Herkese iyi geceler. 6 senelik evliyim kayınvalidem oğlunu hep kıskandı hep laf soktu çok takılmadım. Ama bu son olay beni çok yaraladı. Daha 1 haftalık evliyken hastalandım kadın hastalığıydı çok zor günler geçirdim. Bu hastalığım bikaç kere daha tekrarlandı. Enson oğlum doğduktan sonra yine hastalandım ve en son seviyeye ulaşmıştı ameliyat olmam gerekiyordu ameliyat oldum. Hiç yatış yapılmadı hemen taburcu oldum (kayınvalidem çocuğuma ameliyat sırasında bakamayacağını söylediği için annem şehir dışından geldi apar topar çünkü anneme söylememiştim üzülmesin diye bu da ayrı bi sıkıcı durum ya neyse) Eve geldikten sonra çok şükür iyiydim evimde bi balkonumuz var 2 odayada açılıyo kayınvalidemle annem balkonda oturuyor. bende küçük odadaydım onlar görmedi benim orda olduğumu. Kayınvalidem anneme dediki madem kızın hastaydı neden oğluma verdin? Bu sözleri duydum ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yaklaşık 3 yıl oldu bu olay olalı ve ben unutamıyorum. onu sevemiyorum hep bir öfkem var ona karşı. Annesinin dediklerini eşimede söylemedim oda üzülmesin diye ama patlıcak gibiyim. Buraya yazıp iç dökmek istedim...