Maddi sıkıntılar ve eşimin kayınvalideme taşınma isteği

Tüm yazdıklarınızı itinayla okudum. Bende benzer durumda olduğum için eşim tarafıyla oturma yada altlı üstlü oturma riskimiz olduğu için sizi çok iyi anlayabildim, ben istemediğimi hatta aynı şehirde bile yaşamak istemediğimi belirttim eşime, bizde karşı taraf ile maalesef anlaşmamız imkansız çok ayrı dünyaların insanlarıyız gerek temizlik gerek maneviyat gerek maddiyat konuşma görgü her konuda ben bunları sebeb gösteriyorum ve kesinlikle olamayacağımızı biliyorum evliliğimiz biter
Siz de bunları düşünerek karar verebilirsiniz eğer iyi geçinebileceğim fesat karı koca ahlakı bşlmeyen gizli gizli eşime doldurmayan biraz temizliğe dğşkün biri olsaydı belki düşünürdüm dediğim gibi sizinkiler oderece kötü değil gibi duruyor ama yinede iç içe oturmanın çok zor olduğunu düşünüyorum aslında ne kadar iyi olurlarsa olsunlar iç içe oturulmamalı buna benim gelinim de dahil aynı şekşlde abimin eşide dahil

Sonuç ne oldu, gerçekten çok üzüldüm haddini aşıp milletin hayatına karışmak edep dışı harekettir en güzeli muhatap olmamak,yani onlarla telefonda bile görüşmek zorunda değilsiniz sakın suçu hatayı kendinizde aramayın bu sadece eşinizin anne babası vs için değil herkes için geçerli, birileri size huzur vermeyip bilerek kaçırıyor ve saygı göstermeyip saygı bekliyorsa onlara insan diyemeyiz amaç belli değmez kendinizi kimseye EZDİRMEYİN,o zaman neden evlendi ne iğrenç bir şey anne kuzusu, aldatmaktan farkı yok benim gözümde bu durum hatta daha beter.Boşanma sebebi, yanlış anlamayın benim kimseye boşan boşanma deme niyetim yok ama bu evlilik değil çıkar üzerine kurulmuş kağıt üstünde evlilik eşiniz için böyle belli ki, saygı bekleyip saygı göstermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…