mağaza aldığım ürünü değişmiyor ne yapmalıyım

benim bildiğim bir ürünü indirimli dahi alsak tüketici olarak olarak değişim hakkımızın var olduğu.tek detay etiket fiyatından değilde, aldığımız fiyat üzerinden ...

böyle bişey başıma hiç gelmedi,indirimden aldığım ürünleride değiştirdiğim çok olmuştur.

hafta başı yetkililerle tekrar görüşün bence.fatura üzerinde yazılı uyarı bizleri enterese etmez,gerekli bilgiyi kasadaki görevli vermekle mükellef.olmadı netten şikayetvar.com a yazın durumu,bilindik bir markaysa adının olumsuz etkilenmesini istemiceklerdir.

arkadaşlar şikayetvar.com a biraz önce üye oldum ve şikayetimi bildirdim bakalım ne olacak.gündüz de tüketici haklarını arayacağım yalnız bu ücretsiz mi bilen var mı

Değiştirmemek gibi bir durum soz konusu olamaz.
her urun mutlaka 7 gun ıcerısınde iade alınır.
Mağazaya gidin kasaya bırakın. buyuk bır kararlılıkla
sizin nıyetınızı anlasınlar acık konusun. cok ısrar ederlerse de
" ben musterıyım ve ürün degısımımı yapacaksınız. aksi durum söz konusu
bıle olamaz. bu urunu istemıyorum bukadar basıt" deyin.
Mumkunse bu konusmayı yuksek sesle ve musterı yogunlugunun oldugu zamanda yapın.
sıkıyorsa degıstırmesınler.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada bende bır kac yıl once bılınen bır alısverıs merkezınden bılgısayar almıstım.
ozellıklerınden oyle bır bahsettıler kı abartmaca.. kabartmaca...
ama 3 gun kullanamadım. program dahı yukleyemedım.
ıade ıstedım ama kabul etmedıler. bende aldım bılgısayarı magazaya goturdum.
bıraktım. alacaksınız ben ıstemıyorum bu bılgısayarı. heee sız bende ıstemıyorum dersenız
çöpe atın gıtsın dedım. mecburen aldılar. hoş bir durum degıl ama bazen çirkefleşmekten baska
birşey çare olamıyor malesef...

Canım öncelikle şikayet sitesine şikayet et seni onlar arasın iki 180 tl vermişsin buda yüksek bir rakam sayılır aslında ben böyle indirimlere pek inanmıyorum 50 tl lik etegi 100 tl çıkarıyorlar sonra %50 indirim var diye satıyorlar o yüzden artık bu tür yerlere itibar etmiyorum

bulunuduğunuz yerdeki belediyenin tüketici hakları ile ilgili birimine başburun

kızlar bugün gitmeden önce dedikleri ilgili kişiyi aradım bana biz aradık hayır olmaz dediler diye söylediler ilgili kişi çok beyfendi bir insandı önce güzellikle anlattım dinledi zaten adam hiç zorluk çıkaracak bir konuşma yapmadı hanımefendi beni aramadılar dedi isminizi ve numaranızı verin ben size döneceğim dedi aradan 5 dakika geçti aradı hanımefendi gidip ürününüzü değişebilirsiniz dedi hemen gittim görseniz bir ilgi alaka alalım ürünü siz istediğiniz alacağınız yeni şeylere bakabilirsiniz dediler o kapalı olan kasa ne hikmetse hemen açılıverdi:1: bende çok güzel bir kombin aldım eve geldim çok ta beğendim. yardımlarınız için çok teşekkürler :36:

kızlar bugün gitmeden önce dedikleri ilgili kişiyi aradım bana biz aradık hayır olmaz dediler diye söylediler ilgili kişi çok beyfendi bir insandı önce güzellikle anlattım dinledi zaten adam hiç zorluk çıkaracak bir konuşma yapmadı hanımefendi beni aramadılar dedi isminizi ve numaranızı verin ben size döneceğim dedi aradan 5 dakika geçti aradı hanımefendi gidip ürününüzü değişebilirsiniz dedi hemen gittim görseniz bir ilgi alaka alalım ürünü siz istediğiniz alacağınız yeni şeylere bakabilirsiniz dediler o kapalı olan kasa ne hikmetse hemen açılıverdi:1: bende çok güzel bir kombin aldım eve geldim çok ta beğendim. yardımlarınız için çok teşekkürler :36:

güle güle kullan canım,inşallah bunuda sonra beğenmemezlk yapmazsın:DDDD şaka bi yana bi ara benimde b aşıma böle bişi gelmişti çok bildik markanın hırkasını almıştım 3 günsonra aşırı tüylenme yaptı geri iade almadılar kullanıcı hatası diye artık nasıl kullanıcı hatası oluyorsa.bende şikayet var com yazdım sorun hemen halloldu dinsizin hakkından imansız geliyor işte:DD:52:

Son düzenleme:
güle güle kullan canım,inşallah bunuda sonra beğenmemezlk yapmazsın:DDDD şaka bi yana bi ara benimde b aşıma böle bişi gelmişti çok bildik markanın hırkasını almıştım 3 günsonra aşırı tüylenme yaptı geri iade almadılar kullanıcı hatası diye artık nasıl kullanıcı hatası oluyorsa.bende şikayet var com yazdım sorun hemen halloldu dinsizin hakkından imansız geliyor işte:DD:52:

sağol şekerim:1:valla iyi inceledim bi daha almazlar diye:1:

Back
X