Maeve Binchy hayranlarına bu filmi tavsiye ediyorum

Deryacik

...KUAFÖR OLDUM BEN...
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
7.731
10
156
38
İstanbul
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim Kitap kurdu bölümüne açacaktım aslında daha çok dikkat çeker diye ama burayı uygun gördüm çok uzatmadan konuya giriyorum bu bir dizi değil
Maeve Binchy yi tanıyanlar kitaplarını okuyanlar varmı bilmiyorum mutlaka vardır Ben çok büyük hayranıyım bütün kitaplarını okudum ve ilk kitabı olan TARA SOKAĞI ( diğer adıyla YALNIZ KADINLAR SOKAĞI)
isimli kitabının filmi yarın saat 20:30 da TV8 de arkadaşlar ben fragmanını izleyince çok heyecanlandım Maeve Binchyi çok çok çok ama çok seviyorum Şenizyaa inanılmaz bir tutku bendeŞeniz tekrar tekrar okuyorum kitaplarını :kahve::kahve:
Bu filmi kaçırmayın derim ben...
Daha önce netten fragmanını izlemiştim ve aramdığım yer kalmadı bu filmi Türkiyede bulamamıştım ve kaydetmeyi düşünüyorum tekrar tekrar izlerim artıkşutarafagitti:utangac::asigim:

aaaaa...ben yeni gördüm ve nöbetteyim.. tüh..Daha yeni bitirdim o kitabı..ve şimdi başka bir M. Binchy kitabı okuyorum..
Keşke izleyebilseydim..

yaaa ben okudum bayılırım bu kadına teşekkürler canım yarın mutlaka izliycem
ben bütün kitaplarını okudum meave binchy nin

yaaa ben okudum bayılırım bu kadına teşekkürler canım yarın mutlaka izliycem
ben bütün kitaplarını okudum meave binchy nin

Canım film bugündü yarın değil :1no2:sen sanırım mesaj tarihine bakmadın ben konuyu dün gece açmıştım filmin fragmanını izler izlemez
Sen kaçırdın galiba:1no2:

İzledim kızlar sonuna kadar soluksuz izledim desem yeridir şutarafagittikitabın ortasından başladılar anlatmaya zaten öncesni de anlatsa galiba 3 gün sürerdi neyse konuşmalar, replikler,tasvirler, kitaptakiye birebirdi neredeyse filmi izlerken kitabı tekrar okuyorum sandım inanılmaz keyifliydi yaa :kahve:
Bütün gün evin içinde zaman öldürdüm akşam çabuk olsun diye nasıl heyecanlıydım sormayındelikafadulden
Maeve Binchy'e bayılıyorum ben onun için neleri göze almam ki:asigim::1hug:a.s.
Offf keşke hiç bitmeseydi filmsenağlama
Nasıl seviyorum ben yazarııııı İsmini görünce heycan basıyor
Sırf İrlandaya onu görmek için gitmek istiyorum geçen yıl ingilizce kursuna bile gittin onun için yaa:asigim::kahve:iyiki tanıdım kitaplarını iyiki varsın Maeve'mmmm

canım harika gercekten daha uzunu da izlerdim
ben Geri döneceksin in ve italyanca aşk başkadır ın filmleri de olsa keşke diyorum ne dersin
bu arada meave binchy nin resmi sitesine gir adresi var mektup yaz kısa da olsa cevap verir mail istemiyor yalnız mektup diyor

canım harika gercekten daha uzunu da izlerdim
ben Geri döneceksin in ve italyanca aşk başkadır ın filmleri de olsa keşke diyorum ne dersin
bu arada meave binchy nin resmi sitesine gir adresi var mektup yaz kısa da olsa cevap verir mail istemiyor yalnız mektup diyor

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Evet canım yaa hele Geri Döneceksinin filmi yapılsa muhteşem olurdu herhalde gerçi ben bütün kitaplarını aldım okudum ama:kahve::kahve::kahve::kahve:
Bu ay çıktı son kitabı daha alamadım inşallah en kısa zamnada alıp okucam:kahve::kahve:

kızlar ben yeni gördüm bu konuyu ve filmi izleyemedim malesef.Eğer birdaha yayınlanırsa bana özel mesaj atın nolurrrrrrrrrrrrr
şimdi aşk mutfakta pişer kitabını okuyorum ve soluksuz bir şekilde okumaya devammmmmmmmmm

Back
X