• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi olarak çok zor durumdayız

7500 tl ile geçinemeyen bi de ben varımdır herhalde konu sahibinden başka :D
Ama burda ağlaşmaya gerek yok. Benim dolapta da şu an bişey yokmuş gibi geliyor bana ama dişime göre olanları yediğim için geri kalanlarla halbuki daha 10 gün yerim içerim çok şükür.
Örneğin pastırma bitti diye peynir yumurtaya burun kıvıracak değilim.
Akşama nohut yemeği yapıcam mesela
Aslında hiç sevmem
Ama sonuçta evde bişey yok diyemem dolaplar bakliyat dolu

Konuyu açan ve kaçan hanımefendi de böyle biri sanırım.
Evde illa bişeyler vardır da dişine göre değildir :D

Bu arada benim para yetiştiremememin tek nedeni kendimim. İyi markalardan pahalı şeyleri alıp kredi kartına güvenirsen böyle olur
Sadece kredi kartı toplamı bu ay 10 bin falan geldi
E sonra tabi para yok

Bende de yimirta yok ben ekmek alayım sende yumurtanı getir midemizi bayram etsin yazık bize de biride sucuk getirir Bibibella Bibibella nameaver nameaver lafım sizlere :) :)
Bibi sucuk mu getirir be pehhhhhh
Ne cimri o :KK12:
Neyse banlanmadan gidelim panpa
Herkes evindekini yesin,az yesin sukretsin!
Sukretsin ki o beyaz peynirden,yumurtadan da olmasin
Te allam ya :işsiz:

7.500 maas :KK57: masallah diyim bereketi kacmasin da siz de bereket de yokmus. Klima konularinizi da hatirliyorum
Bence siz musrifsiniz
Ben de esim de calisiyoruz ve aylik gelirimiz 3000 tl. Evimiz yok arabamiz yok kira öduyoruz esim farkli bi ilcede calisiyor her gun gidip gelmesi dunya kadar yol masrafi yapiyor ama sukurler olsun ki bir gun ac kalmadim
Cunku ac kalacak bi durum yok insanlar bi tek asgari maasla geciniyor ustune de kac cocuk bakiyor.
Herseyin otesinde bir ogretmene acim demek hic yakismiyor
Sukur yok sizde kusura bakmayin. Ben 7500 maasla kral olurdum simdiye..

Yok artık yani. 7500. Ben o parayı görsem zengin olduk sanırım:skandal:Eşim 2500 maaş alıyor hem kira ödüyorum. 15500 yeni evliyiz eşya borcu var taksit verdiğim 3 dükkan var. Kimseden de 5 kuruş borç almam. Bize de ilk evlendiğimiz zaman 1 hafta anca dayanırdı maaş. Para eşimde olduğu için. Baktım olacak gibi deil maaşa el koydum şimdi gayet normal bir şekilde geçiniyoruz. Sende bekar deilsin ev geçindiriyorsun harcamanı ona göre yapsana:sinirli:

Rabbim sana çok güzel bi hediye vermiş ona sıkı sıkı saril kötü düşünceleri at kafandan. muhtar, kaymakamlık başvurun mutlaka yardim edeceklerdir.

Haklısın da, çevremde de çok var böyle insanlar.
Hiç abartmıyorum evde yiyecek yemekleri yok ama son model telefonlar, araba alma planları falan...
Çocuk kafası mı var acaba bunlarda diyorum
Ben de böyle çok insan biliyorum asgari ücret aliniyor evin eşyası ultra lux
Hiç bir yerden geri kalinmiyor çocuğum sevmiyor diye evde zeytinyağlı fasulye varken hamburger yemeye goturuluyor ondan sonra borç gırtlaga geldi
Bankalar peşlerine düşüyor o kredi karti diğeriyle kapatılıyor
Ev kapatılıp aile yanına dönülüyor herkes huzursuz
Ama biraz düze cikinca ayni sistem yine yapiliyor

Ya siz iyi mısınız??Ben size bana yardım mı gönderin dedim.ne bu ya ...yok yardım istedi yok kullanıyor bilmem ne !!! Saçma sapan yorumlar. Mune Mune konumu kapatıp üyeliğimi iptal eder mısınız?
Ayrıca bu yorumları yazanlar Allah sizi bildiği gibi yapsın.niyetim kimseden yardım istemek değil!!

Ya siz iyi mısınız??Ben size bana yardım mı gönderin dedim.ne bu ya ...yok yardım istedi yok kullanıyor bilmem ne !!! Saçma sapan yorumlar. Mune Mune konumu kapatıp üyeliğimi iptal eder mısınız?
Ayrıca bu yorumları yazanlar Allah sizi bildiği gibi yapsın.niyetim kimseden yardım istemek değil!!

Vay arkadassss 1500 tane yorum yapildi sen sadece buna mi yorum yapiyosun :skandal:

Back
X