Mağazada çalışan birinden hoşlanılır değil mi??

Bir şeyler al fakat alırken kartla öde. Kartı da bir süre kasa masasında bırak. Misal kartı verdin odedin,o kartı geri verdiğinde isim yazan kısmı üste gelecek şekilde biraz tut masada. O sırada cuzdanla uğraş falan. İsmini öğrensin ekler belki :KK53:
Eklemez bence iş prensibi olabilir :KK45:

Ya kasada durmuyor sanırım, ogün bir adamla mallar hakkinda konusuyorlardi (o an aklima geldikce mideme kramplar giriyor) kasada ona benzer bir cocuk vardi aldiklarimin parasini eksik odedim ilk basta hatta baya karistim o an ben :KK70:
Takı toka satan bir yer mıydı ? Öyleyse isim yazılan bileklik falan sor. Belki ismini sorar . Ecük gözlerine bak süz oğlanı. Ama dikkat et sağı,solu devirme heyecandan. Ayy çok heyecanlı ,her gün gorucem diye alışıp tüm harçlığı ona gömermişsin :KK48:

Takı toka satan bir yer mıydı ? Öyleyse isim yazılan bileklik falan sor. Belki ismini sorar . Ecük gözlerine bak süz oğlanı. Ama dikkat et sağı,solu devirme heyecandan. Ayy çok heyecanlı ,her gün gorucem diye alışıp tüm harçlığı ona gömermişsin :KK48:

Hayır ev için böyle cicili bicili tabaktır süs eşyasıdır falan öyle bir yer, ay ben gözlerine falan bakarsam harbi bayılırım iyice işin icinden çıkamam :D

Ya kasada durmuyor sanırım, ogün bir adamla mallar hakkinda konusuyorlardi (o an aklima geldikce mideme kramplar giriyor) kasada ona benzer bir cocuk vardi aldiklarimin parasini eksik odedim ilk basta hatta baya karistim o an ben :KK70:
iş yerini malları öv o kasadayken sizden bir bıçak aldım adam doğrar vallahi de :KK53:
Ve İlişki başlamadan biter :))

Aşk dolu dertleri seviyorum :) Gülümseyerek okuyorum :)

Ben düzümdür 3 4 kere üst üste gider bildiğin adamı keser keser sonrada yanına gider şu tabağın morcivert rengi var mı felan diye sorar oradan muhabbeti açar oda öküz değilse 3 4 günlük kesmemden anlar benle muhabbet eder ertesi günü gide ayyy bu renk değilmiş mürdüm eriği renginden var mı diye sorar biraz daha muhabbet eder sonra sosyalmedyadan ekleşirdim :)))

Benim taktik bu kadar konunu takipteyim :))

Bende sizin yorumunuzu gülerek okudum, özellikle morcivert rengi beni bitirdi :D :D Takipte kalın, yakın zaman da kendimi rezil etmeye gideceğim sanırım :D

Hayır ev için böyle cicili bicili tabaktır süs eşyasıdır falan öyle bir yer, ay ben gözlerine falan bakarsam harbi bayılırım iyice işin icinden çıkamam :KK70:
Dur tamam abartma. George clooney de değil adam bildiğimiz ademoğlu. Adı Adem çıkarmış :KK45: Heyecanlanıp ablam bu kaç para deme sakın teyzeler gibi . Kenardan köşeden süz oğlanı ama kendini çok da kaptırma. İçini tanıyinca çoğu geçiyor o hoslantinin :KK45:

Dur tamam abartma. George clooney de değil adam bildiğimiz ademoğlu. Adı Adem çıkarmış :KK45: Heyecanlanıp ablam bu kaç para deme sakın teyzeler gibi . Kenardan köşeden süz oğlanı ama kendini çok da kaptırma. İçini tanıyinca çoğu geçiyor o hoslantinin :KK45:
:)))) adam bide yanlış anlıyormuş evlenecek herhalde sürekli tabak çanak alıyo :KK64:

İsmine o kadar yaklaştınız ki :D Şu tanışma evresine geçebilsek onunla hersey cok güzel olurmuş gibi ay bilemiyorum pff utandım :oops:

İsmine o kadar yaklaştınız ki :KK70: Şu tanışma evresine geçebilsek onunla hersey cok güzel olurmuş gibi ay bilemiyorum pff utandım :oops:
Adem e en yakın Edam var o mu kız :dondurma: Hadi hayırlısı sen kendin için çok kapılma. Olursa olur modunda ol yani :anneadayı:

Back
X