slm arkadaşlar o kadar moralim bozuk ki sizlerle paylaşmak istedim ne yapmam gerektiği konusunda. dün ben istanbulda ki bir mağazadan %30 indirimli iki etek aldım ve 180 tl ödedim mağazanın artık aynalarından olsa gerek çok beğendim ve aldım bana daha iki gün oldu indirime gireli dediler kimseye henüz indirim mesajı atmadık dediler neyse aldım eve geldim ikisini de hiç beğenmedim bugün tekrar gittim değişmek için yerine başka bir ürün alacaktım indirimli ürünlerde değişim yapılmıyor dediler ben de neden söylemediniz dedim yok kasa da yazıyordu bilmem ne dediler ben de o kadar ürün alıyorum hiçbir mağaza bunu yapmıyor değişiyor gibi şeyler söyledim bizim firmanın kuralı bu dediler patronlarını aradılar olmuyormuş kasayı kapatmışlar falan filan . bende merkezin numarasını istedim daha dün aldım ve hiç giymedim 180 tl verdim ne demek değişmemek dedim merkezi arayacağım dedim arayın dediler numarayı verdiler ilgili kişi bugün yokmuş aldığım mağaza evime uzak iki minübüs ile gidiyorum bana yarın arayın oluyor diyorsa gelin diyorlar 3 gündür yol parasına onca masraf etmiş olacağım ve değişip değişmeyecekleri de malum sizce ne yapmalıyım böyle bir durum yaşamış olup ürünü değiştirebilenler varsa tavsiyelerini bekliyorum.arkadaşlar biz bu arada iftara davetliyiz sizler yazın gelince mutlaka okuyacağım cevap veremediğim için kusura bakmayın.