• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maddi kayibi ve erkek?

gulciceklimm

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
57
11
3
32
Selam güzel hanimlar,
Nasilsiniz?

Size bi sorum olucakti, sizin yorumunu okumak bizleri dahada tecrube sahibine ulaştirir..

Soru:

Diyelim ki x Oglan ve X kizin bir iliskisi var, fakat X oglan 'üzerinde çok sorumluk var,Ailesine o bakiyor. ve her maddi(finansal) kayibi yasadiği zaman, sevgilisinde uzasiyor, ve umutsuzluga kapiliyor ve geleceğin olmuyacaği düşunuyor, " ve ayrilmak istiyor sebebi ise : "geleceğin olamamasindan"

Kendinizi X oglanin yerine koyarmisiniz?.sizce boyle bisey ayrilmaya sebebi olunmalimidir?

Not:Arkadaşim bunu yaşadi,

Kendimi X oğlanın yerine değil de X kızın yerine koydum bi mahsuru yoksa ...:işsiz:

Hadi canım güle güle derdim X oğlana.
Mahsuru yok cnm estf
Anlamiyorum canim erkekler zoru görünce kaciyolar.. Biz bayanlar genelde mücadele edenleriz...

Gerçekten Seviyorsam daha azimle hırsla tutunurdum hayata:işsiz: her bahanenin sonu ayrılığa gitmemeli. Adam büyük X mi küçük X. Mi karıştırdım şimdi ama :KK57: ilişkiye çokta hazır değil karakter olarak güçsüz. Güçsüz adamları salıverin gitsin.

x oğlan hayata tutunana kadar x kızımız hayatından bezmiş olur.
O yüzden eğer x oğlan düzelmeyecekse arkadaşın x kız kendi hayatı için koşarak uzaklaşsın.

Selam güzel hanimlar,
Nasilsiniz?

Size bi sorum olucakti, sizin yorumunu okumak bizleri dahada tecrube sahibine ulaştirir..

Soru:

Diyelim ki x Oglan ve X kizin bir iliskisi var, fakat X oglan 'üzerinde çok sorumluk var,Ailesine o bakiyor. ve her maddi(finansal) kayibi yasadiği zaman, sevgilisinde uzasiyor, ve umutsuzluga kapiliyor ve geleceğin olmuyacaği düşunuyor, " ve ayrilmak istiyor sebebi ise : "geleceğin olamamasindan"

Kendinizi X oglanin yerine koyarmisiniz?.sizce boyle bisey ayrilmaya sebebi olunmalimidir?

x oğlanı bunu bahane ediyor...

Benim anlamadığım nokta maddi kayıp ne için yaşanıyor? Ticaret ise ayrı kumar ise ayrı!

Ben x oğlan x kıza takıldım zaten konuda bir oğlan bir kız var x demene gerek yoktu yani :KK53:
Soruya gelince kız oğlandan ayrılmalı oğlan her umutsuzluğa düştüğünde kıza dünyayı dar eder çünkü.

Selam güzel hanimlar,
Nasilsiniz?

Soru:

Olur. Nasil evlenicek maddiyat yoksa. Iki evemi bolunecek adam. Gelin kaynana ayni evde yasarsa tamam.

Aynısını ben yaşadım hatta bırı benımı yazmıs dıyede düşündüm.ben cok ugrastım cok sevdıgım için.ama o hep bı bahanelere sıgındı.ben ayrıldım.ne kadar sevsende hersey sevgı degıl.mantıklı olan ayrılmak.yoksa bi ömür onu dusunmekle onun ıcın kendını feda etmekle gecer.sonrasında sız depresyona gırersınız ama o cok mutludur cunku onu hep telkın bırı var.en iyi bırakmaktır.bıse yapıcaksa o yapsındır artık.bu adamlar adam olmaz demesı benden.

İkiside x ise oğlan ve kız demeniz yeterli. Maddi kayıbı da anlamsız bi başlık maddi kayıp olabilir. Yanına parantez içinde finansal yazıncada woaaawww demiyoruz.

Yoruma gelince oğlan olan x zora gelemeyecek belliki kız olan x uzasın

X cok zengin degilse, kiz ayrilmali. Calisarak oglanin ailesine bakar yoksa omru boyunca. Baskasi ceksin bu eziyeti, degmez.

Back
X