maddi sikintimiz basladi yardim edin

coollady0212

musab yuşam
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
96
20
Arkadaslar tekrar yardimlariniza ve fikir ve onerilerinize ihtiyacim var.
oncelikle iyiki varsiniz tanimasam gormesem bile var oldugunuzu bilmek rahatliyor. Son actigim konuda sikintimi anlatmistim oneri ve yorumlariniz tsk. Esimle aram hic olmadigi kadar iyi tabiki sizin sayenizde. Son durumu ve tsk. Bildirmek istedim ama nedense actigim konuya yazamiyorum.
simdi ki sorunum da maddi sikinti. Hic bu kadar zora dusmedik.esim daha once tekstildeydi isini degistirdi servis soforlugu yapiyor. Cok kazancli bi is diceksiniz. Oyle de ama kismet isi birazda bi duzgun bi yer denk gelmedi.annemde biraz para seven biri surekli esimin gururuna dokunacak seyler soyluyor. Bisey demesede cok uzuluyor esim.
bekarken anaokulunda ogr ve kasiyerlik yaptim. Esim cok kiskanc anaokulu disinda bi yerde calismam icin izin vermiyor zaten suan calisamam da bebegim var 3
aylik. Evde ne gibi bir is yapabilirim yada nerden is bulabilirim istanbulda otuyorum.

Arkadaslar tekrar yardimlariniza ve fikir ve onerilerinize ihtiyacim var.
oncelikle iyiki varsiniz tanimasam gormesem bile var oldugunuzu bilmek rahatliyor. Son actigim konuda sikintimi anlatmistim oneri ve yorumlariniz tsk. Esimle aram hic olmadigi kadar iyi tabiki sizin sayenizde. Son durumu ve tsk. Bildirmek istedim ama nedense actigim konuya yazamiyorum.
simdi ki sorunum da maddi sikinti. Hic bu kadar zora dusmedik.esim daha once tekstildeydi isini degistirdi servis soforlugu yapiyor. Cok kazancli bi is diceksiniz. Oyle de ama kismet isi birazda bi duzgun bi yer denk gelmedi.annemde biraz para seven biri surekli esimin gururuna dokunacak seyler soyluyor. Bisey demesede cok uzuluyor esim.
bekarken anaokulunda ogr ve kasiyerlik yaptim. Esim cok kiskanc anaokulu disinda bi yerde calismam icin izin vermiyor zaten suan calisamam da bebegim var 3
aylik. Evde ne gibi bir is yapabilirim yada nerden is bulabilirim istanbulda otuyorum.

İnstagram da çok görüyorum keçe den amerikan servisler runnerlar yapıp satıyor bayanlar iyi bir kazanç var o işte hemde çok zevkli bunun yanında eminönü sabuncuhan da hobi evleri adı altında mağazalar var ham ürünler satıyorlar çerçeveler vs vs çeşit çeşit çok satıp iyi kazanan bayanları görüyorum araştırabilirsiniz, kozmetik ürünler satan bayanlar da var tutturan iyi tutturuyor ama kazançları nasıl bir bilgim yok açıkçası

Eve yapacağın işlerde para kazanmak çok zor yani çok az para kazanıyorsun bebeğinden kıstığın zamana yazık ama yeteneklerin varsa örgü gibi falan onlardan yararlanabilirsin. Annen bebeğine baksa sen çalışsan keşke. Eşinin seni çalıştırmayacak kadar kıskanç olması hiç hoş değil sana güvenmiyor mu bunun adı kıskançlık değil ki. Bencillik,

Eve yapacağın işlerde para kazanmak çok zor yani çok az para kazanıyorsun bebeğinden kıstığın zamana yazık ama yeteneklerin varsa örgü gibi falan onlardan yararlanabilirsin. Annen bebeğine baksa sen çalışsan keşke. Eşinin seni çalıştırmayacak kadar kıskanç olması hiç hoş değil sana güvenmiyor mu bunun adı kıskançlık değil ki. Bencillik,
anliyorum bebegim emiyor bu yuzden anneme birakamam 1 yasina gelsin anaokuluna devam oglumuda gotururum yanimda. Calismayi cok seviyorum soyledigini bende soyledim sana guveniyorum orda ki erkeklere guvenemem diyor. Okula baslayana kadar ne yapabilirim bilmiyorum. Cevap icin ysk

senin evinde çocuk baksan sağa sola tanıdık herkese haber göndersen, zaten anaokulu öğretmenliği yapmışsın kendi çocuğunda var istanbul'da da bakıcı ihtiyacı çok oluyordur parası da iyi. evde yapılan parça işleri emeğine değmiyor kaç bin tane yapıyorsun tane başına bilmem kaç kuruş veriyorlar insan vaktine üzülüyor

anliyorum bebegim emiyor bu yuzden anneme birakamam 1 yasina gelsin anaokuluna devam oglumuda gotururum yanimda. Calismayi cok seviyorum soyledigini bende soyledim sana guveniyorum orda ki erkeklere guvenemem diyor. Okula baslayana kadar ne yapabilirim bilmiyorum. Cevap icin tsk

senin evinde çocuk baksan sağa sola tanıdık herkese haber göndersen, zaten anaokulu öğretmenliği yapmışsın kendi çocuğunda var istanbul'da da bakıcı ihtiyacı çok oluyordur parası da iyi. evde yapılan parça işleri emeğine değmiyor kaç bin tane yapıyorsun tane başına bilmem kaç kuruş veriyorlar insan vaktine üzülüyor
Bebegim cok zor bir bebek surekli agliyor. Ancak uyudugu zaman biseyler yapabiliyorum yada gece o yuzden baska bir cocuga simdilik bakamam yeterince ilgilenemem haketmedigim bir para almis olurum.

İnstagram da çok görüyorum keçe den amerikan servisler runnerlar yapıp satıyor bayanlar iyi bir kazanç var o işte hemde çok zevkli bunun yanında eminönü sabuncuhan da hobi evleri adı altında mağazalar var ham ürünler satıyorlar çerçeveler vs vs çeşit çeşit çok satıp iyi kazanan bayanları görüyorum araştırabilirsiniz, kozmetik ürünler satan bayanlar da var tutturan iyi tutturuyor ama kazançları nasıl bir bilgim yok açıkçası
Cevap icin tsk bu olabilir aslinda kasnakti keceydi inci boncuktu yapiyordum bunlari .

Tülbent oyası biliyorsanız yapabilirsiniz tanesi 15 20 tl ye annem yapmıştı bi aralar çok fazla kazanç sağlanmaya bilir ama faydası da olur diye düşünüyorum

Cevreniz varsa Avon Amway LR gibi kozmetik urunlerinin satisini yapabilirsiniz. Mutfak esyasi olur tupperware gibi...
Ya da ic giyim firmalari da bu tarz evde satis yaptiriyor bir arastirin.

pasta, börek, çörek, yemek vs pişirip bu tarz dükkanlara satanlar da varmış ama az para veriyorlar heralde. kendi çevrenize mantı açma olayı da var ama onda da kazanç az çok kişi gerekiyor yine kendi çevrendekiler senden pasta falan satın alabiliyorlar ama geniş çevren varsa

Ewde yapilan islerden duydugum kadariyla yemekler pasta corekler guzel para kazandiriyor halam bi marketle anlasip soguk mezeleri yapiyordu cokta guzel para kazaniyordu marketten malzemeleri getirip hazir oluncada aliyoolardi yakininda warsa denemeye deger bi gorus belki boyle guzel bi is edinebilirsin

X