• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madem başkası vardı neden bana gelip mutluluğumu çaldın?

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
Merhaba kızlar;
konuya balıklama giriyorum; kızlar ben işyerimden biriyle çıkmaya başladım aslında en başta o bana geldi. Birkaç defa reddettikten sonra maalesef diyorum beraber bir yerlere gittik. Neyse bir süre geçtikten sonra çok iyi anlaştığımızı fark ettim. Yani şu ana kadar hiç kimseyle bu kadar güzel zaman geçirip alt katta olduğunda bile özlediğimi hatırlamıyorum. O da öyle hissediyordu bence çünkü belli ediyordu. Bir gün geldi ve 180 derece dönüş yaparak sürekli sebepsiz yere benle kavga etmeye başladı. Resmen işkence etmeye ve hakaret etmeye başladı. Sonunda da baklayı ağzından çıkardı. Meğer 2 yıl önce depresyona girip dayısının kızına sığınmış ve bu kızla aşk yaşamaya başlamış. Dayısına da gidip söylemiş ben kızını seviyorum ve evlenicem diye. Fakat kızla anlaşamamaya başlamış ve ayrılmışlar. Kızdan ayrıldıktan bir süre sonra da benimle tanıştı ve başladık. Sevgilimin babası da sevgilime baskı yapıp madem bana sormadan konuştun dayınla o zaman bu kızla evleneceksin deyip nişanladılar. Ama hala beni sevdiğini fakat o kızı sevmediğini söylüyor. Bırak diyorum yapamam diyor. Beni unut diyor nasıl yaparım ki? Ve kız biri daha olduğunu biliyor inatla bunu yapıyor.:18:
Nolur yardım edin. çıkış yolu bulamıyorum:18:

canım boşver bence eğer gerçekten seni sevseydi ailesine kabullendirirdi bir şekilde babasına söylerdi benim sevdiğim kız var diye salla gitsin bence hayır gelmez ondan sana önüne bak :34:

Merhaba kızlar;
konuya balıklama giriyorum; kızlar ben işyerimden biriyle çıkmaya başladım aslında en başta o bana geldi. Birkaç defa reddettikten sonra maalesef diyorum beraber bir yerlere gittik. Neyse bir süre geçtikten sonra çok iyi anlaştığımızı fark ettim. Yani şu ana kadar hiç kimseyle bu kadar güzel zaman geçirip alt katta olduğunda bile özlediğimi hatırlamıyorum. O da öyle hissediyordu bence çünkü belli ediyordu. Bir gün geldi ve 180 derece dönüş yaparak sürekli sebepsiz yere benle kavga etmeye başladı. Resmen işkence etmeye ve hakaret etmeye başladı. Sonunda da baklayı ağzından çıkardı. Meğer 2 yıl önce depresyona girip dayısının kızına sığınmış ve bu kızla aşk yaşamaya başlamış. Dayısına da gidip söylemiş ben kızını seviyorum ve evlenicem diye. Fakat kızla anlaşamamaya başlamış ve ayrılmışlar. Kızdan ayrıldıktan bir süre sonra da benimle tanıştı ve başladık. Sevgilimin babası da sevgilime baskı yapıp madem bana sormadan konuştun dayınla o zaman bu kızla evleneceksin deyip nişanladılar. Ama hala beni sevdiğini fakat o kızı sevmediğini söylüyor. Bırak diyorum yapamam diyor. Beni unut diyor nasıl yaparım ki? Ve kız biri daha olduğunu biliyor inatla bunu yapıyor.:18:
Nolur yardım edin. çıkış yolu bulamıyorum:18:

Çok karmaşık bi durum canım bence aradan çekil bağlantını kes derim en iyi çözüm bu olur diye düşünüyorum zamanla yeni insanlarla tanısırsın ve eminim ki onun gibi iyi anlaşıcağın biri çıkacaktır karşına :34:

bence de en iyisi aradan çekilmen olur. şu durumda aileler çok yakın. birşey olsa sen üçüncü kişi, arayı bozan konumuna düşersin. boşu boşuna biri için yıpranırsın. yıpranma, yıpratma kendini:45:

ah kızlar ah !!!!!! bi de kalbim dinlese inanın ben de mantıken aynı şeyleri düşünüyorum..........:43:

Basına sılahmı dayamıslar bunun illakı evlenıceksın dıye?
Ya da cok afedersınız kaba bır tabır olucak ama kızı kırletıp de gerı bırakmısda vıcdan azabı mı cekıyor?
Ben bu zıhnıyetı an-la-mı-yo-rum ya anlamıycam da..arkadasım gercekten evlenmek istemıyosa ceksın gıtsın evınden bak nasıl dıze gelıyo o zorlayan ailesi..Kadın olsa yapamaz belkı sokaklar tehlıkelerle dolu ama erkek aynı değilki basının caresıne bakabılır netıcede..Ona da yazık bi yerde..

Kusura bakma bıraz sert konustum ama buna benzer bırını daha tanıyorum..Adamı ailesi görücü usülü bı kızla evlendırdı adam kız ıstemeye bıle gıtmemıs düsün artık..Tam da böyle askı arayan bı tipe benzıyodu görünüste nasıl kabul ettı hıc anlamam ama anası babası dediğim dedik ve oldukca cahil insanlar.. Kendıne güvenı olmadığından cekıp gidecek cesaretı kendınde bulamayısından kabul ettı dıye düsünüyorum o adam!
Şimdi nasıllar mı adam onunla aynı yatağa girmek mezara girmek gibi benım ıcın diyecek kadar sevgisiz karısına karsı...
1000 kişinın karsısına koy bunları kımse bunlar karı-koca demez öyle soğuklar bırbırlerıne..Bütün elalem farkında bunun..
Üstelık bır de bebek var ortada ona acıyorum ben..

Fırsatın olursa barısın dıye değil belkı sırf aklı basına gelsın dıye anlat bu örneği belkı o da nasıbını alır.Böyle cehennem hayatı sürmek istemez belkı..

Eğer ki yollarınız birleşmezse de hiç üzülme derim yeterince sevmemiş demektır o zaman..Bir yerlerde senın sevgini gercekten hakeden bırılerı mutlaka cıkıcaktır karsına emın ol..

Bu ne biçim bişey böyle ya, benim anlamadığım dayısının kızı yani kardeş gibi onu nası sevgili olarak görmüş ona aşk duymuş, bi kere bunu anlamadım kız da aynı şekilde. ama arada akrabalık olduğu için sen çırpınsan da boşa çırpınırsın olan kendine olur kendine yazık edersn konu evliliğe kadar gelmiş baksana, bence bundan sonra sen sağ o selamet ne kdr sevsen de yapcak bişey yok, bişiler yapmak istiyosa ona kalmış aartık ya ailesine sırt dönecek ileride mecbur kabullenecekler ama onda bu cesaret yoksa onu bilemem

Bu ne biçim bişey böyle ya, benim anlamadığım dayısının kızı yani kardeş gibi onu nası sevgili olarak görmüş ona aşk duymuş, bi kere bunu anlamadım kız da aynı şekilde. ama arada akrabalık olduğu için sen çırpınsan da boşa çırpınırsın olan kendine olur kendine yazık edersn konu evliliğe kadar gelmiş baksana, bence bundan sonra sen sağ o selamet ne kdr sevsen de yapcak bişey yok, bişiler yapmak istiyosa ona kalmış aartık ya ailesine sırt dönecek ileride mecbur kabullenecekler ama onda bu cesaret yoksa onu bilemem

Olmayan bısey değilki kuzenıne asık olması söz konusu yabancı bırı de olabılırdı bunun cok bı önemı yok sonucta eskı bı yasanmıslık var..Kimi ailede normal karsılanır kuzenler arası evlılık..Bızım sülalede bı allahın kulu yok öyle tabı bız hep beraber kardes gibi büyüdük o kadar da kalabalığız kuzenlerle, ne erkeği ne kızı kımse yan gözle bakmaz bırbırıne..Ben de son derece karsıyım akraba evliliklerine ama gelın görün ki sevgilime de teyzesının kızı asık olmustu hem de bız bırlıkteyken o yüzden siz siz olun temkınlı davranın herkes aynı nıyette olmayabılıyor akrabalık konusunda..

Son düzenleme:
Olmayan bısey değilki kuzenıne asık olması söz konusu yabancı bırı de olabılırdı bunun cok bı önemı yok sonucta eskı bı yasanmıslık var..Kimi ailede normal karsılanır kuzenler arası evlılık..Bızım sülalede bı allahın kulu yok öyle tabı bız hep beraber kardes gibi büyüdük o kadar da kalabalığız kuzenlerle, ne erkeği ne kızı kımse yan gözle bakmaz bırbırıne..Ben de son derece karsıyım akraba evliliklerine ama gelın görün ki sevgilime de teyzesının kızı asık olmustu hem de bız bırlıkteyken o yüzden siz siz olun temkınlı davranın herkes aynı nıyette olmayabılıyor akrabalık konusunda..

bi söz duymuştum akrabanın yaptığını akrep yapmaz diye gerçkten de öyleymiş, bizde de yok ama var olan kişiler biliyorum hatta tanıdıklarım bile var ki özellikle aile büyükleri bunları birbirleri ile evlendiriyolar daha genç yaşta üzücü:(

kızlar beni çıldırtan diğer bi konuda bu kız bunu defalarca aldattı. ama benim sevgilim bunu gidipte ailesine dahi söyleyemedi kızı öldürürler diye. kızı bıktırıp attı. kız bunu terketti falan. sonra salya sümük gidip benimkinin annesine (yani halasına) babam beni hergün dövüyor, ne yapacağımı bilemiyorum diye dert yanmış tabii bunlarda apar topar gidip kızı istemişler. ya bu kızı aslında ne yapmalı diye düşünüyorum? nasıl mutlu olabilir allah aşkına ? bi de geride 2 kişiyi de yakıyosun ayyyyyyyyyyy nasıl sinirlendim bak şimdiiiii:47:

ya bence dayısının kızından ayrılsa o kadar konusmus kızın suratına daha nasıl bakacak ya cok kötü durum ama bencede hala o kızı seviyor o

yani artık benim için kimi sevdiğinin pek bir önemi yok sadece benim bildiğim ben bu tip karaktersiz insanlarla birlikte olamam. bu olaylardan sonra çok şey yaşadık ve ben artık kendimden ödün veremem. atlattım çok şükür ve şu an hayatımda yıktığım çok şeyi düzeltmeye çalışıyorum. böyle de çok mutlu olucam. gencim seveceğim ve sevileceğim kişilerin olacağına da inanıyorum. asıl kaybı yaşayan oydu kendide söyledi.:1:

zaten bitti. muhattap olmuyorum. ben bana yakışanı yaptığımı düşünüyorum. sonuçta ortada bir kız vardı. aileler vardı. ikincisi bana bunları yapan biri ben devam etsem herşeyi unutsam bile benimle nişanlansa bana da aynı şeyi yapardı. istemem. nişanlıyken ve evliyken rahat olmak mutlu olmak isterim. her kız ister. şu an onu silse benimle başlasa o kızla heryerde karşılaşıcaz. düğünde memleketinde vs. istemem. ikisine de mutluluklar bana düşen bu.

Haaa o çantada keklik sende yedek mi olacaksın acaba!.....Sakın arkadaşım sakın!...Defolsun gitsin gudubete bak sen gudubeteeeeeeeeee

Daha evvel o kızı anlattığında AŞK yaşamışmış madem neden seninde kalbini yakmış haydut kılıklı...

Sal ipini görsün gününü şuursuz şey!

ben buna (artık benim için hiçbir önemi yok çünkü ve artık değer verdiğim biri var zaten) çok değer verdim. çok sevdim. o ise bana bunları yaptı. başka şeylerde olunca tabi benim ona karşı tek duygu nefret olmuştu. ona da söyledim ben başkasının mutsuzluğu olmayacağım. madem birşey yapmıyorsun yapmak istemiyorsun ben gidiyorum. ve bitti. üzülüyor muyum? hayır. zaten şimdi yapan yine yapmaz mı? sanki

Basına sılahmı dayamıslar bunun illakı evlenıceksın dıye?
Ya da cok afedersınız kaba bır tabır olucak ama kızı kırletıp de gerı bırakmısda vıcdan azabı mı cekıyor?
Ben bu zıhnıyetı an-la-mı-yo-rum ya anlamıycam da..arkadasım gercekten evlenmek istemıyosa ceksın gıtsın evınden bak nasıl dıze gelıyo o zorlayan ailesi..Kadın olsa yapamaz belkı sokaklar tehlıkelerle dolu ama erkek aynı değilki basının caresıne bakabılır netıcede..Ona da yazık bi yerde..

Kusura bakma bıraz sert konustum ama buna benzer bırını daha tanıyorum..Adamı ailesi görücü usülü bı kızla evlendırdı adam kız ıstemeye bıle gıtmemıs düsün artık..Tam da böyle askı arayan bı tipe benzıyodu görünüste nasıl kabul ettı hıc anlamam ama anası babası dediğim dedik ve oldukca cahil insanlar.. Kendıne güvenı olmadığından cekıp gidecek cesaretı kendınde bulamayısından kabul ettı dıye düsünüyorum o adam!
Şimdi nasıllar mı adam onunla aynı yatağa girmek mezara girmek gibi benım ıcın diyecek kadar sevgisiz karısına karsı...
1000 kişinın karsısına koy bunları kımse bunlar karı-koca demez öyle soğuklar bırbırlerıne..Bütün elalem farkında bunun..
Üstelık bır de bebek var ortada ona acıyorum ben..

Fırsatın olursa barısın dıye değil belkı sırf aklı basına gelsın dıye anlat bu örneği belkı o da nasıbını alır.Böyle cehennem hayatı sürmek istemez belkı..

Eğer ki yollarınız birleşmezse de hiç üzülme derim yeterince sevmemiş demektır o zaman..Bir yerlerde senın sevgini gercekten hakeden bırılerı mutlaka cıkıcaktır karsına emın ol..
Ben de buna benzer bir erkek tanıyorum maalesef hem de çok yakından tanıyorum.4yıllık sevgilim ve oldukça güçlü karakterde,otoriter,olaylar karşısında oldukça soğukkanlı ve doğru kararlar alabilen biradam daha doğrusu ben iki gün önceye kadar öyle sanıyordum.Annesinin baskısı ,beyin yıkaması,gözyaşları ve hakkını helal etmeme oyunlarıyla bir kızla sözlendi.İki gündür yerde mi döktemiyim bilemiyorum.Birsüre idare edeceğim yanımda ol bizim ilişkimize bir engel değil bu diyor.Kızı öncesinden tanımışlığı bilmişliği de yok ki beğendiği biri beni kandırıyor diyeyim sen yanımda olsan da olmasan da ben bu yüzüğü her şekilde zaten atacağım diyor ama nasıl inanayım ki baskı ile yüzük taktıran anne anlaşamadık değince yüzüğü çıkarmasına izin verir mi madem bu kadar baskın bir annesi var zorla nikah da kıydırır haksız mıyım?Ben başıma gelinceye kadar asla inanmazdım bir erkek ailesinin çocuğu üzerinde bu derece baskı kurabileceğine hem de bu insan 32 yaşında ailesinden ayrı başka bir şehirde özgürlüğünü ilan etmiş bir insan görünümünde ama gözümden düştü tabi.Şimdilik bıraktım seni demedim çünkü hala çok seviyorum ama çok da kızgınım.Üstelik önce haklısın diyen adam ben biraz fazla söylenince bu işin suçlusu benmişim gibi kapattım asla başka birşey anlatmayacağım deyip ters ters konuşmaya başladı.Bir süre uzakta kalıp uzaktan bakmayı denemek istiyorum ama doğru mu yapıyorum bitti deyip kesip atmalı mıyım?Sevgisi bu kadar büyük olmasa en doğrusu bu ama kalbime söz geçiremiyorum.

kocaman bir aferin benden sana

çok teşekkürler. hanımlar. gerçekten çok yardımınız oldu. ben acımı buradakileri okuyarak atlattım. hayatıma daha iyi bakıyorum.aslında çok büyük bir ders aldığıma ve bunun sonucunda daha da güçlendim. kişiliğime etkisi de oldu ayrıca bu kadar güçlü olduğumun farkına vardım.

Atlattığına çok sevindim. En güzelini yapmışsın. Kendin için, geleceğin, onurun ve kişiliğin için en güzeli onu silmek ve hayata yeni biriyle mutlu mesut devam etmek. Umarım karşına sana layık ve sadık bir erkek çıkar :34:

Back
X