madenler fsm tıp merkezine gidenler

aycaf

kızım,en büyük hediyem,sonsuz şükrüm...
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
400
130
123
merhaba arkadaşlar,madenlerde özel fsm tıp merkezi kadın doğumcuya giden var mı acaba?

merhaba arkadaşlar,madenlerde özel fsm tıp merkezi kadın doğumcuya giden var mı acaba?

ben yarın ilk kez gideceğim ama
özel sigorta anlaşmaları sadece Güneş Sigortayla varmış
Kavacıkta benim sigortamla anlaşmalı gözüküyor ama bunda yok.
Yarınki izlenimime göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim artık

bildiğim kadarıyla yarın kadın doğumcu yok,istersen gitmeden ara öğren boşuna gitmemiş olursun..özel sağlık sig hangisi?

merhaba,merak ettim gittin mi ctsi acaba? gittiysen nasıl buldun?

gittim, tabi gittiğimle kaldım
bana gelmeden 1 gün önce ara dediler aradım, herşey ok
gelebilirsiniz dediler

gittim doktor yokmuş, başka doktora gittim
sigortamla anlaşmalı hastanelerden birine gelmeyi kabul ederse onunla devam edeceğim

Anadolu Sigorta benim

ama yeni yaptırmayı düşünüyorsan Axa yı öneririm

daha önce ebru hanım vardı, iyidi dün ben aradım. oradan ayrılmış ne zaman ayrıldı bilmiyorum. şimdi kim var bilen var mı acaba

nasıl yani ebru hn ayrılmış mı? ben en son 1 ay önce gitmiştim o zaman o vardı..gidenler varsabilgi versin lütfen..

saçmalığa bakın ya..ebru hn gitmiş elif hn diye biri gelmiş,o da değişebilrmiş..iyi valla hamileyiz ve her gittiğimizde ayrı bir dr olacak ne ala!!!

merhaba,hastanenizde kadın doğum birimine gelen hamile bir hasta olarak kadın doğum doktorunun bu kadar kısa sürede değişmesini hayretle öğrendim..biz hamileler gebeliğin takibi açısından istikrar ve düzene önem veririz ..en azından doğuma kadar aynı doktorun olması son derece önemlidir..yeni gelen kadın doğumcunun da heran değişebileceği konusu hastanenizin bu konuya ne kadar ehemmiyet verdiğini ve ticari bir anlayışla ciddiyetten uzak bir çalışma prensibi içerisinde olduğunun göstergesidir..kaldıki yeni bir hastane ve isim yapması açısından özellikle bazı birimlerdeki doktorların istikrarı çok önemlidir..ben çevremde onlarca hastayı hastanenize yönlendirmeye çalışırken sizin bunu düşünememiş olmanız talihsiz bir anlayıştan başka bir şey değildir..Lütfen en kısa zamanda konuyla ilgili tarafıma bir geri dönüş yapılması ve ben dahil olmak üzere benim gibi çevremde konu hakkında bilgi edinmek isteyenleri bilgilendirmem adına doktorunuzun ne zaman kesin olarak başlayacağı ve kalıcığının sağlanması açısından acil bilgi talep ediyorum!! iyi çalışmalar..

hastaneye gönderdiğim mail!! giden arkadaşlar varsa sizde tepkisiz kalmayın..hastane konusunda zar zor karar vermişken gel de bir de bununla uğraş!!

kızlar bu hastaneye giden yok mu hiç.?

giden kimse yok mu?:44:

arkadaşlar fsmnın suankı kadın doğumcusunu tavsıye ederım cok ıyı bı doktor benım eskı doktorum ve işini mükemmel yapar senelerını vermış Zeynep kamilden emeklı ısınde süper anlıycagınız.

Şuanda Fsm Madenler de olan doktor Ferda uygur o mu sizin eski doktorunuz ?

arkadaşlar merhaba

madenler fsm doğum için nasıl?
yoğun bakım ünitesi iyimi ?
hangi dr u tavsiye edersiniz?

fiyatlarını sordum
muayne 30
normal 600
sezeryan 1200

lütfen cvplarınızı bekliyorum..

kızlar ben gittim ama asllaaaaaaa tavsiye etmemm
yaklaşık 9 10 aydır bebek istiyoruz tembellik edip evime yakın diye fsm tıp merkezini seçtim
ferda hn ile tanıştım dr ferda demek istemiyorum çünkü kesinlikle hak etmiyor yaklaşık 8 kere filan gittim doğru düzgün ne tahlil ne kontrol sırf para için bazı tahlilleri tıp merkezimizde yaptrın dedii ve cidden gereksizler ben yine gittim devlette yaptırdım neyse götürdüm onları bi kaç muayne daha ki hep aynı konrolü yaptı! bana doğru duzgun soru bile sormuyordu hep ben konuştum resmen
ve bana en son gittiğimde kiiii kan beynime sıçradı sana aşılama yaptık mı diye sordu bu kadar saçmalık beni öyle bir sinilendirdiki hayret bir şey önün bilgisayar var kim olduğumu ne yaptğını takip etmiyor musun be kadın! onca zamanım boşa gitmiş. ayrıca yanındaki asistanı gözünü dikio beni dinlemesi sinir bozucuydu yani ilgi alaka takip SIFIR! SAKIN HA GİTMEYİN

şuan DR Erbil Yağmur ile tanıştım ki çok araştırdım... ve beni önce psikolojik olarak rahatlattı ve rahimde polip oldğnu bunun yüzünden adet yğunluğu ve yüzümde tüylenmeler olabilceğni söyledi ve hormon testi istedi ferda gibi gereksiz 100 tane test istemedi 5 tane test istedi ve dilediğin yerde yaptır dedi. ayrıca HSG istedi ki filmi çektrdiğim yer Dr Erbil Bey gönderdiği için fiyatta ciddi iskonto yaptılar ayrıca bizi servisle alıp radyotom a kadar götürüp getirdiler... şu an başta psikoljk olarak güvenyrm dr Erbil Beye.
şu an tahlil sonuçlarım hazır hafta içi yine gidip görüşeceğiz eğer uzun zamandr bebek sagibi olamadıysanız ve tüp bebek denemeleriniz defalarca olumsuz sonuçlandıysa herkese bahçeci yi tavsiye ediyorum eğer bnmde tüp bebek gerekirse kesinlkle fulya umutta yaptrcağm.. inşallah hayırlısıyla bebeklerime kucağma alayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim o kadar doluyumkifsm yi görnce snrlerm bozuluyor en ufak iğne vurulmaya bile gitmem oraya....

Son düzenleme:
giden kimse yok mu?:44:

kızlar ben gittim ama asllaaaaaaa tavsiye etmemm
yaklaşık 9 10 aydır bebek istiyoruz tembellik edip evime yakın diye fsm tıp merkezini seçtim
ferda hn ile tanıştım dr ferda demek istemiyorum çünkü kesinlikle hak etmiyor yaklaşık 8 kere filan gittim doğru düzgün ne tahlil ne kontrol sırf para için bazı tahlilleri tıp merkezimizde yaptrın dedii ve cidden gereksizler ben yine gittim devlette yaptırdım neyse götürdüm onları bi kaç muayne daha ki hep aynı konrolü yaptı! bana doğru duzgun soru bile sormuyordu hep ben konuştum resmen
ve bana en son gittiğimde kiiii kan beynime sıçradı sana aşılama yaptık mı diye sordu bu kadar saçmalık beni öyle bir sinilendirdiki hayret bir şey önün bilgisayar var kim olduğumu ne yaptğını takip etmiyor musun be kadın! onca zamanım boşa gitmiş. ayrıca yanındaki asistanı gözünü dikio beni dinlemesi sinir bozucuydu yani ilgi alaka takip SIFIR! SAKIN HA GİTMEYİN

şuan DR Erbil Yağmur ile tanıştım ki çok araştırdım... ve beni önce psikolojik olarak rahatlattı ve rahimde polip oldğnu bunun yüzünden adet yğunluğu ve yüzümde tüylenmeler olabilceğni söyledi ve hormon testi istedi ferda gibi gereksiz 100 tane test istemedi 5 tane test istedi ve dilediğin yerde yaptır dedi. ayrıca HSG istedi ki filmi çektrdiğim yer Dr Erbil Bey gönderdiği için fiyatta ciddi iskonto yaptılar ayrıca bizi servisle alıp radyotom a kadar götürüp getirdiler... şu an başta psikoljk olarak güvenyrm dr Erbil Beye.
şu an tahlil sonuçlarım hazır hafta içi yine gidip görüşeceğiz eğer uzun zamandr bebek sagibi olamadıysanız ve tüp bebek denemeleriniz defalarca olumsuz sonuçlandıysa herkese bahçeci yi tavsiye ediyorum eğer bnmde tüp bebek gerekirse kesinlkle fulya umutta yaptrcağm.. inşallah hayırlısıyla bebeklerime kucağma alayım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim o kadar doluyumkifsm yi görnce snrlerm bozuluyor en ufak iğne vurulmaya bile gitmem oraya....

Düzenleyen: zbvural Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 04

konu eski ama belki cevap bulabilirim ferda hanım da doğum yapan var mı memnun olan

konu eski ama belki cevap bulabilirim ferda hanım da doğum yapan var mı memnun olan
Ben orda yaptım doğumu, son haftamda erdemdeki bir doktor sezeryana alalım diyince ani bi kararla hiç muayene olmadığım ferda hanıma geldim. İki hafta daha bekledik ve normal doğum yaptırdı, ben gayet memnun kaldım yani kendisinden.

Ferda Uygur gerçek olamayacak kadar kötü bir doktor. Çevremde kendisine giden kim varsa muayeneden ya ağlayarak ya da bir daha gelmemek üzere yeminler ederek çıkmıştır. Aksidir, laf sokar. Diyelim 3. çocuğa hamilesiniz, ne gerek vardı, korunmasını bilmiyor musun der :) ya da kontrol muayenesine geldiniz mi çok sinirlenir, ben seni çağırdım mı der. Bir hafta sonra tekrar ücretli randevu alıp gelmenizi ister. Genelde ilk muayenelerde cinsiyeti bir türlü göremez, sizi 2-3 defa daha ücretli muayeneye çağırır ancak o zaman görür :) ultrason görüntüsü vermeyi unutur, sen düşürmüşsündür ben verdim der :) genelde çatı muayenesi yapıp, yok bu kafa buradan çıkmaz diyerek sabah kahvaltıdan sonraya sezaryen randevusu vermeyi sever ama başka doktor aynı bebeği rahatlıkla normal doğurursun der. Kısaca çok acil bir şey olmadıkça uzak durun derim. Çok terstir, hekimlik mesleğine de hiç yakışmaz tavrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…