Maddi zorluk

Maddi zorluk
Aynı konuyu başka yerlerde de açmış skdjsjshah. Para toplamaya çalışmıyorsa ne olayım.

Maddi zorluk
Aynı konuyu başka yerlerde de açmış skdjsjshah. Para toplamaya çalışmıyorsa ne olayım.
Ben demedim mi? :-)kopyala yapıştır, belki düşen olur :dondurma: yalnız donanımhaber e yapıştırırsa oranın ölücüleri 3 güne dolandirır bunu :rolleyes:

Son düzenleme:
Maddi zorluk

acun abi ben doçlanddan geliom bidbakıs biliyom dese daha hızlı ilerler ama saygı duyuyorum tercihine

Modern dilenciliğe karnımız tok, herhâlde destek mesajı gelir IBAN atar yolumu bulurum diye düşündünüz:63:

Ben anlayamadım, madem orda iş yok adam neden Türkiyede çalışmıyor? kaçıp gitmek yerine bir avukatla görüşsün, iflas açıklar alan borçları da taksitler.
Ben de bunu anlamadım.
Dolandırıcılık, sahte çek gibi bir şey yoksa iflas açıklar olur biter. Sonrası zaten otursun bir zahmet çalışıp ödesin.

O kurum hangi kurum bi ben atanamadim heralde cok konu dışı ama gercekten ilgimi cekti vallahi artık atanma yollari ariyorum 80 90 puan da işe yaramiyor e kpss de🥺
Bizim kuruma yeni bir istatistikçi atandı engelli puanı 86 imiş. Bölümden bölüme değişiyordur sanırım. Zaten bildiğim kadarıyla onlar da kılavuz çıkarıyorlar. Merkezi atama ile geldiler.

Cahilce yorum yapmak istemem ama bizim bir aile dostu vardı abimin arkadaşıydı. Boğazına kadar borç içindeydi, ama ondan rahatı yoktu. Ne malım var ne mülküm, param da battı, canımı mı alacaklar diyecek kadar da gamsızdı. Hakikaten canını mı alacaklar, neden tek başınıza mücadele veriyorsunuz? Veya orada girsin bir işe çalışsın. Size para göndersin.
Benim babamın kuzenleri Bursanın en meshur caddesinde 3 dükkanı var alkollü mekan.Valla borcu torunlarının torunları bile calıssa ödeyemez ama bey gibi yasıyorlar.Onlarca ev var kirada satılamaz var ama kiralarını alıyorlar.2 senede bir gidip yapılandırma yapıyorlar borclara devam ediyorlar hayatlarına.

Back
X