Maddi zorluk

Tam olarak o sebeple gelemiyor. Eşim hapse girerse tek başıma yapabileceğim hiçbir şey kalmayacak.
Zaten şimdi de yok..evde dikiş dikerek borç mu ödeyeceksiniz kendinizi mi geçindireceksiniz ? En azından nerede olduğunu bilir görüş günü gider görürsünüz.Üstelik şu an eşiniz bırakın borcunu ödememekten hapse girmeyi bir insanın canına kast etse hapse girmez .. öyle dolu hapishaneler

Cahilce yorum yapmak istemem ama bizim bir aile dostu vardı abimin arkadaşıydı. Boğazına kadar borç içindeydi, ama ondan rahatı yoktu. Ne malım var ne mülküm, param da battı, canımı mı alacaklar diyecek kadar da gamsızdı. Hakikaten canını mı alacaklar, neden tek başınıza mücadele veriyorsunuz? Veya orada girsin bir işe çalışsın. Size para göndersin.

Hepinize yanıtlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim

merhabalar. Bizim yaklaşık 500bin borcumuz var. Eşimin iş yeri battı ve maddi problemlerimizden yurtdışına gitti. Orda da iş bulamadı ve şimdi bankalardan dolayı geri de gelemiyor. Küçük bir kızım var bakımında zorlandığım. Kızım babasız, ben yalnız kaldım. Borçlarımızı ödeyemiyoruz ve evime icra gelmek üzere. Kendim evde bir şeyler dikerek kazanmaya çalışıyorum ve yetemiyorum. Niye gidip çalışmıyorsun derseniz kızım küçük ve şeker hastasıyım, zorlanıyorum. Akıl akıldan üstündür diyerek sizlere danışmaya karar verdim. Zengin hayırseverlere ulaşmaya çalıştım fakat kimseden dönüş alamadım. Dernekler, vakıflar denedim. Devlet desteği vb. Hiçbir şey olmadı.
Dini ibadetlerimi elimden geldiğince yerine getiririm ve normalde çok yardımsever bir insanım. Durumumuz iyiyken yardımlarımızı eksik etmezdik. Şimdi dönüp kendime baktığımda isyan etmekten alamıyorum kendimi. Lütfen sizlere ulaşabildiysem bana bir akıl verin.
O hayırsevere ulaşabilirseniz bize de bı el atsın yaaa , herkesin borcu girtlakta, bı tek kaçanın anası ağlamıyor, bizimkiler hep yasta

Ama kadın ne yapsın bir başına bebeğiyle. Hiç bir plan yapmayan erkeklere sinir oluyorum…

Düzenleme; hapse girilmiyor diye biliyorum ben.
Valla 20.000 cekmis odememıs babam. Ve hapse girdi. Biz abukat tutup cıkardık. Sonra o parayı fazlasıyla belirlenen sürede geri odedk. 1 buck sene olmadı olalı yasa deistiyse bilemem

merhabalar. Bizim yaklaşık 500bin borcumuz var. Eşimin iş yeri battı ve maddi problemlerimizden yurtdışına gitti. Orda da iş bulamadı ve şimdi bankalardan dolayı geri de gelemiyor. Küçük bir kızım var bakımında zorlandığım. Kızım babasız, ben yalnız kaldım. Borçlarımızı ödeyemiyoruz ve evime icra gelmek üzere. Kendim evde bir şeyler dikerek kazanmaya çalışıyorum ve yetemiyorum. Niye gidip çalışmıyorsun derseniz kızım küçük ve şeker hastasıyım, zorlanıyorum. Akıl akıldan üstündür diyerek sizlere danışmaya karar verdim. Zengin hayırseverlere ulaşmaya çalıştım fakat kimseden dönüş alamadım. Dernekler, vakıflar denedim. Devlet desteği vb. Hiçbir şey olmadı.
Dini ibadetlerimi elimden geldiğince yerine getiririm ve normalde çok yardımsever bir insanım. Durumumuz iyiyken yardımlarımızı eksik etmezdik. Şimdi dönüp kendime baktığımda isyan etmekten alamıyorum kendimi. Lütfen sizlere ulaşabildiysem bana bir akıl verin.
önceliklw gecmis olsun .
sizin esinizin yanina gitme durumunuz yok mu ?
cocuga bakacak anneanne babaanne varsa siz biraz calisarak en azindan evi gecindirebilirsiniz .
en onemlisi esiniz ne diyor ?

Kiziniz kac yasinda? Seker hastaligi calismaya engel degil. Burda herkes bilir yillardir seker hastasiyim ve kopek gibi calisiyorum

Burada çocuğumun selameti ve bakımı için işe girerdim. Borç meselesi hakkında bişey diyemem ama çocuğun ihtiyaçları için adamın keyfinin gelmesini bekleyecek değilim. Geçmiş olsun, şeker hastalığının konuyla alakasını pek bilemedim.

Ben anlayamadım, madem orda iş yok adam neden Türkiyede çalışmıyor? kaçıp gitmek yerine bir avukatla görüşsün, iflas açıklar alan borçları da taksitler.
Ya günahını almayayım ama bence olta bu konu...eşimin 500000 borcu olacak, yurtdışına kaçıp saklanacak , ben de şeker hastasıyım diyerek kucağımda çocukla forumlarda çalışmadan, malımı mülkümü satmadan para bulma derdine duşücem? Serin geldi bana , bilemiyorum Altan
Ayrica artık kimin 500 bin borcu yok ki?

Kiziniz kac yasinda? Seker hastaligi calismaya engel degil. Burda herkes bilir yillardir seker hastasiyim ve kopek gibi calisiyorum

ben de öyle gayet geceli gündüzlü çalışıyorum. fakat sorunlu değil benim durumum, regule devam ediyor. konu sahibi sık sık düşük yada yüksek krizine giriyorsa güvenemiyor olabilir.

konu sahibi:
bu gözler borcum var, gelirsem tutuklanırım bari sen güvende kal, biz nasılsa beraberiz diye karısını kandırıp boşanan sonra da yurtdışında evlenip oturum izni alan, hayatına da gayet paşalar gibi devam eden nicelerini gördü.

eğer konunuz fake değilse bu sözü unutmayın.

muhtemelen 6 ay içerisinde sıradaki yardım çığlığınız bu olacak.

Ya günahını almayayım ama bence olta bu konu...eşimin 500000 borcu olacak, yurtdışına kaçıp saklanacak , ben de şeker hastasıyım diyerek kucağımda çocukla forumlarda çalışmadan, malımı mülkümü satmadan para bulma derdine duşücem? Serin geldi bana , bilemiyorum Altan
Ayrica artık kimin 500 bin borcu yok ki?

bu da bi ihtimal tabi kiii.
ama evleri kiraymış zaten anladığım.
araba vs varsa bilemedim.

İnsnın herkes pahalılıktan muzdarıp .Geceb parayı takmayan olsa 100 mılyarı aynı gun yıyecek olan ınsan bıle ıs yerıne 100 tl ıle sadece 3 kere gıdebılıorum artık servısle gıdecegım dedı .Allah kolaylık versın .

Umarim oyle degildir 😔

benim işe girişlerimde sağlık raporumda bu detay yazıldı hep, insülinle reguledir diye. aksi halde şirkette kabul etmeyebilir tabi.
konu sahibinin eğitimi var mı bilmiyorum. ancak orta halli yerlerde orta düzey iş yapacaksa sormazlar tbai.

Back
X