Mağazadaki çocuk ne ayak. Çözemedim bir bakarmisiniz mutfen?

Bugüne kadar en ufak bir çelişki hissetiysem hep sizin gibi sordum kendi kendime. Ama sevgilisi var ama evli ama yaşı çok büyük diye kendime telkinde bulundum ama hep bir Çapanoğlu çıktı altından. O yüzden mesafe koyun derim.

Gerkese güvenin diyen kim?
Kusura bakmayın ama türk kızı diye bir tabir çıktıysa bu yüzden çıktı. Azıcık cana yakın adamları "ay bana asılıyor galiba pis sapık" diye damgaliyorsunuz.

Konu sahibini bilmem, konudaki adamı bilmem. Bu konu özelinde konuşmuyorum. Her hareketi üzerine alınıp benden hoşlanıyor ya da bana asılıyor diye düşünen milyonlarca kız var ortalıkta.

Konu sahibinin normal erkek arkadaşı var mı bilmem de bana göre bu durumdan işkillendiyse bir sebebi vardır mutlaka.
Hala sapık diyorsunuz zaten en iyisi mi boşverin.

Konu sahibinin normal erkek arkadaşı var mı bilmem de bana göre bu durumdan işkillendiyse bir sebebi vardır mutlaka.
Hala sapık diyorsunuz zaten en iyisi mi boşverin.

Ben demiyorum ki şurdaki 10 mesajdan 8'i sapık demiş adama.
Bizim kızlar her şeyden işkillenme ya da anlam çıkarma konusunda uzman zaten. Adamlar yanlışlıkla gözgöze gelse "bana aşık oldu" diyecek kızlar var.

Çözmek istediğiniz nedir ? İş ortamı işte. Mesafeli olacaksınız hepsi bu .
Bu durumdan hoşlanmıyorsanız ekstra uzak duracaksınız.
Kendi saygınızı kendiniz oluşturun. " X beni hiç sevmiyor" cümlesini kurabiliyorsa kendinize sorun .

Kadınların bir kısmı " şu bana baktı , yok benimle ilgileniyor , yok bilmem ne " tiplerine giriyorlar manasız bir şekilde.

Back
X