- Emoji Skoru
- 18.141
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi gecmisgelecek
selam kızlar. evlilikte maddiyat ne kadar önemlidir. Ev kira erkek 1.500 kız 1.600 maaş alsa geçinmeye yeter mi? 28 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç kirada oturmadım ve sıkıntı çekmedim. b şekilde evlenmek sıkıntıya sokar mı beni
çok güzel anlattın ağzına sağlık canım ya. ben zaten evlenirsen bu şekilde her türlü ayakta tutarım evliliğimi. çünkü 11 yaşından beri okullar tatil olur ben 3 ay konfeksiyonda çalışırdım. hiç yaz tatili yaşamadım. lise bitti çalıştım. üniversiteyi ailemin durumu kötüleşti diye bıraktım dışarıdan devam ettim. iki kardeşimi okuttum ve şu an biri yüksek mühendis diğeri çok iyi bir firmada insan kaynakları sorumlusu oldu. ben zorluk sıkıntı ne demek çok iyi biliyorum. kocamla çocuğumla sıkıntı yaşamadan güzel bi hayat istemenin neresi kötü anlamıyorum. olaya gerçekçi bakınca ya evliliği yürütemezsin yada paragöz oluyorsun işte
Açıkçası tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım bu cümlelerden. Daha önce hiç sıkıntı çekmedim diye konu açan baya insan oldu burda daha önce. O da birazcık hiç gelir gider hesaplamadım, harçlıklarım ya da aldığım maaş bana hep yetti hiç ay sonunu düşünmedim şimdiye kadar demek. Ama sonra ben sıkıntı nedir iyi bilirim demişsiniz. Yani orasını tam anlamadım.
Şöyle diyim maddiyat önemli. Daha önce hiç sıkıntı çekmemiş insan için de önemli, çok sıkıntı çekip artık feraha ermek isteyen insan için de önemli. İnsanlar totalde 2000 alıp ev bile alıyorlar ki ben hala nasıl yaptıklarını anlayamadım helal olsun. Bence sizin için çok sıkıntı olmaz. Allah mutluluk ve huzur versin cümlemize.