teslimat tarihi sıkıntıya girdi ve mecburen isleri geri çektiler aniden gelişen agir ameliyat ve sancılı bir süreçti usta kendi olduğu için isler yurumedi
yani bir seçim yapmış sonuçta. işsiz kalmayı seçmiş. bana göre böyle.
mesela madem annesi yada kardeşleri gidip ilgilenmiyor, ben olsa kocam işinden olmasın diye ben gider ilgilenirdim.

Bazen düşünmüyor değilim neden kimseyi mutlu edemedim diye
Neden annen terketti neden ailen yok
Kötü bir çocukmuydun
Neden okula gönderme diler
Neden sevmediler
Eşimin ailesi bni neden kabullenemedi
İyi bir anne degilmiyinm
İyi bir es degulmiyin
İyi bir insan degilmiyin
İyi bir evlat degilmiyim
Ya öyle düşünme, bak sen çocuklarınla ne kadar ilgilisin, onları düşünüyorsun. Herkes anne olamıyor maalesef, anneliği hak etmiyor. Eşin ailesine gelince, o konuda şanslı çıkan çok az insan var. Ben de bir sürü sorun yaşadım. Boşver onları. Kendine, eşine ve çocuklarına odaklan. Bu günleri de atlatırsınız.

Yalan borcum yok ben zaten aldırmaya karşıyım ve spiral takılıydı kaymış farkedemedim bir şekil oldu ve ac kaldılar demiyorum sadece konusanadikca içime attikca boguluyorum p yüzden de buraya yazdim
Tamam yazdınız..
Içinizi döktünüz.
Bende düşüncemi yazdım.
1000 tl ye 3 çocuğu artık ekmek ve makarna ile yetiştirirsiniz.
Umarım 3.çocuk ileride sizi suçlamaz.
Ilk iki çocuk maddiyat iyiyken olmuş tamam da 3.çocuk bile bile lades.
Fakirler üremesin yalnız ölsün demiyor kimse.
Ama hayatta bir çocuğa verecek imkanın kısıtlı ise mama bile alamayacak isen o çocuğun vebaline girmezsin.Ben girmezdim.
Alım gücü çok düşük kişiler bir çocuk sahibi olmalı en fazla.O da anneliği babalığı tatmak için. Onun dışında bir çocuğa gelecek sağlayamayacaksanız çocuk sahibi olmak salt bencillik.

Ve o çocuklar ileride size şükran duymayacak.Umarım tez zamanda düze çıkarsınız da ileride sizi suçlamazlar.

yani bir seçim yapmış sonuçta. işsiz kalmayı seçmiş. bana göre böyle.
mesela madem annesi yada kardeşleri gidip ilgilenmiyor, ben olsa kocam işinden olmasın diye ben gider ilgilenirdim.
Belki çocukları küçüktür. Bu tür hastalık durumları bir kaç gün hafta sürmüyor. Daha yeni bir tanıdığımız vefat etti. Kızı gitti onunla. Düşünün Ramazan bayramından sonra gittiler, bir hafta önce cenazesi geldi. Bu kadar sürede insan çocuklarını yalnız bırakamaz. Ama kuzları büyükse onların çocukları da büyüktür, kızları gidebilirdi.

Back
X