Magaza gorevlisi kızın saygisizligi

Şimdi değişim derken aldıklarınızı iade edip yerine başka model mi almaya çalıştınız o zaman eski aldıklarınız ile aynı fiyatta olmayabilir

Ürünler kasadan geçiriliyor ve fiyat fişte yazıyor. Hesap makinası kullanılan bir sektör olsa çalışanın hatası olabilir ama otomatik olarak kasadan çıkan bir fiyat için kız ne yapsın? Genelde herkes kendisinin bir şey yapmadığını zanneder ama en başta size öyle gelmese bile sert bir üslupla konuşmuş olabilirsiniz. O mağazanın elemanları çok zor şartlarda çalışıyor en iyisi unutmaya çalışın olayı çünkü bir sonuç alamayacağınız kesin

Soğuk kanlı olup ispatlamanız gerekirdi. Sonra da şikayet etseydiniz en iyisi.. insanlar bir garip oldu her ortamda var böyle hadsizler.

İndirimli alinan ürün degisiminde yapilan zam talep edilemez. Bence edicem demişsiniz edin şikayeti.

Ürünler kasadan geçiriliyor ve fiyat fişte yazıyor. Hesap makinası kullanılan bir sektör olsa çalışanın hatası olabilir ama otomatik olarak kasadan çıkan bir fiyat için kız ne yapsın? Genelde herkes kendisinin bir şey yapmadığını zanneder ama en başta size öyle gelmese bile sert bir üslupla konuşmuş olabilirsiniz. O mağazanın elemanları çok zor şartlarda çalışıyor en iyisi unutmaya çalışın olayı çünkü bir sonuç alamayacağınız kesin
Nasıl sonuç alamaz bal gibi alır. Kurumsal firma müşteri hizmetleri bunları önemsiyor.
Bazen iadelerde yanlışlık olabiliyor satilan mala zam gelince onun için kasalarda hata yapabiliyor. Bunu kendilerinin düzeltmesi gerekebiliyor.
10 tl ye aldığın mali değişim hakkin varsa degisime gittiğinde 20 tl olduysa o fiyattan degerlendirilmezsin. Aldığın fiyattan degerlendirilirsin. Çünkü iade ettiğinde sana zamli olan miktari değil aldığın miktari verirler.

Bu tarz yerlerde her zaman elemanlarla birlikte bir üstleri bulunur neden çağırtmadiniz ki
Hic beklemedigim bir tepkiydi. Sanirim basiretim baglandi,o an aklima gelmedi.Birde oglum vardi yanimda.Saygisizsin diye diye ciktim bayagi bir bagirdim bende o laflarin uzerine. Arkadaslar bu arada ben ozel bir bankada 23 yildir calisiyorum.En alt kadrodan baslayip yoneticilik kademesine kadar yukseldim. Ve unvanim her ne olursa olsun hic bir kademede musterilerime saygisizca davranmadim ki ne degisik insanlar gordum yillarca.En fazla lutfen sakin olun demisimdir sesi yukselene.kizmadim mi kizdim,ofkelenmedim mi ofkelendim yeri geldi.Ama kimseye "saygisiz" demedim.Denmez arkadaslar musteriye.Kurumsal yerde calisiyoruz ekmek yedigimiz yerin günahi ne..Ben bir daha o magazadan iceri girmem ki yillardir alisveris yapardim.

Ürünlerden bazilarinin fiyati düşmüş olabilir.Böylece değişim ve iadede zarara uğrayabilirsiniz.Sonuçta tek tek okutuluyor onlar,elle farazi bir hesap yapilmiyor.

Gerçi lcw.de fişle gidince fişteki rakam neyse o baz aliniyor,ama kotonda öyle olmayabilir.

Hic beklemedigim bir tepkiydi. Sanirim basiretim baglandi,o an aklima gelmedi.Birde oglum vardi yanimda.Saygisizsin diye diye ciktim bayagi bir bagirdim bende o laflarin uzerine. Arkadaslar bu arada ben ozel bir bankada 23 yildir calisiyorum.En alt kadrodan baslayip yoneticilik kademesine kadar yukseldim. Ve unvanim her ne olursa olsun hic bir kademede musterilerime saygisizca davranmadim ki ne degisik insanlar gordum yillarca.En fazla lutfen sakin olun demisimdir sesi yukselene.kizmadim mi kizdim,ofkelenmedim mi ofkelendim yeri geldi.Ama kimseye "saygisiz" demedim.Denmez arkadaslar musteriye.Kurumsal yerde calisiyoruz ekmek yedigimiz yerin günahi ne..Ben bir daha o magazadan iceri girmem ki yillardir alisveris yapardim.
Bence bunun magaza ile pek ilgisi yok kurumsal magazalarda giren çikan çok oluyor. Butik magaza gibi olmuyor. Bu tarz durumlarında önüne gecmek icin en iyi yol. müşteri hizmetlerini arayip isim ve sube ile sikayet yazdimak.

[/QUOTE
Hanimefendi Ben 23 yildir bankaciyim her anlamda cok zor bir sektordeyim , zor işin ne oldugunu fazlasiyla biliyorum. Ben velev ki sinirlendim diyelim bana "saygisiz"diyebilir mi ne kadar ayip, cok sakindim demiyorum zaten ama sahsina hakaret mi ettim, kufur mu ettim.Musteriye cingene gibi saldirilir mi? Ben sikayetimi yaptim sonuc umrumda degil.sikayet nasil olsa kendisine gelecek.canı sıkılsin .2 fisim ve 2 degisimim vardi .Fişlerde de birden fazla benzeri ürün vardi (esofman alti,sweat,kazak gibi) 2 ürün degistirdim 2 side farkli fisteydi ve israrla 2 ürünüde ayni fise yazdi.izah istedigim zaman zaten gözlerini belerterek konusmaya basladi. Bastan agresifti yani zaten

İyi de fişte barkod noları yazar.gidip aynı ürüne bakabilirdiniz beraber.zam mı gelmiş diye.

Siz de sahsina hakaret etmedim saygisizlik etmedim diyorsunuz ama sonucta karsinizda muhatap olarak calisan olunca kizginliginiz direk onaymis gibi anlasiliyor kurum dile gelip size cevap veremez nihayetinde.elinizde zaten fisiniz varmis ya daha yetkili biriyle gorusup olayi halletseydiniz yada iadeyi yapmadan musteri hiz arayarak sorunu belirtseydiniz orada bosa tartismak calisaninda vaktini almak bence sacma olmus.

Mudurne yaparsanız belki korur ama genel mudurluge yaparsanız o zaman mudure bıle hesap soruyolar senın personelin nasıl boyle davranır dıye... Ama ben hep vıcdan yaparım bu konularda maaesef benden bulmasın belasını dıye yanlış bı dusunce tabıkıde ama ne bileyım ıkı ucu hesabı

Back
X