Gelinbaşı ve Gelin Tacı magiclowe' dan seçmeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bende kendi beğendiklerimi eklemek istedim, gergin topuzlardan hoşlanmıorum , dalgalı ve bol topuzlar hoşuma gidio..

favori modelimmboshayallersmile nikahımda bu modeli kullanmayı düşünüorumbayanssulusmile çok sade ve şıkaklinialirimsmile

60lb4.jpg

79586141.jpg
byldm.jpg
26991238.jpg

2914516891c4906e94ed.jpg
harikam.jpg

sperr.jpg

formalweddingupdoshairs.jpg

40094031.jpg

maaf.jpg

aslında çiçeği daha çok seviorum gelin başında ancak çok farklı taçlarda mevcut içim gidio görünceaklinialirimsmile
kraliçe tacı gibi yüksek modellerden ziyade daha sade taçları beğeniorum, ayrıca açık ve dalgalı saçlara çiçekli taçlarıda çok yakıştırıorumbayanssulusmile açık mekanlarda deniz kenarında düğün yapacaklara tavsiye ederim olumunekankayizsmile

14933282.jpg

gelinliktaci571865260.jpg

54775558.jpg

hplglilyflowerlg1.jpg

gelintacmodeli7.jpg

gelintaci32k.jpg

gelintaci12k.jpg

gelintac1.jpg

gelinmakyajiresimleri56.jpg

image858d4a428fa6.jpg

8375

bunlar da gelin buketlerimiz opuyorumnanaktan
gelincicegi2.jpg
gelinbuketicicegi01.jpg

gelinb1.jpg
gelinbuketi17.jpg

buket.jpg
bukgk.jpg

beyazgulgelinbuketi4859.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
40094031.jpg

Çok beğendimmm taç çiçekli olursa dediğin gibi çookk hoş olur

evet cnm aynen, ben nikahımda toplu ama düğünümde salık bi model düşünüorum bunun gibi, belki dalgalar biraz daha belirgin olabilir..

ve çiçekli bi taç harika durur bu modelle, mesela bu tacın çiçeklerinin daha küçük olanı çok yakışırbayanssulusmile

40094031.jpg
gelinmakyajiresimleri56.jpg

Çoookkk güzelllllll benimki kır düğünü olacağı için böyle çiçekli taçlar daha hoş olur diye düşündüm ama bakalım :)

aynenn walla bende hiç sewmıorum iice gerdiriolar sacı sonra yapısık duruo on filann.
60lb4.jpg

bunı begendmm bennn

Çoookkk güzelllllll benimki kır düğünü olacağı için böyle çiçekli taçlar daha hoş olur diye düşündüm ama bakalım :)

aa kır düğünümü olucak ne hoş, ozaman tavsiye ederim böle çiçekli bi taç cnm çok hoş dururkaydirigubbakcemile5

herşey gönlünce olsun inş a.s.

aynenn walla bende hiç sewmıorum iice gerdiriolar sacı sonra yapısık duruo on filann.
60lb4.jpg

bunı begendmm bennn

evet cnm aynen çok şık duruo dimiboshayallersmile
yapışık hoşuma gitmio,bide benim saçlarım sarı, sarı saçta dalgalı ve bol modeller daha güzel duruo benim fikrime göreolumunekankayizsmile

kızlar çok teşekkürler paylaşım için bende çok beğendim. 27 haziranda düğünüm kır düğünü olacak. Konsept olarak papatya düşündük. bu yüzden bende papatyalardan bir taç yaptıracağım ve saçımında doğal görünmesini istiyorum. harika fikir oldu burdaki modelller. Ellerinize sağlık

aa kır düğünümü olucak ne hoş, ozaman tavsiye ederim böle çiçekli bi taç cnm çok hoş dururkaydirigubbakcemile5

herşey gönlünce olsun inş a.s.

evet cnm aynen çok şık duruo dimiboshayallersmile
yapışık hoşuma gitmio,bide benim saçlarım sarı, sarı saçta dalgalı ve bol modeller daha güzel duruo benim fikrime göreolumunekankayizsmile

ewett cnmm a.s sarı sac zaten modeli daha gusel gosterıo we bellii edıoo bide cnm gelinlikte her nekadar koyu sac tercih edilsede sarı we acık tonları onerıo aslında işin ehli kişiler kaydirigubbakcemile5 ama bende koyu renk tercih etcemm o ayrı tabi kaydirigubbakcemile3

kızlar çok teşekkürler paylaşım için bende çok beğendim. 27 haziranda düğünüm kır düğünü olacak. Konsept olarak papatya düşündük. bu yüzden bende papatyalardan bir taç yaptıracağım ve saçımında doğal görünmesini istiyorum. harika fikir oldu burdaki modelller. Ellerinize sağlık

bencede yaptr canm gusel olurr sahsen ben sewıorum ole papatyadan taclarıı kaydirigubbakcemile5

bence 1. ve 3. resimdeki saçlar çok güzel beğendimsengözlerimebaksanab

Back
X