Magaza gorevlisi kızın saygisizligi

Evrence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
668
1.218
33
Bugun oglumun kiyafetlerini degistirmek icin magazaya gittim.10 to alacakli oldugum halde kiz bana 10 TL borc cikardi.Elimde 2 fis vardi 10-15 parca kiyafet alinmisti. Dedim ki biri fiste biri bu fiste.birden fazla kazak oldugu icin yanlis hesapliyorsunuz dedim 've kiyafet etiketindeki fiyatlari da ayrica gosterdim .indirim olmustur dedi ama tam izah edemedi.bende ya siz yanlis hesapliyorsunuz ya da makinada bi sorun var.20 to dert degil alin farki ancak ben bunu yazayim incelesinler dedim.biraz kizdim ama kızın ne sahsina bisey dedim.ne hakaret ettim.20 tl yi kasa yanina biraktim.bana yayina atsaydiniz iftiraniz gibi dedi.ben sok oldum, dedim nasil bir uslup bu,musteriye nasil boyle davranirsiniz dedim.Bana sizde saygisiz olmayacaksiniz o zaman dedi.Ona, ben 22 yildir hizmet sektorundeyim boyle bir tepkiyi hicbir musterime her ne olursa olsun vermedim, musteriyle boyle konusulmaz dedim.hala tepeden tepeden konusuyor. Asil saygisiz terbiyesiz sensin dedim.sikayet edicem adinizi verin dedim.piskin piskin adini soyledi edersen et dedi. Cocugum yanimda olmasa uzatirdim ama baktim asiri sinirlenmeye basladim.ciktim magazadan.cocugumun beni o kizla dahada cirkinlesirken gormesine izin vermemek icin.Ama ofkemi alamiyorum hic boyle bisey gormedim. Sahsina bisey demisim,hakaret etmedim.Bu nasil bir hadsizlik anlayamadim.Ne yapabilirim cok kizginim sikayet etmek istiyorum

Olayın sıcağı sıcağına mağaza müdürü ve yetkilileri ile görüşmek, şikayetinizi bildirmek, gerekirse kamera inceletmek varken mağazadan çıkıp gitmek de ne bileyim.
Neden hakkınızı savunmazsınız ki.
kuzucum boyle yerlerde personele yalandan bir laf atilir yada ben halledecegim hanimefendi denir ama genelde halledilmez işi direk merkezleriyle çözmek lazim

şikayet edeceğim demişsiniz etseydiniz keşke.

Parayi yüzüme atsaydiniz, iftiraniz gibi dedi.parayi kasa yanina birakmistim kizgindim ama kimseye para firlatmam. Benim isimi yaparken gitti yandaki kasiyer kizin bi musterisi icin beni bekletti, diger musterinin isini cozduler kac dakika beni fazladan bekletti. Baskasi olsa soylenir ,benim siram önceydi,once benim isimi bitirip sonra diger musteriyle ilgilenin diyebilirdi ki ben ses cikartmadan efendice bekledim.Ne olursa olsun kisinin sahsina hakaret,iftira olmadigi muddetce musteriye boyle davranilamaz .ki aldigim fiyati net biliyorum o yuzden emin davrandim ama o an ispatlayamadim ki parasinda da degilim ,haksizliga 've kizin davranislarina takildim

Arkadaslar ben hakkini savunamayan biri degilim benimde sesim yukseldi o davranistan sonra , ancak kizginlikla aklim durdu sinirden.Birde yanimda 7 yasinda cocuk.o ortamdan uzaklastirmak istedim. Sinirle aklima magaza muduru gercekten gelmedi koptum cunku

Anlatımınızdan sanki siz de biraz fevri davranmışsınız gibi geldi. Ona kızmadım başta diyorsunuz ama başka muhatabiniz olmadığı için tepkinizi uzerine alınmış olabilir, parayı da farkında olmadan sertce falan koyduysanız alinmiş üzülmüş olabilir😊 bence sikayet etmeyin her iki tarafta gerilmis biraz sadece😊

Ya yaptirim falan istemiyorum yine de. Olmazda zaten ama istegim agir bi yaptirim degil. Elimde olsa dahi kimsenin ekmegiyle oynamak istemem. Uyari alsin cani sıkılsin benim canımı sıktığı gibi

O an mağaza sorumlusunu çağıracaktınız direk tel şikayet edin ve kurumsal firmasi şikayet var a da yazın kesimlik ile

Müşteri hizmetlerini arayin gercekten. Geçenlerde alışveriş yaptım akşam eve geçtiğimde telefonumda bir mesaj, kasadaki çocuk sosyal medya hesabıma ulaşmış senin mesaj atmani bekliyorum saatlerdir diyor. Sabki 40 yıllık tanıdığım öyle bir üslup ki. Gerçekten çok rahatsız edici işinden olmasın ekmek parasıdir diye şikayet etmedim ama bidaha aynı şey olursa hiç dusunmeden ararım yani :KK12:

bende g***** de en son alisveris yaptigimda, tepeden bakan kendini ceo sanan bir kasiyer kiz ile karsi karsiya kalmistim :D

Hayir yani, sen kimsin, neler oluyor burda, bilmedigim birseyler mi var, ben nereye düstüm diye düsünmüstüm :confused:

herhalde bir sorun ciksaydi bende sizin gibi bir muamele ile karsilasirdim muhtemelen.
islerini begenmiyorsalar, o havalar daha iyi yerlere layiksa baska yerlerde calissinlar ..
insan azcik nötr olur olaylara karsi isini yaparken

bende g***** de en son alisveris yaptigimda, tepeden bakan kendini ceo sanan bir kasiyer kiz ile karsi karsiya kalmistim :KK70:

Hayir yani, sen kimsin, neler oluyor burda, bilmedigim birseyler mi var, ben nereye düstüm diye düsünmüstüm :confused:

herhalde bir sorun ciksaydi bende sizin gibi bir muamele ile karsilasirdim muhtemelen.
islerini begenmiyorsalar, o havalar daha iyi yerlere layiksa baska yerlerde calissinlar ..
insan azcik nötr olur olaylara karsi isini yaparken
G*** hangi magaza ya delirdim bulamadiimm

Back
X