Magnesıum diasporal

Mavirose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
137
33
98
37
Hanımlar hamileyim doktorum magnesium diasporal granül saşe verdi devlet ödemiyor dedi kendin alacaksın dedi oda 40tl kullanmadan yapamıyorum kramplarım fena durumda gerçekten devlet ödemiyormu bilginiz varmı yazdırıp alanınız sağlık ocağına yazdırılabilirmi

Ben magnorm 365 kullanıyorum sağlık ocağında gidip yazdırıyorum isterseniz bi eczaneye danışın

Magnorm ve efermag ikisi de magnezyum devlet ödemesinde ancak bana alerji yaptı. Daha önceki hamileliğimde magnezyum diasporal kullandığım için doktoruma sordum ve onu kullanıyorum. Şuan 6.kutudayım.. ve kramp girse bile hafif oluyor.. ikisini kullanamayınca kullanmadım 2 kere üst üste kramp girdi ve aldım bunu. Açıkçası bana iyi geliyor. Evet devlet ödemesinde değil ancak ben mecbur kaldığım için kullanıyorum ve kullanmak zorundayım. Memnunum içtim içeli 2 kere kramp girdi ve hemen geçti.

Kramplar kaçıncı haftanızda başladı yani ne kadar süredir içiyorsunuz? 1-2 gündür gece kramp ağrısı ile uyanıyorum henüz kontrol günüme var doktoruma da soramadım

Evet gerçekten çok iyi bana da çok iyi geliyor benim kramplarım çok kötü durumda gece uykumdan uyanıyorum kutu bitince hadi biraz içmeyivereyim dedim aman Allahım çok kötü oldum bende mecbur almak zorundayım ama fiyatından dolayı sıkıntı oluyor maalesef devlet ödemesinde olması iyi olacaktı

Kramplar kaçıncı haftanızda başladı yani ne kadar süredir içiyorsunuz? 1-2 gündür gece kramp ağrısı ile uyanıyorum henüz kontrol günüme var doktoruma da soramadım
Yanılmıyorsam 19-20.haftalardı sanırım şuan 31.haftamdayım muhakkak söyleyin doktorunuza kramplar çok zor oluyor bende gece uykumdan uyanırdım magnezyumu az bıraktım hemen kramplar başladı içersem olmuyor rahat ediyorum

aynen canım.. diğer ilaçlara göre dozu biraz daha fazla o yüzden de daha iyi geliyor.. ben suyla içemiyorum meyve suyuna karıştırıyorum :) fiyatı yüksek hakikaten 20 tane için 40 tl ama sağlık mecbur kalıyoruz. bütçeyi zorluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…