• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maggi Würze Sosu Nereden Bulabilirim ?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.567
498
maggi_wurze_sos.jpg

Merhaba arkadaşlar sürekli tükettiğim bir üründü bu sos akrabalarım almanyadan getirirlerdi sürekli fakat şimdi kesin dönüş yaptılar..Şimdi her yerde aradım ama satın alacağım bir yer bulamadım bir fikri olan varmı acaba ? Nerede bulabilirim ?

Böyle şeyler metroda kesin oluyor. İnşallah bulursun. Ne için kullanıyorsun bu sosu? Tadı nasıl?

Ben Tadına bayılıyorum..Pilavlarda kullanıyorum..
Gelinimiz var taylandlı o pilav yapmıştı bu sosu yerken döküyordu bizde alıştık tadına..
Bak bu pilav pirinç pilavı işte içerisine mantar , tavuk , yeşil biber , sarı biber , bezelye işte bu tarz yakışacak şeylerle yapıyorsun normal yapılışında çok güzel oluyor..

Ama ben sade bulgur ve pirinç pilavlarında da kullanıyorum.Diğer yemeklerde denemedim..Ha ete de çok yakısıyor :)

Ben Tadına bayılıyorum..Pilavlarda kullanıyorum..
Gelinimiz var taylandlı o pilav yapmıştı bu sosu yerken döküyordu bizde alıştık tadına..
Bak bu pilav pirinç pilavı işte içerisine mantar , tavuk , yeşil biber , sarı biber , bezelye işte bu tarz yakışacak şeylerle yapıyorsun normal yapılışında çok güzel oluyor..

Ama ben sade bulgur ve pirinç pilavlarında da kullanıyorum.Diğer yemeklerde denemedim..Ha ete de çok yakısıyor :)
Öyle mi?? Valla benim şekerim yüksek çıkıyor bu aralar o yüzden pilav tüketmeyi bıraktım ;)
Bir gün ben de bakarım tadına inşallah merak etmedim değil :-)

Öyle mi?? Valla benim şekerim yüksek çıkıyor bu aralar o yüzden pilav tüketmeyi bıraktım :KK66:
Bir gün ben de bakarım tadına inşallah merak etmedim değil :-)

Sosları farklı tadları seviyorsan eser miktarlarda az da olsa tadabilirsin çünkü gerçekten çok güzel ben yemek yemeyi çok seven aç gözlü birisiyimde :KK23:

Gogıl a sordum. Nişantaşı nda Milano Gourmet diye bir mağazada var. 20 TL imiş. İnternet üzerinden de sipariş verilebiliyor sanırım...

Bende değişik sos ve çeşnileri severim.

Back
X