Bu tarz maddi yardım talepleri yasak.Kızlar 2 yıldır evliyim yumurtalıkta tembellik var hiç gebelik yaşamadım 2 defa klomen kullandım gebelik olmadı maddi durumum yok eşiminde sigortası olmadığı için hastaneye gidemiyorum tek isteğim anne olmakmaddi anlamda bana destek olur musunuz kayınvalidem sürekli sıkıntı veriyor ve bu durum çok zoruma gidiyor eğer yardımcı olcak olan olursa özelden yazabilirimi Allah razı olsun şimdiden herkezden lütfen beni yanlış anlamayın bunların hepsi çaresizlikten
Burdan biri verse de tedavi çok pahalı,devlet hastahanesine başvurun benceKızlar 2 yıldır evliyim yumurtalıkta tembellik var hiç gebelik yaşamadım 2 defa klomen kullandım gebelik olmadı maddi durumum yok eşiminde sigortası olmadığı için hastaneye gidemiyorum tek isteğim anne olmakmaddi anlamda bana destek olur musunuz kayınvalidem sürekli sıkıntı veriyor ve bu durum çok zoruma gidiyor eğer yardımcı olcak olan olursa özelden yazabilirimi Allah razı olsun şimdiden herkezden lütfen beni yanlış anlamayın bunların hepsi çaresizlikten
Kızlar 2 yıldır evliyim yumurtalıkta tembellik var hiç gebelik yaşamadım 2 defa klomen kullandım gebelik olmadı maddi durumum yok eşiminde sigortası olmadığı için hastaneye gidemiyorum tek isteğim anne olmakmaddi anlamda bana destek olur musunuz kayınvalidem sürekli sıkıntı veriyor ve bu durum çok zoruma gidiyor eğer yardımcı olcak olan olursa özelden yazabilirimi Allah razı olsun şimdiden herkezden lütfen beni yanlış anlamayın bunların hepsi çaresizlikten
Eşinizin yada sizin niye sigortanız yok,,sigortalı birKızlar 2 yıldır evliyim yumurtalıkta tembellik var hiç gebelik yaşamadım 2 defa klomen kullandım gebelik olmadı maddi durumum yok eşiminde sigortası olmadığı için hastaneye gidemiyorum tek isteğim anne olmakmaddi anlamda bana destek olur musunuz kayınvalidem sürekli sıkıntı veriyor ve bu durum çok zoruma gidiyor eğer yardımcı olcak olan olursa özelden yazabilirimi Allah razı olsun şimdiden herkezden lütfen beni yanlış anlamayın bunların hepsi çaresizlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?