Maddi durumu olanlar yardımcı olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
Kızlar 2 yıldır evliyim yumurtalıkta tembellik var hiç gebelik yaşamadım 2 defa klomen kullandım gebelik olmadı maddi durumum yok eşiminde sigortası olmadığı için hastaneye gidemiyorum tek isteğim anne olmak 😔🥺 🤲 maddi anlamda bana destek olur musunuz 🙏 kayınvalidem sürekli sıkıntı veriyor ve bu durum çok zoruma gidiyor 😥 eğer yardımcı olcak olan olursa özelden yazabilirimi Allah razı olsun şimdiden herkezden lütfen beni yanlış anlamayın bunların hepsi çaresizlikten 😔

Kızlar 2 yıldır evliyim yumurtalıkta tembellik var hiç gebelik yaşamadım 2 defa klomen kullandım gebelik olmadı maddi durumum yok eşiminde sigortası olmadığı için hastaneye gidemiyorum tek isteğim anne olmak 😔🥺 🤲 maddi anlamda bana destek olur musunuz 🙏 kayınvalidem sürekli sıkıntı veriyor ve bu durum çok zoruma gidiyor 😥 eğer yardımcı olcak olan olursa özelden yazabilirimi Allah razı olsun şimdiden herkezden lütfen beni yanlış anlamayın bunların hepsi çaresizlikten 😔
Bu tarz maddi yardım talepleri yasak.
Eğer ki konu gerçekse bebek isteme motivasyonunuz nedir? Bebeği neyle bakıp büyütecekseniz? Kişisel bencilliklerinizle bebek yapılmaz

Çocuk sahibi olmak ciddi anlamda maddiyat isteyen bir şey yani şu durumda bebeğiniz olsa yokluk çekecek kendinizi düşünüyorsunuz sadece bebeği değil. İşe girin eşin de sen de bebeğe bi bütçe ayırın gerisi gelir . Daha bebek olmadan yardım istemeye başladınız olunca ne olacak bunu hiç düşündün mü

Burdan biri verse de tedavi çok pahalı,devlet hastahanesine başvurun bence

Hanimefendi ne kadar cocuk isterseniz isteyin, daha onu yapabilecek kadar bile paraniz yok... uzgunum hayat cok acimasiz ama cocuk yapabilecek paraniz yoksa, onu yapsaniz, bakacak gucunuz de olmayacak.

Omrunuz boyunca birilerinden yardim bekleyerek yasayamazsiniz.

Yazik değil mi cocuga?

Eşinizin yada sizin niye sigortanız yok,,sigortalı bir
İşe neden girmiyorsunuz

Çocuğunuz hastalansa doktora götüremeyeceksiniz . Daha iki yıldır evliymissiniz. Girin bir işe para biriktirin. Sağdan soldan para toplamayla bu gemi yürümez. Çocuk maliyetli bir durum.

Çocuğunuz hastalansa doktora götüremeyeceksiniz . Daha iki yıldır evliymissiniz. Girin bir işe para biriktirin. Sağdan soldan para toplamayla bu gemi yürümez. Çocuk maliyetli bir durum.

Devlet hastanesinde tedavi yürütülebiliyor. Sigortalı işe de girin bizahmet.

Bi bez kac para haberiniz var mi? Sutunuz gelmese veya yetmese bi mama kac para? Nasil bakacaksiniz hastaneye bile gidecek paraniz yokken? Bunlari sizi ezmek icin soylemiyorum mantikli dusunmeniz icin soyluyorum

Kusura bakmayın da Cocuk yapmak için buradan para dileniyorsunuz cocuk olunca da kucağınıza alır sokaklarda dilenirsiniz açız cocuğuma mama alamıyorum diye. Cahil cesareti vallahi
Bizim evimiz var cok sukur eşim maaşlı çalısıyor. Ben dusunuyorum acaba işe girip birikim yapıp oyle mi cocuk doğursam diye cocuğuma daha iyi bir gelecek hazırlamak için.
Nasıl bencil bir istek cocuk istemek nedir bakalım o cocuk istiyor mu imkanı durumu olmayan bir aileye doğmaya
Önce biraz kendinizi eğitin lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X