Magaza gorevlisi kızın saygisizligi

Valla ne yorulmus beynine ne de kac insanla ugrasmasina verin yapın sikayetinizi. Heryere de yazın. Boyle insanlar baska türlü uslanmiyor. En azindan belki bi ceza alırda baska birisine boyle davranmaz

Arkadaslar ben hakkini savunamayan biri degilim benimde sesim yukseldi o davranistan sonra , ancak kizginlikla aklim durdu sinirden.Birde yanimda 7 yasinda cocuk.o ortamdan uzaklastirmak istedim. Sinirle aklima magaza muduru gercekten gelmedi koptum cunku
Valla çocuklarımın yanında gayet de bağırıyorum. Pamuk şeker değilim sonuçta. Gerektiğinde, haksızlığa uğradığında, kuzgın olduğunda çocuğumun da bu duygularla yüzleşmesi gerekir tıpkı benim gibi

Bugun oglumun kiyafetlerini degistirmek icin magazaya gittim.10 to alacakli oldugum halde kiz bana 10 TL borc cikardi.Elimde 2 fis vardi 10-15 parca kiyafet alinmisti. Dedim ki biri fiste biri bu fiste.birden fazla kazak oldugu icin yanlis hesapliyorsunuz dedim 've kiyafet etiketindeki fiyatlari da ayrica gosterdim .indirim olmustur dedi ama tam izah edemedi.bende ya siz yanlis hesapliyorsunuz ya da makinada bi sorun var.20 to dert degil alin farki ancak ben bunu yazayim incelesinler dedim.biraz kizdim ama kızın ne sahsina bisey dedim.ne hakaret ettim.20 tl yi kasa yanina biraktim.bana yayina atsaydiniz iftiraniz gibi dedi.ben sok oldum, dedim nasil bir uslup bu,musteriye nasil boyle davranirsiniz dedim.Bana sizde saygisiz olmayacaksiniz o zaman dedi.Ona, ben 22 yildir hizmet sektorundeyim boyle bir tepkiyi hicbir musterime her ne olursa olsun vermedim, musteriyle boyle konusulmaz dedim.hala tepeden tepeden konusuyor. Asil saygisiz terbiyesiz sensin dedim.sikayet edicem adinizi verin dedim.piskin piskin adini soyledi edersen et dedi. Cocugum yanimda olmasa uzatirdim ama baktim asiri sinirlenmeye basladim.ciktim magazadan.cocugumun beni o kizla dahada cirkinlesirken gormesine izin vermemek icin.Ama ofkemi alamiyorum hic boyle bisey gormedim. Sahsina bisey demisim,hakaret etmedim.Bu nasil bir hadsizlik anlayamadim.Ne yapabilirim cok kizginim sikayet etmek istiyorum

Kabul edemeyeceğim bir durumla karşılaştığımda müşteri hizmetlerini arar olayı detaylı bir şekilde anlatırım. Bunu tavsiye ederim.

Büyütülcek bi olay mı sizce?
Günde kac kisiyle ugrasıyorlar,kadınız hepimizin muayen günleri var,tepemiz atık olabilir.
Herseyi bukadr takarsanız hasta olursunuz.
He diyip gecerim ben olsam.
Bunun icin sikayet vs cok gereksiz.
Asgari ücretle,havasız avmlerde günde 10 saat ayakta calısan insanlar bunlar.

'Bana yayina atsaydınız iftiranız gibi' cümlesini defalarca okudum anlayamadım gerçekten. Şikâyet edicem demekle kalmayıp hemen bir yetkili çağırıp konuşmanız daha iyi olurdu sanırım

Mağaza kotonmuş. Zaten geçen haftalarda o mağaza çalışanlarınım çalışma şartlarının çok kötü olduğuyla ilgili haberler dönüyordu botkot ediliyordu. Yani iki taraf da gerilmiş hoş olmamış ama ben sanırım şikayet filan etmezdim. Alınacak sonucun da sizi memnun edeceğini zannetmiyorum. İşten mi atacaklar yok? Hadi diyelim ki attılar bu sefer vicdan azabı çekersiniz. En güzel rahatlama şekli AFFET VE KURTUL

Bi gicik olduklarim varsa:

1) memurlar
2) hemsire, doktorlar
3) magaza calisanlari/sahipleri

Geriye pek bisey kalmadi gercj, ama gercekten bunlarin cogu gicik😏
Eminim ki gıcık olanları vardır ama insanlarla uğraşmak emin olun çok zor karşılıklı anlayış herşeyi çözer bence...

'Bana yayina atsaydınız iftiranız gibi' cümlesini defalarca okudum anlayamadım gerçekten. Şikâyet edicem demekle kalmayıp hemen bir yetkili çağırıp konuşmanız daha iyi olurdu sanırım
“Parayı yüzüme atsaydınız iftiranız gibi” demiş

Ben de kasada yaşadığım bir adaletsizlikten ötürü,kasiyeri ve sorunumu hiç umursamayan mağaza müdürünü Istanbuldaki genel merkezlerine şikayet ettim.

Bahsettiğim mağaza Türkiyenin en bilinen marketlerinden biri. Şikayetimi yaptıktan 1 gün sonra önce genel merkezden akabinde mağaza müdüründen özür bildiren telefon aldim.

Hemen yazın ve sert bir dille yazın hatta bence arayın ben öyle yaptım maillerde arada kaynamasın diye

Gereksiz uzatılmış bir olay olmuş.
İletişimsizlikte kaynaklı.

Back
X